Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Stálý kontakt s rodiči - (komentáře)

Jelitko
Tom
31. 05. 2011 21:11

jestli sem jeste kouknete,tak bych radila,dat si k posteli fotku toho koho chcete kontaktovat(tak to delam ja)a pred spanim se divat do oci te osoby a v duchu na ni mluvit a zadat o setkani.Ta osoba vas uslysi a behem asi tydne by jste ji mel videt,a kdyz rikate,ze jste uz neco takoveho zazil,tak by to nemel byt problem.Ono to kazdemu nejde,hlavne tem,co vubec neveri...
Tom
Jelitko
13. 03. 2011 20:19

Zdravím, četl jsem si Vaše příběhy. Chtěl bych Vás proto poprosit o radu, jak kontaktovat milovanou osobu, která mi odešla před několika lety. Měl jsem jen dva sny, první až po třech letech po úmrtí a vím jistě, že to bylo rozloučení a bylo mi řečeno, že je vše v pořádku a nemusím mít obavy. Druhý sen byl tak reálný a jako by mi bylo dáno s tím člověkem být jeden den. Ten sen opravdu trval jeden den a zdál se mi minulý rok z 1. na 2. listopadu. Rád bych tohoto člověka kontaktoval, protože jsem ho opravdu miloval a stále miluji dodnes z hloubi své duše. Proto Vás žádám o radu, jak na to.
Buczena
jelitko
8. 12. 2010 23:58

Ahoj, mám spíš trošku pocit, že jsi se ještě nevyrovnala se smrtí svých rodičů. Jak jinak poznáš, že s tebou komunikují? Přes sny, nebo ti i telepaticky odpovídají? Je mi líto co se ti stalo, smrt je svině. Neber mě zle. Jen mi to přijde hloupý. Sama mám pár zážitků, který prostě nevysvětlím, ale tohle mi přijde už trochu moc.
Jelitko
ano
10. 10. 2010 14:18

ja to taky pocituji,je to neco zvlastniho,co se neda nikomu popsat.
pentagramové oko
ochrana
9. 10. 2010 22:19

tvý rodiče nad tebe drží ochranu milovali tě a milují i když jsou po smrti,je dobře,že se cítíš štastná nabijejí tě velmi pozitivní energií.