Vaše příběhy

Astrální bytosti

Zážitek s démony - (komentáře)

luckymeliluk
wtf
4. 08. 2016 14:02

asi bys mela prestat fetovat a zacit normalne zit :)
Poly
ehm
29. 07. 2011 18:55

Lidský mozek je schopný udělat ledacos a síla sugesce je silná, takže to nechci nějak napadat, ale dost lidí trpí vizemi, bludy a vším možným. Nechci z Vás dělat magora, ale asi, pokud nezažiju tak neuvěřím. Nic ve zlém:)
Asiel
fantazie nebo sen
20. 06. 2011 13:29

Styl, jakým autorka píše a reaguje na komentáře, prozrazuje hodně o její nevyzrálosti. Ačkoliv věřím, na existenci jemnohmotných bytostí, tenhle zážitek na mě nepůsobí příliš věrohodně.
Pagi
směšný
29. 03. 2011 14:41

Věřím na hodně věcí, ale tato komunikace a vizuální kontakt Vámi popsaný, opravdu nevěřím. Nebo spíš tobě nevěřím. Příjde mi to na 12letou holčičku, která si přečetla pár pohádek a teď si něco složila. Toto osobně dávám do 90% vymyšlených témat co zde čtu.
lukas753
Opatrnost
20. 11. 2010 16:49

Takže buď jste cvok nebo to byl sen. A démon ? Pro démony jsme pouhá zábava - otázka jakej démon to je - kategorie tupých démonů a těch démonů co nemají problém s posednutím ani exorcisty.

A ano jak tu spoustu lidí je to velice úsměvné
Oxide
A co když to byl sen?
31. 10. 2010 17:53

Nechci napadat, to co jsi napsala, ale nemůžu si pomoc, příjde mi to jako sen. Už jen pro to, že se o démony zajímám delší dobu, to co popisuješ je pro mnohé jistě trochu úsměvné, dokonce i pro mě. Ano nevyvracím, že se to stalo, ale překvapuje mě, jak andělé rychle "démony" zneškodnili. Po pravdě řečeno, nemyslím si, že by to tak zůstalo, kdyby se jednalo o opravdové démony, jistě by to bylo trochu komplikovanější a myslím si, že se něco chystá, co se týká vaší osoby, mějte se na pozoru.
Oxide
A co když to byl sen?
31. 10. 2010 17:53

Nechci napadat, to co jsi napsala, ale nemůžu si pomoc, příjde mi to jako sen. Už jen pro to, že se o démony zajímám delší dobu, to co popisuješ je pro mnohé jistě trochu úsměvné, dokonce i pro mě. Ano nevyvracím, že se to stalo, ale překvapuje mě, jak andělé rychle "démony" zneškodnili. Po pravdě řečeno, nemyslím si, že by to tak zůstalo, kdyby se jednalo o opravdové démony, jistě by to bylo trochu komplikovanější a myslím si, že se něco chystá, co se týká vaší osoby, mějte se na pozoru.
pentagramové oko
máš problém
21. 10. 2010 0:12

démon v podobě hada existuje vím,protože ho viděl manžel velká černá cobra,a ted k tobě elenio to,že na tebe utočí má svůj důvod,bud si porušila hranice astrálu a něco si probudila nebo je na tebe někdo vysílá napiš mémuznámému léčiteli profik přes astrál a on ti pomůže jsi ve vážném ohrožení.inry2008@gmail.com
honza789
pro elenii
15. 10. 2010 20:20

elenio, já jsem všechny komenráře nečetl, ale většinu těch co jsem četl NEbyli negativní, (kupříkladu můj první :-D ), musíš to brát tak, že téměř nikdy, nikde nejsou jen pěkné komentáře, dokonalost ve vesmíru neexistuje, takže vždy se něco dá opravit, pomluvit atd...
je tu i moc pěkných komentářu, a tvůj příběch mě natchl ;-), zkrátka nic není dokonalé, ALE nic není naprosto nedokonalé :D :D :)
Bass
By mě zajímalo...
15. 10. 2010 18:33

