Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Sny
Vidím, že se tady začínají rozšiřovat sny, které si nedokážeme rozumově vysvětlit. Zdálo se vám už něco, co předčilo reálno a hlavně se poté něco začlo dít? Nebo potřebujete výklad snů bez snářů?

Vydáno:   23. 11. 2007 [10:46]

Přečetlo:  1155 čtenářů
Autor (vložil): Julie



Kytka
hrozný sen se vyplnil
17. 01. 2011 [23:08]

zdál se mě sen ,že mě nějaký muž škrtí a já jsem oněměla .Bylo to tak strašné že jsem se vzbudila sedla jsem si azkoušela jestli umím mluvit.Pak mě to došlo,byl to sen.Vté době jsem byla rozvedená krátce na to jsem se vdala manželství fungovalo dobře až do osudné noci. Přišel opilý vytáhl mě z postele hodil na mě deku a začal mě škrtit.Z posledních sil jsem do něj strčila a upadl na postele. Já jsem rychle utekla na chodbu popadla jsem moje i jeho klíče a zamkla jsem.Šla jsem na policii.Příslušník,který měl hlídku mě poslal před náš dům abych počkala na auto,které zavolal.Byli tam rychle.Otevřela jsem a ve dveřích stál on z nožem v ruce,který rychle zahodil.Všechny šuplíky byly vysypané asi hledal klíče.Nejstarší příslušník se rozhlédl a řekl,že mu to nemůžou dokázat a chtěli odejít. Já jsem je požádala aby počkali než se obléknu ,že tam nemůžu zůstat.Odešla jsem s nimi.Překvapilo mě ,že se tak zachovali. Ukončila jsem to rozvodem.
Kytka
sen,který se vyplnil
17. 01. 2011 [17:11]

-zdál se mé kamarádce,které její zemřelá matka řekla ,že za měsíc zemře přesně když její vnučce budou 2 roky,že je to její karma a přesto že byla zdravá bylo jí 50 roků ten den zemřela tak že neštastně up-adla zapadl jí jazyk a udusila se.Je to jen náhoda_já věřím ,že ne._
Kytka
baraskaska
pozoruhodné snění
18. 02. 2009 [20:52]

Je to zvláštní,ale pro mě,ač už jde o sny zlé či dobré,znamenají hrozně moc,jakobych se ocitla v jiném časoprostoru.Vlastně možná i ano vždyt kolikrát se stalo,že se mi sny vyplnili,a kolikrát se mi zdálo o něčem z minulosti nebo i o něčem co zažívám denodenně..snít je v podstatě ta nejužasnější věc na celém mozku. Kolikrát už mmně někdo tvrdil,že jsou pouhými zhmotněnými myšlenkami,ale tomu nevěřím...v tom je něco mnohem víc...
Jarda
re: Julie
10. 02. 2009 [20:10]

Tak těm lidem řekni že máš "myšlenkový průjem" :-D promiň jestli tě to nějak pohoršuje ale já všechno beru s humorem a nemohl jsem si pomoct :-D
baraskaska
Julie
9. 02. 2009 [20:37]

Jak taky má člověku být,když ví něco,co ostatní ani netuší a bojí se s tím svěřit...Možná by neuškodilo kdybys to někomu,komu věříš řekla,uleví se ti tím.
Julie
baraskaska
27. 01. 2009 [15:04]

Máš pravdu. Jsou to sny, které akorát člověka dostanou s myšlením úplně jinam. Dost často se mi stává, že po takových snech chodím vystrašená (všichni mi říkají, že nemám čisté svědomí, ale jak jim vysvětlit, že svědomím to není?) a v práci skoro nevnímám. Často se pak bojím, že se někomu něco stalo či stane. Sny mě přivádí více do rozpaků než každý reálný den.
baraskaska
stroj času?
25. 12. 2008 [20:03]

Zdálo se mi takových snů spousta.Nyní už doufám,že jsem se toho zbavila,protože to zrovna moc příjemný nebylo.Vy,co máte podobné zkušenosti zaručeně víte ,co tím myslím.Podle mě jsou sny jakýmsi strojem času.kdy se můžeme dostat jak do minulosti tak i do budoucnosti nebo přítomnosti
Julie
Marianna
8. 05. 2008 [18:09]

Nechápu, kde se to v člověku bere. Ale rozumově se to vysvětlit nedá.
Julie
Marianna
8. 05. 2008 [18:08]

To je velmi zajímavé. A hlavně - sny jsou zajímavé.
Marianna
Sen
6. 05. 2008 [10:02]

Mě se jednou zdálo, že jsem porodila dcerušku a syna. Nebyla jsem ve svém těle, dívala jsem se na sebe z rohu místnosti. :-) Mylslela jsem si, že jsem to já, ale nebylo to tak. Byla to moje teta, kterou jsem ještě neznala, když se mi ten sen zdál. Když si vzala mého strýce, tak se jmenovala stejně jako já. A porodila nejdříve dcerušku. Až tehdy mi došlo, že jsem neviděla sebe. Teď se pokouší o další miminko a já vím, že to bude chlapec. Strejda je konečně šťastný a já jsem šťastná za ně za oba. Jsou to úžsní lidé a je na nic vidět, co dokáže láska. Opravdu, sny se někdy zdají jako že je prožíváš ty, ale může se objevit někdo, koho neznáš a pak poznáš, že se ti vlastně zdálo o něm. :-)
Julie
Jen sen?
6. 04. 2008 [13:47]

