Články

- Kontakty se záhrobím -

Komunikace s duchy
Otázka, která je často pokládána čtenáři, zní: „Jak mohu hovořit s duchy? Chci je kontaktovat!“

Obvykle radím, aby počkali, až se duchové s nimi sami spojí. Existuje hned několik způsobů, jak to duchové mohou provést...

Nejběžnější způsob je skrze naše sny. Když spíme, naše mysl je otevřená pro mnohé směry, které nepovažujeme za možné, když jsme vzhůru. Komunikace s duchy je jednou z nich. Mnohokrát se ještě duchové budou snažit touto cestou se s námi spojit, protože je z nich nejschůdnější a také pro nás nejméně strašidelná (většina z nás by ani jiný kontakt neustála). Jestliže se vám zdálo o člověku, kterého jste měli rádi, již není mezi živými a ve snu vám předá nějakou zvláštní zprávu, tak tohle opravdu vypadá na návštěvu ze záhrobí prostřednictvím vašich snů...

Existují také jiné způsoby. Zazvonění telefonu se zdá být nejčastějším upozorněním či kontaktem z druhé strany, kde mnohdy si ani neuvědomíme, že je to znamení pro nás. Toto zvonění bývá vcelku krátké a přináší nám pocit lásky a naděje v době, kdy to potřebujeme nejvíce. Nacházíme mnoho dalších způsobů, kterými se duchové pokoušejí komunikovat se živými mnohdy proto, abychom se necítili osamoceni. Psaná zpráva, nebo slůvko zašeptané v noci není vyjímkou.

Hlavní věcí je však zůstat trpělivý a počkat, až vás duchové sami kontaktují, což zcela jistě udělají, jestliže mají pro vás nějaký důležitý vzkaz, nebo jste klíčem k tomu, proč jsou stále zde a nemohou se přesunout do budoucí sféry nové existence. Jestliže pociťujete, že milovaná osoba z druhého břehu se vás pokouší kontaktovat a shledáváte, že nemůžete déle čekat, prosím, nepokoušejte se převzít opratě do svých vlastních rukou. Najděte zkušeného a vysoce kvalifikovaného spiritistu, či médium, který by vám pomohl navázat spojení. Není dobrý nápad přistoupit k rituálu, který manipuluje s duchy, jako je spiritistická tabulka, seance, nebo automatické psaní. Všechny tyto procedury mohou být totiž nebezpečné v nezkušených rukou a mohou přitáhnout pozornost někoho, nebo něčeho jiného, než je milovaná osoba, s kterou se pokoušíme spojit. Spiritista a médium znají tu správnou a nejbezpečnější cestu, jak použít tyto nástroje a pomohou vám vytvořit kontakt s tím pravým duchem, pocházejícím z tamtoho obrovského, posmrtného světa.

Jestli máte pocit, že kontaktovaný duch není ten, koho jste chtěli a vy si přejete poznat, kdo to může být a proč je tady, potom se, prosím, dejte do podrobného průzkumu vašeho domu, či místa pobytu, abyste objevili, jaké události se tam staly, které mohly vést k tomu, proč je duch stále zde. Mnohdy postačí nahlédnout do místní knihovny nebo novin, obsahující dostatek informací o vašem zvláštním místě, kde k tomuto fenoménu dochází.

Pokud se přesto všechno cítíte stále jako ten důvod, proč je nějaký duch stále zde a vy si přejete mu pomoci, dovolte mu projevit se. Nejtěžší věcí bývá zůstat trpělivý, zatímco čekáte, aby vám odhalil důvod svého setrvání.

Vydáno:   24. 11. 2006

Přečetlo:  8433 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)