Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

SuperSluch
Zdravim, mam dotaz. Kdyz mi bylo asi 12 let, stavalo se mi, ze treba pred spanim, kdyz jsem nemohl usnout, tak jsem se (nevim proc) soustredil na zvuky okolo sebe, na praskani, na hlasy, proste na vsechny ty zvuky, co jsou takrka slyset a obvykle je nevnimate. Po chvilce se ale vzdycky neco stalo a znicehonic se mi krute zesilil sluch. Slysel jsem vsechno a bylo to hrozne neprijemny. Nedokazal jsem skoro ani vstat z postele, protoze zvuk periny, kterou sem se snazil ze sebe sundat byl ohlusujici, slysel sem svoje srdce, zkratka tehdy dost neprijemny pocity, po case sem si to zacal navozovat sam, protoze me to lakalo, pak sem toho ale nechal, dneska uz mi to nejde, nemate s tim nekdo zkusenosti...?

Vydáno:   23. 04. 2006 [21:59]

Přečetlo:  1322 čtenářů
Autor (vložil): 3x3cut0r



Jarda
re:
8. 01. 2011 [23:29]

tato dovednost je popsána v knize Brána k opravdovému zasvědcení od F. Bardona

Je tam popsána jako jasnosluch.
pentagramové oko
někdy se mi to stane
9. 10. 2010 [23:35]

ješte se mi to někdy stane okamžitě zbystřím jak
stopovací psovod a slyším opravdu daleko.
Bobo97
mne sa to...
27. 01. 2008 [20:44]

mne sa to stava ked idem spat a ked pocujem male prasknutie hned sa za tym otocim
Miroslava Kowalcze
ne
14. 04. 2007 [12:26]

ne to není nadpřirozený, bavím se o super sluchu. Prostě se mi to stává,tak jsem to sem pisla, to neřeš...
H23
otázka
13. 04. 2007 [20:43]

No a to má být nadpřirozeno či co?
Miroslava Kowalcze
no
4. 04. 2007 [20:24]

někdy se mi stává, že třeba sedím a slyším silně tlukot mého srdce. Nebo když ležím, tak ho slyším tak hlasitě až mě to děsí.
Jarda
re:
23. 01. 2007 [6:35]

Pavoučí smysly :-D Ale ne ja si myslim že Deja vu je vzpomínka na to jak sis plánovala život v prostory bez času, kde ti ukázali důležité části života; no ty sis ho vybrala, vzpomínky sis z dobrých důvodů zablokovala no a když už se ta věc musí stat tak se to odblokuje protože naní důvod to dál blokovat, takže si to viděla v plánovacím prostoru + v realnym životě. Ja mam Deja vu vždycky potom co se děj stane.
Mad83
zažívám něco podobného
6. 01. 2007 [14:54]

Mám 24 let a již od útlého věku zažívám různá znamení jako: silnější sluch: nemusím se soustředit a slyším jak mé babičce tluče umělá chlopeň, vadí mí a je mi hodně nepřijemné, když nědo v mé blízkosti jí, můžu se klidně dívat na TV, ale můj sluch se vždy zaostří na to kousání jídla. Někdy dobrá, jindy docela nepříjemná vlastnost. Jednu z příjemných vlastností, ikdyž mi někdy běhá až mráz po zádech je Deja Vue ( Dežaví )vidím věci, které se dejme tomu po 30s stanou. Není to pravidelné a nevím jak to jde trénovat, je doba, kdy to zažívám i 3 x denně, je doba kdy to nezažiju třeba měsíc. Nevím čím to je způsobené, ale myslím si, že tento stav si člověk musí navodit sám a musí být alespoň z 80% duševně klidný. Toť mé zážitky, vysvětlete si je jak chcete ....
3x3cut0r
2Bohumila
5. 07. 2006 [23:51]

Tak ja měl přávě zkušenost jinou. Onen supersluch jsem si navozoval. Nedávno sem to znova zkoušel a už sem se k tomu přiblížil, ale ještě to nebylo ono. Možná to už příště vyjde. Musim vnímat zvuky, co normálně ignoruju (kroky-chodim u toho :), praskání podlahy, šustění čehosi apod) a za chvíli se ty zvuky začnou pomalu zesilovat až do momentu, kdy dojde ke zlomu a sluch se mi rapidně zesílí...pocit to pak vůbec není příjemný, ale zvědavost je mocnější a nutí mě to zkoušet...
Bohumila
existuje
12. 06. 2006 [20:10]

Tajemný autore, nevím jestli se sem ještě nahlídneš, ale mohu tě ujistit, že supersluch existuje. Mám s tím zkušenosti a věř, že to nelze navodit kdy se ti chce. Je to tak, že pokud tuto schopnost máš, máš ji stále. Alespoň já když jsem se s tím setkala a zjistila, že slyším to co ostatní vůbec nevnímají, vydrželo mi to již řadu let a nelze na tom nic změnit.