Diskusní fórum

- UFO, USO -

Kruhy v obilí
Viděl někdo z vás už něco podbobného na vlastní oči a pokud znáte nějakou literaturu o pravdivosti těchto kruhů, tak pisněte.

Vydáno:   31. 03. 2007 [7:55]

Přečetlo:  2266 čtenářů
Autor (vložil): Miroslava Kowalcze



magicno
kruhy
31. 07. 2009 [15:22]

prosím o informace v případě, že se někde kruhy v obilí objeví na email magicno@seznam,cz. Děkuji
Alef
Sezóna 2008
5. 07. 2008 [14:13]

Co říkáte na letošní kruhy?
bedliss
a co třeba takhle...
18. 06. 2008 [16:06]

no možná že můj názor bude trochu přízemní ale zkusím to:-)...za studené války platilo, že armády mají v technologiích asi 40-ti letý náskok před civilním zbytkem lidstva.vzhledem k tomu že technický pokrok postupuje geometrickou řadou, tak se ani neodvažuju odhadovat jak daleko jsou vojáci před námi v současnosti, každopádně si myslím že vytvořit něco na způsob kruhů v obilí ( ať už to dělají jakkoliv a z jakéhokoliv důvodu) pro ně dnes není větší problém.Podle toho co o kruzích v obilí vím, tak je vždy zdůrazňována změna buněčné struktury klasů, s tím že vypadá jako by stébla prošla varem.Že armáda(-dy) čile experimentují i s různými druhy záření není nic nového a v této souvislosti se mi nemůžou nevybavit především pokusy s mikrovlnami(prý jako ,,neškodný prostředek" pro rozhánění demonstrantů a jiné havěti).a nemůžu si ani nevzpomenout na laserové světýlko ke klíčům,které můžeme pořídit u každého Vietnamce, a kterým se dají vytvářet všelijaké ty obrázky na zdi. pokud by byl stejný princip použit v nesrovnatelně větším měřítku a se svazkem mikrovln vyslaných například z vrtulníku(nebo taky družice??) přez ,,šablonu" na zem tak bych si dovolil myslet že výsledný produkt by mohl mít k tomu, čemu říkáme kruhy v obilí, možná dost blízko. Tolik tedy můj skromný pokus vnést do této problematiky trochu světla, ale věř kdo chceš, protože to tak třeba vůbec být nemusí...
Krovaak
Dobrej nápad..chválim :-D
6. 06. 2008 [13:43]

Ty kruhy můžou bejt poselstvím, nebo třeba mimozemská kronika??sepisují snad legendy, varování či plány s naší mrňavou planetou??....mno dobrý no. Teorií je mnoho. Třeba se to dozvíme roku 2012...
Krovaak
Videa
6. 06. 2008 [13:36]

Mam jedno zajímavý video, kde vesmírný lodě vytváří kruhy v obilí. V případě zájmu mi pište na ajsko: 310274877
Fiserjosef3
Fiserjosef3
15. 10. 2007 [21:00]

Fenomén obrazců v obilí je podle mého názoru jeden obrovský záhadný jev,kterému člověk stále ještě nemůže rozumět.Těžko říct,jestli ho tvoří mimozemštané,Atlantané,víly nebo trpaslíci.Jediné,co můžeme říci na 100% je,že tento jev tady je a může ho spatřit teoreticky kdokoli na Zemi.Mě osobně tato záhada velice fascinuje,myslím,že jednou lidé zjistí,co se za tím skrývá.Podle mého názoru však člověk není autorem těchto obrazců.Z literatury mě nejvíce zaujala kniha Záhadná poselství hvězd od pánů Kocha a Kyborga (Dialog 1997).
Nikl
Poselstvi...
20. 09. 2007 [15:41]

