Diskusní fórum

- Esoterické filmy -

Hlas smrti (USA, VB 2005)
Film natočen na reálném základu. Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

Vydáno:   11. 08. 2006 [11:47]

Přečetlo:  1284 čtenářů
Autor (vložil): Admin



Müla
No říkám si...
13. 06. 2008 [9:41]

No říkám si proč jako nepomáhat.Budete mít přátele mezi duchy ale má to nevýhody.A hlavně co by po vás chtěli.Pokud byste nechtěli a odmítli je mohli by se naštvat.Ale jen spekuluji :-)
Marf
Re: tyna
11. 01. 2008 [15:14]

Klidně se o to můžeš pokoušet. Četl jsem článek o EVP a byl tam i rozhovor se členkou a zakladatelkou organizace, která se tímto jevem zabývá profesionálně. Říkala, že za 7 let studování se nesetkala s žádným negativním ohlasem a většinou se ozývají bytosti, které chtějí s něčím pomoct. Ty však bys jím pomáhat neměla, protože v tu chvíli po tobě bude chtít pomoct více a více bytostí.
ramona
dobry
10. 07. 2007 [23:21]

film, dobry napad natočit něco takového.
tyna
Hlas smrti
21. 08. 2006 [14:36]

také jsem viděla, mám to doma, (jsem filmový fanda), dobře natočený film, autor musel mít zkušenosti nebo dobré poradce. Osobně jsem si pro sebe odnesla varování, že člověk se nemá o takové věci sám a bez ochrany pokoušet.