Vaše příběhy

Osudové náhody

Šance na druhý život - (komentáře)

Jarda
RE: Anup
10. 03. 2009 20:46

:-D
Anup
...
10. 02. 2008 12:06

Abych to upřesnil. Zastávám názoru, ?e bůh je jen v na?í hlavě (pokud tam je). KDy? si ho vyrobíme, logicky je.
Orthodox
To ANUP
1. 02. 2008 12:30

Být Bohem je určitě tě?ké.Kdy? dělá pro lidi málo,lide si myslí si ?e není.Kdy? dělá pro lidi hodně,začnou na něj spoléhat.
Anup
Michi
31. 01. 2008 20:38

Mno, muj nazor asi uz znas. Ja si nemyslim, ze ti ,,Buh" dal sanci, nebo, ze jeste neprisel tvuj cas. Zkusim to napsat tak, aby mi to znovu nesmazali. Ja jsem mnel na kahanku uz mnohokrat. A na 100% vim, ze mne s toho buh nevytah. Budto jsem se z toho dostal sam svou silou, nebo jsem zrovna spadl, nebo od nekud vylezl v cas. Zadny buh neni, ale nebudu to rozepisovat, aby mi to nesmazli. Lidi kteri se dostanou do problemu, nebo jim neni neco nejasne, zacnou verit v boha....Denne ho prosi, aby jim pomohl najit praci, nebo je zbavil chudoby atd. Nkonec praci najdou a oni veri, ze jim pomohl buh. Pravda je takova, ze hledali tak urputne, pod zaminkou pomoci boha, az se jim zdarilo s problemu se dostat. Nebo lide jako ty, kteri si nedokazi pripustit urcite veci, jako tvuj neprijemny pad a reknou si, To byl buh. On mi zachranil zivot. V tom pripade proc nezachranuje nevinne slusne deti. Je to nysmysl. Mnela si ukrutny stesti. Jedna z teorii je, ze clovek kdyz treba pada na nejaky predmet, nejakou silou si podvedomne pomuze a odkloni svou drahu. Je mozne, ze neco takoveho ovladame. Ale jsou to jen spekulace. Kazdopadne pro mne zadny buh neni a nikdy nebude. Je to jen snuzka krestanskych blabolu. Jen nazor.
lucy147
ano
26. 01. 2008 12:52

Třeba má člověk 2 ?ivoty..enbo něco tak no..jednou stejně ka?dej umře..tk?e ti třeba 1x ?ivot zahcrání a podruhé to nejde nebo něco tak..je to velmi zajímavý