Co ja si myslim, ze kruhy v obili jsou poselstvi z jinych galaxii. Mozna ze k nam jednoho dne prileti a proto nam jiz dnes davaji "zpravy". Bohuzel my lide nejsme tak "vyvinuti", proto temto poselsvim nerozumime.
Anubis
re Azeret
7. 09. 2007 [15:41]

Zdravim. Určitě se nejedná o kruhy od gumování motorek? U nás ve škole se tim kluci docela často bavěj a docela mě překvapilo, že to někdo celkem nedávno někde "objevil" a byl celej vyplašenej, o co že to jde.
Alef
pro Azeret
3. 09. 2007 [21:02]

Mohl bych poprosit o kontakt na Vás? Můj je alef.i@seznam.cz . Děkuji.
Azeret
kruhy
28. 08. 2007 [18:45]

Lidi. Sice ne v poli, ale nám se tvoří takové divné kruhy třeba na cestě nebo tak a od aut to byt nemuže, protože takhle kulate by to člověk nenakreslil a tak obří kružítko jsem jaktěživ neviděla. Přijde mi to fakt zvláštní a navíc se jeden kruh vytvořil za jednu noc a každý den jsem viděla další až jsem jich našla přesně 7 ani víc ani míň a je to vážně dost zvláštní
ramona
pravda
21. 07. 2007 [14:54]

pro mě asi bylo by to zklamani. Fascinuje mě ta možnost že možna nejsou naše dila, že existuje něco co jsem ještě neviděla, že muže byt něco chytřejši než lide.
Alef
ramona
18. 07. 2007 [22:40]

Ani já bych zklamán nebyl. Z čistě "profesního" hlediska hledám pouze důkazy. Buď je najdu nebo ne. Z hlediska čistě osobního věřím že jejich výskyt, ať už vznikají jakýmkoli způsobem, má nějaký smysl.Zajímavá myšlenka je agrosymbol, coby energetický zářič. Zde nebude záležet na tvůrci, pouze na způsobu provedení.
Anubis
ramona:
18. 07. 2007 [12:50]

Pro mě by to zklamání nebylo.Bez ohledu na to, kdo je tvůrcem kruhů, já vím, že mimozemský život existuje, takže v tomto směru se pro mě nic nemění.Ale tak trochu jsem o tom přemýšlel...Když pominu možnost, že se jedná o technologii, která se naprosto vymiká všemu, co lidé doposud vytvořili, napadá mě ještě něco. Četl jsem, že agrosymboly se v každé oblasti postupem času zdokonalují, začínají jako jednoduché kruhy a postupně se stávají složitějšími. Připomíná mi to učení, pokud by někdo v sobě objevil nějaké schopnosti (např. telekinezi) tak by začínal také jednodužšíma tvarama a postupem času by nabíral zkušenosti a svoje díla mohl zdokonalit. Možnost, že by tohle někdo uměl pouze silou mysli se mi nezdá zklamáním, naopak by to bylo uklidnění, že někdo kdo tohle umí nepoužívá svou sílu na zabíjení a ničení, ale na takové "hraní".
ramona
ale..
17. 07. 2007 [22:27]

co kdyby všechny ty agrosymboly, udělali lidi? myslite že se to někdy dozvime? asi to bude velke zklamani, že? chtěla bych vidět z blizka agrosymbol.
Alef
anubis
17. 07. 2007 [19:27]

Můj názor je to taky, pátráme dál...
Anubis
Alef:
16. 07. 2007 [11:23]

"Věřit a nepátrat" se mi vůbec nechce, to už tu bylo za doby temna a k ničemu dobrému to nevedlo. My právě pátrat můsíme. Aď to dělá kdokoli, musí vědět, že po tom budem pátrat a nejspíš tomu tak i chce. Takže já se přikláním k verzi "Věřit a pátrat". Pochopitelnější způsob komunikace, to se snadno řekne. Třeba nám nemůžou říct jenom tak jednoduše "koukejte, jsme tady!" , třeba nám to musí z nějakého důvodu pouze naznačovat a kdo jsou a co chtějí musíme zjistit sami, třeba je to hádanka, na kterou musíme přijít. Jak jse řekl: "Otázek je mnoho..." :)
Anubis
ramona:
16. 07. 2007 [11:15]