Mám často podivné sny, ale ještě mě nikdy ve snu nenavštívil někdo, kdo nedávno umřel. Až dnes v noci jsem měla zajímavý sen. Byla jsem v nějakém domě - myslela jsem, že tam bydlím. Šla jsem do koupelny a za závěsem stál můj děda (podotýkám, že už nežije - jsou to 3 měsíce co umřel - dá se říct, že se mi to zdálo skoro přesně na den jeho úmrtí). Z prvu jsem si řekla, že přece umřel, ale měla jsem hrozně dobrý pocit, že ho vidím. Zeptala jsem se ho, jak se má. A on, že celkem dobře. Ale bylo vidět, že je smutný. Potom mi říká: "Až se narodí ta dvojčátka, tak všechno bude dobré." Nevěděla jsem, co se děje. Akorát si vzpomínám, že jsem v tom domě viděla dívčinu, blondýnku a čekala dvojčátka. Jedno z nich měla být holčička. Ale divné jméno měla dostat. Na "A". Myslela jsem, že ta těhotná je z naší rodiny, ale když jsem se probudila, tak jsem si uvědomila, že žádnou blondýnu v rodině nemáme. Jen já jsem blondýna. Má sestřenice je o 16 let starší a už má děti. Nevím co děda měl na mysli. A hlavně...nevím, jestli to byl jen sen nebo taková malá skutečnost. Já nebo sestra bychom měly mít dvojčátka. Pak jsem se ho zeptala, jestli se za mnou zastaví, jak se dvojčátka narodí a on řekl, že ano. Jakoby to vypadalo, že to budu já. Potom jsem se rozloučila a odešla. Hned na to jsem viděla tu blondýnku a vedle ní hopsala nějaká holčička. Ta blondýnka měla stejný střih i barvu vlasů na který se mám jít ostříhat. Nevím co to znamená. Jestli to je jen má fantazie nebo znamení. Přitom jsem se už s dědovou smrtí vyrovnala, i když mám pořád pocit, že žije. Už mi to vůbec nepřijde.
petrulinko
Pes
25. 03. 2008 [18:26]

Ano už se mi to stalo a né jednou.Bylo to velice děsivé ale přitom vzrušující. Kdybych to tu psala tak jsme tu asi do vánoc jelikože se mi moc nechce psát ale napsala jsem o tom příběh s názvem "Divný sen" kdyby jste se chtěli podívat tak se podívejte tam.Ale musím řící že mě to z prvu opravdu vyděsilo.
Marianna
Ahojky
25. 02. 2008 [9:14]

Já věřím, že sny nás zavádí do minulosti, do budoucnosti, na dno problému, prostě tam, kam naše duše chce. Nedávno se mi zdál sen, kdy jsem byla v domě, který jsem nikdy neviděla a potkala jsem tam anděla. Nejdřív to byl jakoby oslňující záblesk a potm rozmáchl křídly a postavil se přede mě. Křídla měl poraněná a já jsem se ho nažila ošetřit. Usnul mi v náručí a já věděla, že mu chce někdo ublížit a tak jsem šla na místo, kde na něj čekali tři muži, kteří ho chtěli vidět mrtvého a snažila jsem se jim v tom zabránit. Chtěli zabít i mě, ale potom se tam objevil můj anděl a ochránil mě svými křídly. Vzal mě do náruče a odnesl do výšky. Byl ten nejúžasnější sen, jaký jsem kdy měla. Zajímalo by mě, co to znamená.
Julie
Klerik
21. 01. 2008 [18:39]

Jo, ale co když se ti zdají sny, které se opravdu vyplní i když ty za to nemůžeš? Díky snům jsem zachránila naše před "menší" finanční katastrofou. Vděěla jsem, že se "to" stane, ale zabránila tomu. Přitom jsem na tom místě, kde se to stalo, nikdy ještě nebyla. A přesně jsem věděla, co je za zdí.
Klerik
Re:Julie
5. 01. 2008 [23:16]

Ja si spise myslim ze za to muze nase podvedomi ale jak a proc to je otazkou. Ja osobne chci byt panem sveho osudu
Julie
Věštění budoucnosti?
3. 12. 2007 [9:28]

Přemýšlím nad těmito sny pořád, proto jsem musela založit tuto diskusi. Buď máme svůj osud, kterému nejde předejít, nebo máme v sobě dar věštění.Jen nechápu, jak je možné, že náš mozek ví,co se stane.I když jsem se splnění snu snažila zabránit, můj mozek mě tlačil dál jinak. Nemohla jsem ani jinak pohybovat rukou. Jakoby mě něco drželo. Ale aspoň vím, že takovýchto lidí je hodně.
iv
splneny sen
30. 11. 2007 [3:14]

Kdyz sem byla pres tri mesice tehotna zdal se mi sen,ve kterem sem potkala psychic,na kterou se obcas divam na tv, a ta mi rekla,ze budu mit kluka,vypadat bude na me,ale jinak bude uplne jak muj manzel,stejne vlastnosti,stejne projevy chovani ...Asi tyden po tomto snu sem mela dalsi,kde v postylce stal malej klucik tak ctyri-pet mesicu stary a strasne se na me smal.Opravdu se mi pak narodil kluk,vypada presne jako ten ze sna a projevuje se presne jak mi psychic v mem snu rekla,ted uz jen cekam jak bude poradne mluvit a aby se potvrdilo jeste par veci co mi rekla.Na sny verim a vim ze je v nich mnoho informaci nad kteryma by sme meli premyslet.
Klerik
jj
28. 11. 2007 [0:05]

Taky jsem me zda nejaky sen ktery navazuje na den ktery ma byt a ja potom nevim jestli se to stalo nebo ne ale zajimevejsi je na tom to ze ty sny nebyvaji daleko od pravdy