Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Astralni cestovani
Už ho nějakou dobu zkouším a i když jsem zaznamenal jistý pokrok, pořát je něco špatně. Může mě nekdo prosím poradit co a jak? Kdyžtak moje ICQ 34-025-684. Pokud napíšete sem, tak se podívám později. Dělám to tak, že si lehnu a chvíli relaxuji, aych dostal z hlavy veškeré myšlenky. Po té si s každým výdechem představím, že si sedám a pak si zase lehnu. Trvá asi 5 minut než přestanu cítit ruce a nohy, nebo spíš lehce brní. Pak nastoupí pocit, že padám. Až sem je to v pohodě pokud vím. Nekde v tomhle bodu bych měl být schopný dostat se z těla, ale to prostě nejde. Až do toho bodu, kde cítím jak padám je vše v pohode, ale prostě z těla se nedokážu dostat.

Vydáno:   23. 11. 2008 [8:36]

Přečetlo:  1286 čtenářů
Autor (vložil): Robin



Jarda
re:Bass
14. 08. 2009 [16:07]

mysli si co chceš, ale já vím co jsem zažil ;-D
Bass
Wake up!
11. 08. 2009 [0:18]

Astrální cestování je kravina. Lidi co tvrdí, že to dokážou buď lžou nebo se nějak dokážou dostat do stavu podobnému snu (nejspíše usnou při nudném meditování :D). V minulosti pravděpodobně naši předkové sežrali nějakou houbičku v lese a už si mysleli, že někam astrálně cestují :). V těch dobách ale byli lidé oproti nám primitivní a nedokázali to poznat...
d000
houska
6. 04. 2009 [0:12]

Zdravim vsechny, chystam se jakmile bude trosku tepleji vyjet a prespat na hradě Houska, myslim že hrad nemusim predstavovat. Pokud ma nekdo zajem ozvete se na d000@seznam.cz
Citron
add Jarda
16. 03. 2009 [23:54]

No on to vlastne umi kazdy, ze ? :-P
Jarda
re: Michi
16. 03. 2009 [7:22]

Fajn. Ale jak se tam dostanu?
Michi
ukol pro zkusene
15. 03. 2009 [20:41]

Ahojik vsichni. Az zase budete z tela venku, zkuste se dostat do knihovny, do te knihovny, kde jsou odpovedi na vsechny vase otazky. Hodne stesti. Michi
Jarda
re: Věra a prdoch
12. 03. 2009 [11:01]

Věra: budu to řešit tak že se nebudu daleko vzdalovat, ještě před výstupem si udělám energetický štít a požádám svého duchovního průvodce, aby mě hlídal :-) Prdoch: není to tak těžký jak si myslíš ;-) Během únoru jsem tam byl 2x ;-) od doby doby kdy jsem se o tom dozvěděl mi trvalo půl roku než jsem se tam poprví dostal i když jsem jen nakoukl ven. Ale třeba kamarád který mi nevěřil to zvládl ještě ten den ve škole :-D dalšímu se to povedlo asi za týden nebo z a 14 dnů už nevím... Nedovedu odhadnout kolik lidí v naší republice to umí nejméně 1000 ;-)
prdoch
Proč?
10. 03. 2009 [20:06]

Astrální cestování se řadí to typu "myslíte, že to jde?". Tudíž je velmi pravděpodobné, že se snažíš o něco co prostě nejde. A i kdyby se ti to náhodou povedlo, tak co uděláš až "duše" opustí tvoje tělo? Zkus nastolit celosvětoví mír, mělo by to bejt jednodušší.
Věra
varování
21. 02. 2009 [22:59]

Varuji všechny, kdo chtějí cestovat po astrálu. Tělo není ničím chráněno. Cestovat se dá jen v duchovním těle, které má už ochranu. To padáníjak někteří z vás popisují, může být do duchovního srdce.
chajimun
Astral nebo Demence?
18. 01. 2009 [23:41]

Přiznávám když sem na půl mrtvej jako myslim že už skoro spim tak cejtim jako když teplí a studeny vítr zafouka dohromady a potom se objevim na tom samim miste v posteli ale nemůžu mluvit a but tam jsou nějaké postavy nebo nic.Fakt je to nepříjemny třesu se a dostavam jakoby elektrické šoky-a z pohybem to nejde to chce zachovat klid.Na poprvé sem byl všoku protože bylo okolo docela přitmo a předemnou seděla osoba,nekdy tam zas neni.Myslel sem ze to je nocni mura a nevim jestli to opravdu byla ale je to fakt realny.O mesice pozdeji sem si trosku zvykl a zjistil sem ze kdyz si reknu pred spankem aby se mi to uz nezdalo nebo nedelo a vono to fakt funguje.No ale nevim jestli to je sen nebo mam jenom Dementi sny.Nebo je to mozna Matrix :D
Jarda
re: Makyna
6. 12. 2008 [23:00]

Moch bych si s tebou promluvit mimo tohle forum ? :-) Když tak se ozvy: icq: 372 138 532 nebo mail jarda.x@centrum.cz
Makyna
Pro Jardu
6. 12. 2008 [8:51]

