Články

- Zajímavosti -

Diamantová voda
Léčivá Diamantová voda vznikla ve Francii na základě informací získaných ve třech snech. Autorem technologie této blahodárné tekutiny, která pochází až z bájného, ztraceného kontinentu Atlantida, je Joel Ducatillon. Ve snech se mu vrátily vzpomínky na Atlantidu a na výzkum, jehož se tam kdysi měl účastnit.

Diamantová voda je dar pro nás a pro celou planetu. Čím více lidí Diamantovou vodu využívá a předává dál své osobní zkušenosti, tím rychleji bude potenciál Diamantové vody užitečný. Každý člověk, který s Diamantovou vodou na sobě a ve svém okolí pracuje, prokazuje neocenitelný přínos k transformaci a přeměně naší planety.

Podstatné jsou léčivé účinky Diamantové vody. Díky vloženým informacím ? „kódům“ do její energetické struktury je schopna navracet zdravotní výkyvy a problémy do normálu i tím, že navyšuje vibrace těla, nemocného místa, orgánu, a navíc poškozený vzorec na úrovni DNA a paměťových buněk opravuje. Pravdou však je, že tato voda nepůsobí jenom na hmotné ? zdravotní úrovni, ale komplexně. Je jako katalyzátor životních okolností a událostí, zkrátka, začnou se vám dít, a přicházet věci, události, mohou se měnit vztahy v rodinách, to, co se dlouho neřešilo, nyní najednou přichází. Jakoby voda urychlovala transformaci a naši přeměnu. Ono to tak je. Diamantová voda navyšuje naše vibrace a napojuje nás na vyšší vědomí. Člověk je zkrátka jakoby více nad věcí, nad malichernými a nízkými problémy, mění se uvědomění. A přímo úžasná je možnost vkládání úmyslu a pozorování, jak rychle a jakým způsobem se nám záležitost pro vložený úmysl řeší.

Předpokládá se zde duchovní zralost, přání si pozitivních úmyslů (ono by to opačně ani nefungovalo, zneužít se tato světelná Diamantová voda nedá), a velikou výhodou je, že Diamantová voda, napojena na pátou dimenzi, řeší i vhodnost a optimálnost následné projekce úmyslu do našeho života v rámci toho, co je pro nás vhodné prožít, nebo čím projít z hlediska životních situací a jednoduše řečeno, z hlediska naší karmy a toho, co jsme se sem na zem přišli v tomto vtělení naučit. Podobně jako andělé a léčivé víly nás mohou vésti za ruce, abychom se vyhýbali zbytečným bolestem, nemocem a nadbytečným prožitkům, z nichž se učit zkušenosti již nepotřebujeme, vnímám vyšší moudrost a pomoc při užívání Diamantové vody a vkládání úmyslů. Je to skutečně veliký láskyplný dar, jedna z krásných pomůcek našeho života, nebo cest k osobní transformaci, pokroku, poznání a navýšení svých vibrací a očištění se, nejen zdravotně.

I z duchovního nejvyššího hlediska, není správné každého chtít mermomocí uzdravit, pokud s tím dotyčný nesouhlasí. Cesta mnohých vede právě skrze nemoci, na nichž se mají naučit nějaké zkušenosti, u někoho jsou nemoci spojeny s karmickou odplatou atd, a chtít je uzdravovat stůj co stůj, proti jejich vůli a vědomí, v pořádku není. Správným cílem tedy je, decentně a rozumně veřejnost o této alternativní pomůcce informovat.

Kde můžete tuto vodu získat (šíří se zdarma), jak ji množit a mnoho informací získáte na níže uvedeném odkazu.

Vydáno:   17. 01. 2007

Přečetlo:  3143 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)