Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Čarodějka?
Měla jsem kamarádku, která říkala, že jsem medium(že mám hodně schopností na 15 letou holku), ale ta mně pak zradila jednou věcí a říkala, že to udělala pro moje dobro. Mívám vize, vím co si lidě myslí, vídávám anděly, začala jsem pracovat se živly ale pořád mi připadá že to není ona a že mi něco chybí. Zkouším nové věci ale nic není ono. Nevíte co bych mohla zkusit nebo co by mi pomohlo?

Vydáno:   26. 12. 2010 [17:20]

Přečetlo:  3154 čtenářů
Autor (vložil): Janinka



Morgana
Vítej čarodějko
21. 03. 2011 [15:33]

Rozumím Ti. Možná nemůžeš najít smysl svých schopností.Jak s tím naložit, že? Máš vize, vidíš anděly. Ber to tak, že tvoje osobnost se vyvíjí- stává se z tebe žena. Máš úžasný dar, máš srdce i mysl otevřenou duchovním věcem a hodně v živitě dokážeš díky tomu pomoci sobě i druhým.Začni s tím, že požádej o pomoc např. archanděla Michaela a vše mu vysvětli- své obavy, nejistoty-vše, jako bys to říkala kamarádce a andělé Tě povedou. Naslouchej srdíčku, za vším sleduj jediný cíl-lásku a spolupracuj s anděly a oni tě povedou a rádi.Pros i o ochranu před negativitou- my čarodějky jsme na ní citlivé víc, než kdokoli jiný a i s tím ti pomohou andělé. Mluvím ze zkušenosti.
Julie
Janinka
8. 02. 2011 [10:45]

Do ničeho se nenuť. Co máš dělat, to samo příjde. Bude to pomalu plynout. A pracuj na tom, co už umíš. Jednou se ti to bude hodit - nebo spíše někomu, kdo tvou pomoc bude potřebovat a sám si o ni řekne. Jen se nech pomalu vést. Nic nejde hned. Trvá to roky.
Jasmina
rada
6. 02. 2011 [1:33]

Chce to jen dál cvičit a cvičit a držet se intuice. Musíš tomu dát čas, jinak to nepůjde.

CHce to chodit do přírody a být o samotách ( i třeba 14 dní někde na chatě, jestlli je ta možnost) před rušivými elementy. Odloučení od lidí a všedních starostí je to, co přivedlo proroky a věštkyně k spirituálním schopnostem. Já sama mám s tím dobrou zkušenost. Ale pozor může to být i nebezpečné (pro ty, co nejsou zvyklí na samotu a jsou slabí psychycky) hodně se u ní přemýšlí a padají otázky a odpovědi jako sprcha.

Nezapoměn pracovat i na sobě. Potřebuješ i vědomosti a jestli máš nějakou slabost, což má každý, tak se ji naučit ovládat.
michi
janinka
9. 01. 2011 [15:45]

jarda ma muj kontakt na icq, tak ti ho muze dat. ja ho sama moc nevim, ale mam to zapnute skoro kazdy den a hlavne vecer.
michi
jani
9. 01. 2011 [15:43]

prosim, ver svemu srdci, neni to nic zleho. buh existuje, ale mi mu rikame jinak, Buh, je slovo stvorene clovekem a moc zkreslujici. On neni takovy, jak alena rika a pise, ver sama sobe, zacni citit to teplo v tobe samotne a rozsiruj jej dal, to teplo, svetlo a nenech se zvyklat. ty sama v sobe citis, je-li to spravne a nebo ne. rada ti odpovim na cokoliv, staci se zeptat, rada ti pomuzu. michi.
Jarda
re: Janinka
8. 01. 2011 [23:20]

Alena je "trochu" fanatik, ale to se stává... nebudu to teď rozebírat.

Taky znám ten pocit, zabývám se tím už delší dobu. Znám řešení, ale ještě nejsem schopen ho uvést v praxi. Příčina psychickýho utrpení bývá v odporu vůči tvýmu současnýmu stavu. Nebo jinak řečeno v nenaplněných touhách. Napiš mi prosím na icq 372 138 532 tam ti to budu moct trochu víc podrobně popsat.
Janinka
odpověď
29. 12. 2010 [12:07]

Já žádnou víru nevyvracím. V něco se věřit musí a slovo víra se vyskytuje všude možně a v běžném životě ho užíváme pořád i když si to třeba neuvědomujeme. Podle mně je nesprávné to rozdělovat na zlé a dobré síly. Záleží na lidech a k čemu to využijí. Nejde toho nadání nechat to je jako kdyby přemlouvali člověka, který se živí řečnictvím, aby přestal mluvit.
Alena Nováková
pro Janinku
29. 12. 2010 [5:32]

Janinko, síly, které nejsou od Boha jsou od Zlého. Zdánlivě ti přinesou nějaký užitek, ale důsledkem všeho toho bude že budeš mít zničený život, zvláště ten posmrtný. Obrať se k Pánu Bohu, běž ke zpovědi a všeho nechej. Mám starost o spásu tvojí duše a budu se za tebe modlit.
Janinka
odpověď
28. 12. 2010 [11:11]

Nejsem věřící i když jsem byla pokřtěna, když sem byla malá tak to nebylo moje rozhodnutí. Nemyslim si že jsou to zlé síly, ale že podobné schopnosti mělo dříve mnoho lidí a časem je zapomínaly.
Alena Nováková
Ježíš Kristus tě vyléčí
27. 12. 2010 [15:49]

Pomohlo by ti jít se vším ke zpovedi nebo se nechat pokřtít a ihned s tím skoncovat.
Zatím můžeš se modlit k Ježíši Kristu, on už ti od těch ďábelkých sil pomůže.