Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Branišovský les
Zažili ste někdy něco v tomto lese ? Nebo ste něco zaslechli ? A co si vůbec myslíte o duchařských povídkách a pananormálních jevech PRAVDA či VÝMYSLY

Vydáno:   4. 11. 2007 [20:42]

Přečetlo:  3422 čtenářů
Autor (vložil): markca11



johnnie
Otomar Dvořák
15. 07. 2009 [22:09]

Mně by strašně zajímalo, jestli je pravda, co o tomhle lese píše pan Otomar Dvořák v knize České záhady. Tedy konkrétně mi jde jen o samotný závěr té kapitoly, tam, kde píše o tom telefonátu (myslím, že většina z Vás zde tu knihu asi četla). Zajímalo by mě, jestli si ten závěr vymyslel, aby trošku přikrášlil a vyšperkoval své povídání. Protože ten závěr je zcela jistě na té kapitole, ne-li na celé knize, nejpříšernější.
markca11
zajmavost
23. 06. 2009 [10:16]

No nevím jestli je to pravda ale doslechla sem se že za branišákem u vesnice branišov se nachází statek . Ted je na rospadnutí ale kdysi v něm měla žít rodina která chtěla násilím provdat svojí dceru ale ona odmítla .Tak jí za živa pohřbili pod zem vedle statku(dříve se to dělalo) Po čase však chtěli její hrob přestěhovat . Vykopali její hrob ale tělo zde nenašli. Po několika měsících šel její otec do lesa kde jí náhle zahlédl v plášti.
Grush
To Vim:
23. 04. 2009 [18:05]

:-))))
Vim
Nechoďte
23. 04. 2009 [15:13]

Do branišovského lesa mají povolen Vstup pouze zlý lidé.Kdo poruší pravidla špatně skončí.Nedívejte se přízraku do očí.!!! nechoďte do lesa Branišovského.Pokud ste dobří lidé.
Keltor
hvozdy
6. 01. 2008 [22:10]

5ekli byste mi o tomhle lese něco víc? Nevíte kdyžtak o jiných hvozdech?
Grush
Lidičky,
6. 11. 2007 [21:26]

neberte to tak moc vážně. Branišovský les už dávno není to co snad býval za minulého politického režimu. Těží se tam dřevo, jezdí tam bikeři, v SV části se to hemží pejskaři, přes léto jsem tam chodíval docela často běhávat, hráli jsme tam s malými dětmi dvě hry na poklad a prolezli jsme to tam i přes půlnoc od jednoho konce polesí k druhému. Nic nás tam nesnědlo ani nevyděsilo... Note to markca11: teď tam znova nepůjdu, bo si myslím že bych se tam nudil. Nejdřív až příští rok, až zase začnu běhat... Ale moje zkušenosti samozřejmě nevylučují možnost, že tam třeba něco je, akorát jsem to jaksi dosud nepotkal... :-)))
markca11
JEN PRO ODVÁŽNÝ
4. 11. 2007 [20:59]

Ahoj schanim lidi kteri by meli zajem vyrazit do Branisovskeho lesa omrknout to tam !! Dal schanim lidi kteri se zajmaj o okultismus a pananormalni jevy KDYZ TAK NAPISTE JEN OKOLI Ceskych Budejovic tohle je muj e-meil markca11@centrum.cz telefon :723 188 139
markca11
Já a Branišovský les
4. 11. 2007 [20:57]

Já když sem byla v tomto lese po prvé tak sem měla neustále pocit že kolem nás někdo chodí pořád sem slišela praskání větviček nikoho sem fšak neviděla. Když sem popošla dál tak sem uviděla kamenou budovu za kmeny stromů se skrývala ale moc nebyla vidět ale na100% tam něco stálo byla tam semnou ještě(ex)kamarádka a že by sme obě měli vidiny je dost nepravděpodobné ! Nevím na chvíli sme sešli z cesty nevím proč ale když sme se vrátili zpět na cestu tak ta budova tam nebyla jako by tam snad nikdy ani nebyla . Dostali sme strach tak sme radši šli pryč no spíš se to podobalo útěku ale když sme teda joko by šli odsud tak nevím proč ale měla sem takový pocit jako by nás skorun stromů někdo pozoroval ještě tedˇ když na to myslím tak mi běhá mráz po zádech brrr jako by sme tam nebyli vítaný . . . . .