Články

- Kontakty se záhrobím -

Uvězněné bojující duše

Některé duše po tragických úmrtích mnohdy zůstávají na daných zeměpisných místech, kde byly v posledních chvílích života. Jakákoli masivní úmrtí a násilné válečné boje, které se udály na určitých místech, vykazují vždy možnost, že se duchové mohou potulovat po tomto území.

V mnoha válečných zónách, kde byly zabity stovky lidí v krátkém časovém rozpětí, zůstávají některé duše uvězněny v prostorové dimenzi, čekající až do doby, kdy budou vysvobozeny. Mnohé z nich zde uvízly, protože si jednoduše neuvědomují, že zemřeli ? možná zde nebyl dostatek průvodců, kteří by je převedli na druhou stranu, nebo jejich skon byl tak náhlý, že nebyli připraveni pro přechod a tím se stali zajatci meziprostoru.

Tyto duše mnohdy pokračují v boji na astrální úrovni ( čtvrté dimenze ), je to dokonalý duplikát bitvy pozemské, přestože válka již dávno pominula. Nejspíš si neuvědomují, že zemřeli a pokračují v boji proti ostatním, stejně uvězněným duším. Tohle by mohlo částečně vysvětlit některé podivné události na Zemi, jako pohyby keřů, nevysvětlitelné hlasy apod. Zvuky podobné řinčení mečů jsou častým popsaným fenoménem na daných místech.

Další možný směr vysvětlení je paralelní realita, kde další realita může být paralelní pro nás ? tam bitva stále pokračuje až do doby, než si všichni odpykají své hříchy.

Zde je krátký úryvek z knihy Světlo po smrti od G. Richie a E. Scherill:

„Viděl jsem“, vypravuje voják, „stínovité postavy dosud žijících, jak vyskakovaly ze zákopů a jak útočí přes neutrální území k Němcům. Jeden muž za druhým se vynořoval a jeden za druhým padal. Někteří zůstali ležet s úpěním, ale z jiných vystupovaly jasnější a hmotnější postavy a ty s puškou v ruce následovaly směrem, kudy se ubírali živoucí. Nikomu z nich nebylo divné, že po ráně, kterou utržili, znovu vstávají, aby mohli pokračovat v boji.“

„Pak jsem zpozoroval,“ praví důstojník, „nějakou přátelskou bytost, která se ke mně pomalu kradla temnotou. Když jsem ji konečně uviděl, zdála se jiná, než ostatní, byla méně hmotná, či hmotnější? Jedné věci jsem si jistě všimnul, a to, že od ní vychází nějaká stříbrná nit, tenká jako vlas, a že mizí v dálce?“


Lidé často projdou nějakým místem, kde se odehrála bitva, je zde neopakovatelná frekvence a oni zachytí „energii“ bitvy, včetně nářků uvězněných duší. Stává se to nejčastěji v období „výročí bitvy,“ kdy se portál znovu otevře.

Toto je doba pro zkušená média, která vědí, jak pomoci vysvobodit tyto duše.

Vydáno:   23. 03. 2007

Přečetlo:  2933 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)