Proto to,že toho hodně vím v této oblasti je na 70%z vlastních zážitků.Ta zbylá procenta jsou z knih.Prostě jsem tím pokusem z dětství odstartovala kolem sebe tyto věci.Já to nechápu do dnes.Ty věci jsem se nemusela ani učit a šlo to.Zabývala jsem se bílou magií a kouzla mi fungovala.Prostě jsem se tím pokusem dostala někam,kam jsem neměla.Proto to mám vše osobně vyzkoušené a můžu o tom psát,aniž bych si vymýšlela.Proto píšu o magii.Bílá v poho,ale o černé se nechci ani rozepisovat.Má to svá úskalí.Velice ráda se otočí proti člověku,ostatně to bílá taky,pokud se provede špatně.Takže já bych na těchto stránkách nepsala o těchto věcech,kdyby jsem jich neměla polovic vyzkoušeno a nevěděla co ty věci doopravdy obnáší.Ahoj.
Jarda
re: Makyna
5. 12. 2008 [21:14]

ok už je mi to všechno jasný
Makyna
Dodatek.
5. 12. 2008 [8:28]

Měla jsem hodně různých zkušeností po stránce paranormální,ale nechce se mi o nich mluvit.Je to taky hloupé vše takhle veřejně říct.I s tím mým pokusem,co jsem ti napsala,to jen abych ti vysvětlila otázku.Ale nechce se mi rozebírat proč.Ale rozhodně ne kvůli nějakému klukovi.
Makyna
Pro Jardu
5. 12. 2008 [8:23]

Ne,neměla jsem nehodu.Měla jsem určitý problém,nechci to rozebírat.Měla jsem pokus o sebevraždu.Snědla jsem prášky na spaní.Pak jsem šla spát a najednou jsem cítila jak padám.Byla tam hrozná tma a já jsem se bála hrozně.Vím,že jsem křičela,ale muselo to být v duchu,naši by mě slyšeli,kdyby to bylo doopravdy.A jen jsem si říkala,já nechci.Pak jsem se procitla na posteli.Nevím,jestli to byla klinická smrt.Myslím že ano.To mi bylo 14 let.Pak jsem se o to vše začala zajímat.Vyvolávala jsem,apod.Proto to znám,co tyto věci obnáší.
Jarda
re: Makyna
5. 12. 2008 [6:26]

pokud by se jednalo o klinickou smrt nebyl by ten pocit hroznej, ne ? Proč si myslíš že to byla klinická smrt? Měla jsi nehodu? Tunel sám o sobě nemusí nic znamenat ;-) Já ti nevim četl jsem od tebe už dost příspěvků a mám pocit že píšeš jen něco co jsi někde vyčetla a vlastně o tom nic nevíš a prostě nám oznamuješ co jak je. Sice píšeš že se o to zajímáš x let nezdá se mi to tak (je to jen můj názor)
Makyna
Pro Jardu
4. 12. 2008 [7:42]

S astrální cestováním ne,ale pocit,že padám černým tunelem a bylo to hrozný,to jsem zažila.Asi se jednalo o klinickou smrt.
Jarda
re: Makyna
4. 12. 2008 [6:30]

A co nějaký praktický zkušenosti, máš ? ;-)
Makyna
Robine
3. 12. 2008 [9:11]

Četla jsem v jedné okultní knize postup na opuštění těla.Je to tak,že ležíš v pokoji,který je příjemně vytopen jen tak lehce oblečený,jen v prádle spodním(ZNÍ TO JAK EROTIKA-SMÍCH),začnech relaxovat a představuješ si,že už létáš,že vnímáš krajinu pod sebou.Tvé tělo se začne chvět a v tom ty se musíš vymrštit do sedu,ale ne fyzické tělo,jen astrální.No,taky tam psali,že to trvá roky ta příprava.A taky měli případ,že se dotyčný vrátil z astrální výpravy a byl mimo.Skončil v léčebně.Ty jsi psal,že padáš při tom pokusu,ale podle postupu z té knihy,ty se máš vymrštit vpřed.CHce to dlouhou dobu učení.Ale máš tušení,co tě tam může čekat v tom astrálním duchovním světě,který my,dá se říct díky bohu nevidíme.
Robin
re
2. 12. 2008 [19:49]

to ICQ jsem napsal spatne je to 344 - 025 - 684 anonyme co je potom podle tebe astrální cestování? Maky o tom, že je astrální tělo spojeno s fizickým stříbrným vlákem vím. když jsem to zjistil poprve, bal jsem se, ale chci se to naucit, protože díky tomu se potom můžeš učit živlové magii.
Makyna
ahoj
30. 11. 2008 [14:46]

Ve vyjímečných případech,se tato nit přetne.Ale více bych se bála toho,že ve svém těle je člověk jaksi chráněn před vnějšími vlivy.Také by si sebou mohl něco přinést ze své výpravy.Nemyslím tím něco hmotného.
Makyna
Ahoj
29. 11. 2008 [17:14]

Osobně bych to nezkoušela.Tělo je spojeno s duší stříbrným vláknem a to když se přetne,tak se nemusíš vrátit.Nebezpečné pokusy.
Jacker
To nestaci
26. 11. 2008 [17:27]

na to aby si se dostal z teha nestaci jen nejake lehke brneni . Predtim nez se totiz clovek dostane z tela citi pomerne obrovske a silne brneni , clovek v nem neni schopny ani pohnout prstem na ruce je to vlastne takove (ochrnuti) nebo paraliza to zni lip :-) . Dostat se do tohohle stavu trva kazdemu cloveku ruzne dlouhou dobu klidne od 1 minuty az po 1 hodinu .