Vaše příběhy

Sny a realita

Moja vlna, moja cesta - (komentáře)

Tatiana Horňáková
Pán Zbyněk,
7. 06. 2010 21:01

veľmi si vážim Váš názor a ďakujem Vám. Práve ste mi pomohli v mojom rozhodovaní, ešte raz vďaka.
Zbyněk P
Pro autorku
7. 06. 2010 16:05

Vážená kolegyňko, je to pěkný a příjemný sen, který říká a ukazuje mnoho věcí. Je z něho patrno, že v něm nechybí ani ty ďábělské svody a lákadla. Dovolím si Vám nastínit to tak, jak to vidím já, tedy subjektivní pozorovatel. Takže, nyní vlastní popis:- lidé v černém : to mohou býti pasívní lidé (ale i Vaše dřívější myšlenky), kteří zůstali pasívními; může to znázorňovat jejich smutek nad tím, že se neodvážili pokročit dál a vkročit do jejich vlny.
- lavičky: to jsou právě ony ďábelské svody a lákadla (např.: sedni si, odpočívej, vždyť je času habaděj... uděláš to později,atd..)
- moře: lidské podvědomí a nevědomí, kde se odehrávají ty nejtajnější a nejskrytější procesy a přeměny
- vlna: správná energie Vašeho rozhodnutí, na správném místě. Takto příchozívší energie však zůstane bez užitku, pakliže si člověk nedodá odvahy, a neučiní první krok ke svému životnímu cíli.
- předání dítěte a dítě: to je Vaše nová myšlenka (laskání se s ní jako s dítětem) a předání jí Vašemu mužskému principu ve Vás
- jeskyně: opět skryté místo, kde se člověk setkává se svými průvodci a ochránci, ale i též se svým "Mistrem" (bělohlavý stařec). Rovněž i toto představuje místo, kde dochází k proměně nás samotných. Všechny vnitřní změny musí probíhat skrytě, bez vlivu vnějšího působení a ovlivnění

Vážená Tatiano, vykročila jste správným směrem - a nyní bude jen a jen na Vás, zda-li vydržíte až do konce, nebo, podlehnete-li svodům.
Pouze závěrečný výklad Vašeho pochopení není dle mne správný. Proč jste vykročila na duchovní cestu z našeho pozemského dualismu, když se znovu do něj chcete vracet? Jsem pevně přesvědčený o tom, že jsi vykročila na cestu duchovního sjednocení - tedy na cestu, která odstraňuje právě onu dualitu a nahrazuje ji splynutím v trojjedinnost, včetně jednotného přístupu bez duality.
Je pochopitelné, že Váš sen, se dá vyložit běžným světským způsobem - ale to není mým cílem. Přeji hezký den. Zbyněk P.