Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Medium
Prosím,ráda bych věděla jak se chovat když se snaží skrze mně komunikovat nějaká duše.Mám z toho docela strach.

Vydáno:   12. 10. 2007 [17:43]

Přečetlo:  1240 čtenářů
Autor (vložil): Sylvie



rosefromjericho
Strach
3. 05. 2009 [19:13]

Strach ubírá svobodnou vůli. To co jsem napsala rozhodně nemělo být bububu :-) Mělo to jen jasně řící, že s takovými věcmi by si člověk neměl zahrávat. Zvlášť pokud se bojí. A v našem případě se jednalo o situaci, kdy ten člověk, který byl podobným způsobem kontaktován, "dal povolení ke vstupu" a ještě na tom nějakou dobu pracoval a spojení rozvíjel, protože si myslel, že se jedná o strážného anděla, nebo něco podobného. Proto dopadl špatně. Uvolnil pole. Jenomže to je jako byste potmě na domovní chodbě potkali člověka, který se začne cpát do Vašeho bytu, nevidíte jej a nic o něm nevíte - pustíte ho dovnitř? Pravděpodobně ne. Někdo kdo má rozvinutější cítění by měl být schopen určit o co se jedná a problém "odvést". Podle toho co píšete se zatím nic hrozného neděje, to ovšem neznamená, že by se s tím nemělo nic dělat. A na Vašem místě bych se to nesnažila vyřešit sama.
rosefromjericho
Varování
3. 05. 2009 [18:59]

Najděte pomoc. Člověka, který Vám má poradit vybírejte citem. Ať už kdokoliv poradí cokoliv, hlavně s "tím" nekomunikujte a nepoddávejte se tomu. A pokud Vám něco takového poradí - už k němu nechoďte. Jeden mě blízký člověk se z takové situace snaží dostat už rok. A věřte mi, že na tom byl opravdu špatně.
Jarda
re: chajimum
22. 01. 2009 [12:17]

Proč si myslíš že do tebe někdo vstoupil ? Nebo se ptáš aby jsi to věděl dopředu ? Jinak já midarovi nevěřim většinu toho co tu tvrdí ;-)
chajimun
Je to mozne
21. 01. 2009 [17:53]

Kdyz do vas vstoupi duch jedno jaky zli nebo hodny a chce ve vas zustat-tak je mozne se ho zbavit nejak ho vystrcit ze sveho těla a byt svobodn..Pls odpovedet potrebuju radu!!!!!!
Midar
Medium
18. 06. 2008 [21:39]

No takzvané Mediun neboli stredník ten skrze něj prochází svět mrtvých ale jestli si nedá pozor múže navěky zustat mezi dušemi odsouzené k neklidu Joa jestli ktobě mluví je to ještě dobré kdybys ho i viděla mohl by tě přemluvit k tomu abys ho přijala nachvíli do sveho těla a on by tě mohl ovládnou a paku uš navíš jestli ta duše je dobrá či zlá a nebo jestli to je duše?
Sylvie
iv
22. 02. 2008 [16:17]

Vyzkouším.Má to asi být něco jak zaklínadlo patronum v Harry Potterovi. Věřím že to musí fungovat protože vlastně bílé světlo je nabyto dobrou energií.
iv
re.Sylvie
19. 02. 2008 [3:41]