O bytostech v podzemí jsem četl, jsou to příběhy od zelených dětí až po přeživší Atlanťany. Že jsou kruhy právě jejich dílem je také možné. Je sposta teorií tomuto podobných, jako například, že ty klasy maj svůj rozum a lehaj si tam samy, nebo že je Země natolik živá, že to dělá ona. Možná že na tom něco bude, že to není ani tak samotná Země, jako spíš něco, co žije v ní pod náma...kdo ví.. ( vaše psaní je krásné ;) )
Alef
pro anubis
15. 07. 2007 [23:46]

Pořád vycházíte z předpokladu, že tu stojí lidé proti ufonům. Nebo naopak. Ale co když jsou za obrazci také lidé. Testující tajné technologie. Jako znamení jiných civilizací mi to nepřipadá. Jistě by našli pro nás pochopitelnější způsob komunikace.Nebo je to jako se znamením osudu, které pochopíme zpravidla když už je pozdě? Nebo máme pouze uvěřit v existenci něčeho pro nás příliš nepochopitelného? Věřit a nepátrat? Otázek je mnoho...
ramona
zem je duta
15. 07. 2007 [22:22]

Naše země je duta, řika se co je vevnitř je i venku. Mužou tam žit mimozemšťane ti kteři dělaji agrosymboly.To nemusi byt z jine planety. Kdo si čte tyhle stranky ma velkou fantazii. (pišu špatně - řecka škola)
Anubis
ramona:
15. 07. 2007 [11:04]

No mám velkou fantazii, jenom mě to napadlo, tak jako k zamyšlení. :)
Anubis
Alef:
15. 07. 2007 [11:02]

Pokud si to nepletu, tak někdo už dřív udělal v obilí kruh a druhý den se objevil o kus dál podobný, ale o něco složitější. Předpokládalo se, že je to odpověď na ten lidský. Předpokládám teda, že nějaká část kruhů udělaných prokazatelně člověkem si třeba ani nemá hrát na ty skutečné a nikdo je za ty skutečné vydávat nechce, ale snaží se jen tímto způsobem kontaktovat tvůrce těch skutečných, tak jak se to už minimálně jednou podařilo. To že i ti "podvodníci" chtějí být v anonymitě připisuju k tomu, co jsem už psal níže, že lidé zajímající se o toto jsou povětšinou označováni za blázny.
ramona
pro anubis..
14. 07. 2007 [22:05]

Myslim že kdyby lide v te toby uměli letat,tak jak to ty mysliš,bylo by to neuvěřitelne natolik jako bych ja vymyslela robot ..Ale všechno je možne a některe věci se nikdy nedozvime, něuvěřitelne věci se stavaji.
Alef
pro Anubis
14. 07. 2007 [18:55]

Nejdůležitějším faktorem k určení pravosti obrazců budou stopy po zasažení plodiny mikrovlným zářením . Amatérští circlemakers to nesvedou a kdo to svede je otázka. Právě na tu hledají výzkumné týmy odpověď. Výrobci podvrhů tuto práci pouze ztěžují a pokouší zesměšnit. A to bohužel s podporou části vědecké obce i některých médií...
Anubis
..
14. 07. 2007 [10:38]

-Alef: Polámané stonky nejsou rozhodující? Aha. To mi připomělo jeden kreslenej vtip, na kterém je mimozemšťan s takovým tim prknem s provázkama jak šlape kruh do obilí:) -ramona: S tím s tebou souhlasím. Taková plošina Nazca podle mě není pro přistávání mimozemšťanů,jak si myslí třeba Däniken, ale jako takový vzkaz pro ně určitě. Taky mě napadlo, že co kdyby tenkrát lidi uměli létat? je to zas tak nepravděpodobné? udělat z kůží balon, udělat pod ním oheň.. ?
ramona
agrosymbol
13. 07. 2007 [23:28]

teda agrosymbol a ne argosymbol
ramona
od jakživa
13. 07. 2007 [23:27]

