Články

- Kontakty se záhrobím -

Odvádění přivtělených duší
Odvádění přivtělených duší, zrušení prokletí a očištění aury.

Někdy bývá důvodem problémů i prokletí, uřknutí nebo přivtělená duše. Tyto jevy nepatří do tmářské historie, ale jsou dnes aktuální stejně, jako byly v každé době. Uřknutí je šíření nepravdivých informací o dotyčném, prokletí je cílené pronásledování (třeba pomluvami; příkladem mohou být honičky bulvárních novinářů na známé i celkem neznámé osobnosti).

Přivtělené duše jsou ty, které po smrti fyzického těla neodešly domů, ke světlu, ale setrvávají z různých důvodů v éterickém obalu Země, v tzv. „astrálu“. Těmito důvody může být připoutanost k majetku nebo hmotným požitkům, závislosti a dluhy, snahy někomu, koho opustily, pomáhat a starat se o něj i nadále.

Jsou pevně vklíněné do naší aury a brání nám například v některých vztazích nebo v kariéře, a my se pak divíme, jaktože nám tyto životní oblasti nefungují, i když se tak snažíme.

Mohou se na nás přilepit i duše, které jsou prostě zmatené. Ze života odešly náhle (třeba při nehodě) a nemohou se zorientovat, kde se to vlastně ocitly a nemohou pochopit, že již nemají fyzické tělo. Toto bývá (naštěstí) nejběžnější případ přivtělených duší.

Pak jsou to duše, které se k nám přivtělily z karmických důvodů, aby si s námi dořešily vztah nebo problémy z minulého života (či spíše z životů několika), které jsme nestačili vyřešit tenkrát.

Mohou to však být i tzv. larvy a elementálové, což jsou energetické útvary, které volně poletují kolem nás a znepříjemňují nám život. Ty jsme si sice většinou většinou vytvořili sami negativním myšlením, strachem nebo zlostí, ale může se také stát, že takovéto negativní entity bez svobodné vůle byly vytvořeny a vyslány na nás lidmi, jež se zabývají černou magií, aby nás bojkotovaly a zabraňovaly nám v postupu a cestě ke světlu.

Samozřejmě do této kategorie bloků patří také energie vyplývající z nejrozličnějších dohod, slibů, smluv a závazků, které jsme kdy s někým uzavřeli (nejenom manželský slib věčné lásky až za hrob, ale i řeholní sliby chudoby, celibátu atp.) Také ty se dají v milosti a lásce Všemohoucího a s pomocí archanděla Gabriela zrušit.

Vydáno:   02. 12. 2007

Přečetlo:  3173 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ odvádění přivtělených duš
7. 12. 2007 18:32
helunecka