Stoprocentne zkus to bile svetlo,v jedne knize jsem primo cetla,ze bile svetlo je BOzi aura,proto nas to tak chrani a nic zleho skrz to nemuze.Zajimave receno,ale proc ne?Ty zvlastni mista je zajimave,ja jsem spise citliva na to co je kolem me a chci te jen varovat pred jednou veci a to je OTISK,rozepisovala sem ho v clanku o schopnostech deti.Sama jsem ho jednou zazila.Byla sem s pritelem na dovolene a meli sme krasnej pokoj,ale nejak sem se tam necitila,asi treti den sem si sla do pokoje cist,zatimco pritel s mym bratrem sedeli na pivku.Chvilu sem si cetla a za chvili z niceho nic sem tezse dychala,citila sem se slaba,tak sem si lehla a na chvilku usla.Kdyz sem se vzbudila,mela sem tezskou depresi,nemohla sem dychat,chtelo se mi zvracet a nebyla jsem schopna ani jit.V ten moment prisel pritel a ten mel pocit,ze jsem v tom pokoji nekoho mela a odletel zpet domu.Ten vecer,sem nemohla spat,mela sem hrozne myslenky a chtela si sahnout na zivot.Na krku jsem nosila pruzracny kristalovy kriz,po te noci se v tom krizi udelala jakasi mlha a uz skrz nej nebylo videt.Kdysi sem nevedela co to bylo ale ted nepochybuji,ze se v tom pokoji neco desneho stalo.Proto od te doby kdyz se nekde necitim a musim tam byt,porad se obaluji bilym svetlem.Protoze si na tyto veci citliva,musis se vic hlidat,je to jako bys pro tyto veci svitila a vic je pritahujes.Proto vse z ceho mas byt jen trochu divny ci negativni pocit,nech to byt.
Sylvie
iv
17. 02. 2008 [7:44]

Děkuji za radu.Duchové a nadpřirozené věci mně obklopují už od malička.To mi říkala moje mamka. Spíš než že mně něco konkrétního zajímá se snažím najít odpovědi. Nejvíc ze všeho miluju zvířata. Po narození mého syna jsem zjistila že si víc než s dospělíma rozumím s dětmi. V životě mám ráda jednoduchost,přírodu a svoje blízké.Pravdou je že mně od kdy si pamatuju přitahují zvláštní místa. Jedna paní mi řekla že podvědomě mně to táhne na místa mrtvých.Tím ale nemyslím hřbitovy. Prostě skončím na místech která jsou zvláštní i když to tak na první pohled nevypadá.S přítelem jsem si před rokem kupovala dům a později jsme přišly na to že se v domě oběsila maminka mladé paní od které jsme dům koupily. Týral je její otec. Když jsme začaly dům opravovat v prvním patře se začal objevovat otec bývalé majitelky. Nic nedělal jen se díval a jak kdyby někoho hledal.
iv
dotaz
12. 02. 2008 [4:58]

dodatecne me jeste napadlo,cim si se zacla zabyvat,predtim nez se ti tyto veci staly?Co zkoumas a o jake veci se zajimas a cim se obklopujes?Nic se nestane jen tak bez duvodu.Tedy pokud se smim zeptat?
iv
bile svetlo
11. 02. 2008 [3:44]

Zkusila si bile svetlo?Vzdycky kdyz mas pocit,ze se k tobe neco blizi predstav si ze si obalena bilim svetlem,jako by v bubline svetla.Rika se,ze clovek pritahuje a vytvari ceho se boji a bile svetlo je nejednodusi ochrany obal co si muzem a mame delat.Zkus to,vyzkousela sem a bezpochyby v to verim.Chce to je silnou vizualizaci a ta se lepsi kazdym pokusem.
Sylvie
Nechci
10. 02. 2008 [21:45]

Ale můj přítel byl svědkem že se mi to přihodilo aniž bych chtěla. Duchy nevyvolávám.Asi největší strach mám že nebudou vypadat jak za života. Vlastně ten kdo skrz mne samovolně komunikoval nebyl duch člověka. Přítel mi řekl že jsem mu řekla že jsem satan. Hrozně mně bolela při tom hlava a co jsem říkala a jak jsem vypadala si vůbec nepamatuju. Snažim se bránit tak že si představuju že moje nitro jsou těžká vrata a když mám ten pocit a začne mně bolet zátylek zkouším je imaginárně zavřít. Většinou se to povede ale někdy to nejde a já na poslední chvíli odejdu z místnosti.Většinou jejich přítomnost vnímám jen jako stíny,jindy jsou rysy ostřejší.
markca11
Mary
10. 02. 2008 [15:30]

DÁM TI 1 RADU JESTLI MÁŠ STRACH TAK TO VŮBEC NESKOUŠEJ . . .!!!!! Mohlo by to špatně dopadnout