Nejzajmavějši ze všech, je to , že lide už p.n.l. kreslili a dělali velikanske obrazy pro ty ktery z vrchu nas vidi, pro ty ktery z nebe přijeli, v te době kdy nebylo žadne letadlo.V cele zemi, stare politismi mluvi o bohy ktery z nebe přileteli.Věřim že všechno je možne, jeden ze sto argosymbolu neni naše dilo ale jejich....doufam.
Alef
pro Anubis
13. 07. 2007 [17:09]

Názory na pravost a nepravost agrosymbolů jsou dost rozdílné. Polámané stonky ale nejsou v posuzování rozhodující. Kolegům se podařilo dát dohromady nákres piktogramu. http://www.cropcircles.cz/
Anubis
re Alef :
11. 07. 2007 [21:58]

Těma šlapačema je jistě myšleno, že ty obrazce vznikaj lidma, kteří hamtaj po obilí...Nikdy jsem to na vlasní oči neviděl, ale měl jsem za to, že ty "od šlapačů" se od pravých liší tím, že jsou zlámaná stébla namísto ohlých a neporušených. Soudě podle těch anonymů a nesdílných pilotů jste pro ně tak trochu pořád blázni. Ani se jim nedivím a vy sami nejspíš taky ne, každý na tyhle věci prostě neni, v lidech je prostě pořád takový to "nehas co tě nepálí" a dělaj že se jich to netýká a žijou si dál...
Alef
=>
11. 07. 2007 [21:19]

Ale oni je většinou dělají tak aby byly odněkud vidět. V tomto případě je letiště asi 1 km. od obrazce. Některý pilot je určitě vyfotil. K nám však nikterak sdílní nebyli. Pokud jsou umístěny "nevhodně", brzy na ně anonym upozorní. Viz třeba Rychnov u JBC. To bohužel nahrává teoriím o šlapačích.
Anubis
re Alef :
11. 07. 2007 [10:57]

Problém bude u nepravidelnejch obrazců se zachováním poměrů... Napadlo vás někdy, proč to dělaj tak velký? Některé tvary jsou pro svou jednoduchost až zbytečně velké a jejich celková prohlídka je i ze zvýšeného místa nemožná, kdyby to dělali menší, určitě by to bylo pro nás lepší. Pokud se jedná skutečně o mimozemské tvůrce, jistě vědí, kdo se o jejich díla zajímá a viděj, že se jedná většinou o malé skupiny lidí s omezenýma možnostma. Kdyby svoje díla alespoň dělali na polích, které jsou nakloněná, nebo odněkud dobře vidět...
Alef
pro Anubis
10. 07. 2007 [17:36]

Díky.S nákresem máte naprostou pravdu. Bohužel samotné zaměření obrazce je dost složité, pokud jej nechcete poničit. Nyní sestavujeme nákres a doufám , že jej brzy uvidíte.
Anubis
Alef
10. 07. 2007 [13:13]

Dobrý stránky, ale chtělo by to alespoň nějaký kresby těch symbolů, protože předpokládám, že nemáte možnost vyfotit pole z vejšky. takhle sice vidíme detaily, ale nevidíme celek, což je u těhle vzkazů to nejdůležitější ;)
Alef
Kruhy v obilí - 2007
8. 07. 2007 [21:23]

Dnes jsme dělali náš letošní první průzkum kruhů v obilí. Byl hodně zvláštní. Popis je na našem webu http://alef.i.sweb.cz/cc2007.html
nefertiti
jojho
26. 06. 2007 [21:03]

nedávno jsem zajela na you tube, na kruhy a objevovali se tam vážně fantastické obrazce, tak dokonale geometrické, jsem čučela teda. Je možné, že to může být vliv magnetického pole, ale co mi nejde do hlavy. ,viděla jsem záznam na you tbe, jak někdo náhodou nahrál vznik kruhu, byla to taková rychlovka, a cosi malého nad tím lítalo, svítilo a udělalo to ten obrazec. No mohl to být padělek, ale proč ne, že jo. Ráda bych takový nějaký viděla na vlastní oči.
Eiram
kruhy v obilí
26. 06. 2007 [19:36]

Kruhy se u nás vyskytovaly hodně na Šumavě, některé byly opravdu zajímavé, zejména v Nemilkově, pak u Horšovského Týna, dále se vyskytovaly různě ˇsnad ve všech krajích, ale většina z nich byly padělky, dokonce některé z nich vyráběli mladí astronomové, aby dokázali, že to dějlí lidé!!!?! a pak se bavili tím, že se na ně někdo jel podívat z druhého konce republiky. Co se týká techniky - někdy se stávalo, že u pravých kruhů se vybíjely baterie u kamer a foťáků, některé foťáky - i mechanické - to zlikvidovalo, pokud se chytil opravdu nový kruh, tak jej bylo obtížné zaostřit, ozývaly se tam podivné zvuky, které "zlikvidovaly" i diktafon.
Eiram
kruhy v obilí
26. 06. 2007 [19:29]

Kruhy nebyly jen v obilí, ale i v kukuřici, trávě, řepce , v lese, v orobinci, ve sněhu, ale i v té rýži, i když ne tak často, jako v obilí. Jejich vznik si lidé spojují s mimozemšťany, sle mohou to být i projevy tajných vojenských pokusů, energie Země, působení psychoenergetických sil, atd atd. Nikdo ještě tento fenomén nedokázal úspěšně vysvětlit. Kromě pana Pacnera, který jednou napsal, že to dělají helikoptéry svými rotory!?!
Eiram
kruhy v obilí
26. 06. 2007 [19:22]

Nějaký čas -1994-2000 jsem se věnoval problematice kruhů v obilí /CC/, byl jsem na kruzích v Česku i v Anglii, viděl jsem hodně padělků, ale i opravdu na 99% pravé kruhy. Na toto téma je napsána kniha "Vzkazy odnikud" od Petra Nováka, kolegy ze společnosti Sirius, kterou doporučuji, která zahrnuje výzkum, různé teorie ohledně CC, úkazy spojené s CC, očitá svědectví o UFO a doprovodné jevy při výskytu CC, fotografie aj.
Jarda
re:
13. 06. 2007 [8:03]

kruhy v obilí dělají převážně ufoni aby nás upozornili na to že se řítíme do záhuby. V obilí malujou proto že abilí je základem života na zemi v číně mají rejži ale o kruzích v rýži jsem nikdy neslyšel asi proto že asiati naši zemi neničí tolik.
Alef
crop circle
9. 04. 2007 [18:05]

V červenci loňského roku jsme dělali průzkum CC_ Paceřice. Fotky jsou na našem webu http://alef.i.sweb.cz/ Jinak mohu doporučit tyto stránky, které se dané tématice plně věnují.http://www.cropcircles.cz/
Miroslava Kowalcze
JU?
31. 03. 2007 [13:11]

Tak to by chtělo vyskoušet. snad se zase nějaký objeví a jestli jo, tak tam hned vyrážím.
Jarda
Jarda
31. 03. 2007 [10:07]

to je různý ale slyšel jsem že okolo kruhu je výborný mobilní signál a vevnitř kruhu žadný. nebo naopak? To je jedno ale takhle se dají poznat original kruhy od ufonů.
Miroslava Kowalcze
kruhy v Čr
31. 03. 2007 [8:15]

neznáte nějaké místo v naší republice, které je těmito kruhy pověstné?