To je zvláštní, že tihle "démoni" útočí jenom na lidi co na podobné věci věří nebo mají nějakou "úžasnou schopnost". Mně je těch démonů skoro až líto, když má každej za zadkem 3 anděly a stačí říct "miluji tě" a démon je zahnán. Chudáčci! Proč je ti zlí lidé se "schopnostmi" nenechají být a nebojují se sobě rovnými!?
Eleenia
Sbohem
14. 10. 2010 14:13

Pro Lea:

Já jsem to takhle nemyslela. Jde mi jen o tom, aby lidé poznali pravdu a abych jim pomohla. Nechci se ničím chlubit. Možná jsem trochu víc přeháněla, tím, že jsem psala něco o těch duchovně nevivinutých lidech apod. Každý má právo na svůj názor. Máš pravdu a děkuji Ti.
Nejspíš už s tímto psaním přestanu. Všechny mé příběhy jsou pravdivé a skutečné. To chci, abyste věděli.
Esoterické weby mi přinesly jen neštěstí a smutek...

Všem se tedy omlouvám, ale některé vaše komentáře mě opravdu mrzely.

Mějte se všichni moc krásně a ještě jednou se omlouvám za všechno.

**VÁM I SOBĚ ODPOUŠTÍM...
Mír v srdci, mír v duši...**
Lea
for Elenia
14. 10. 2010 0:33

Ahoj, málo kdy se stane, že mám opravdu důvod se cpát do příběhu nebo diskuze jiných. Ale uznávám narozdíl od Tebe to, že každý má právo na svůj názor a může jej vyjádřit. Proto existují diskuze. Když napíšeš svůj příběh, musíš přece logicky počítat s tím, že ne každý má Tvůj náhled na věc. A nebo rovnou k příběhu napiš, že žádáš jen pozitivní reakce a nebo že nestojíš o vůbec žádné názory.

Co mě ale donutilo Ti napsat... Tvoje věta :
"My, kteří máme tyto schopnosti se absolutně nemusíme zahazovat s duchovně nevyvinutými lidmi."

Zahazovat ??? Takže my, co máme nějaké schopnosti a jsme duchovně více vepředu, jsme nadřazeni těm druhým - Co to u Tebe vlastně znamená duchovně nevyvinutý člověk - Člověk, který nevěří na věci mezi nebem a zemí - Nebo člověk, který má snížené IQ - Napsala si to totiž tak, jako by musel mít minimálně lepru.

Milá zlatá kočičko, ten kterému je blízké duchovno, nebo oblast takz. ezoteriky, by měl především ctít pokoru. K životu, k lidem, ke svým schopnostem, které jsme dostali jako dar. Nedostali jsme ho proto, aby se nám zvedal čeníšek před ostatními, ale proto, abychom svým darem ostatním pomáhali. (Proto asi chápu podstatu dotazu Silvera) Ne se nad nimi povyšovali. Tím, že smetu každý negativní názor, tím je o své pravdě nepřesvědčím. Naopak. Někdy méně mluvit (psát) je více.

Komunikuješ s vílami, někdo s anděli a jinými osůbkami. V pořádku. Proč to ale nevyužiješ na pomoc pro ostatní - Jen o tom vyprávět, mě přijde skoro jako porušení soukromí mezi Tebou a Tvými vílami.
Možná jsi hodně mladá dívčina a čeká Tě ještě dlouhá cesta, kdy musíš projít duchovním rozvojem, životními zkušenostmi, nabrat lidské moudro. Ale věř, že povyšováním se nad lidi "bez daru" Ti může přinést odebrání toho Tvého. Dar dostáváme proto, abychom pomohli těm, kteří ho nemají. Ne proto, abychom se tím chlubili.
Přeji Ti hodně krásného kolem Tebe i uvnitř Tebe, jdi dál cestou v kterou věříš, ale s pokorou. Nic není samozřejmost a je potřeba hýčkat to krásné. Měj se fajn, zdravím....Lea.

Eleenia
DOPORUČUJI!
13. 10. 2010 19:25

DOPORUČUJI všem lidem, kteří se chtějí ujistit, že nejsem jediná, kdo viděl démony a kdo si také, jako já denně povídá s vílami.

Zde-rozhovor s vílou:
http://karolinaloskotova.blog.cz/0810/jak-jsem-vzala-vilu-z-rakouska-ke-me-do-skoly

Zde-démon:
http://karolinaloskotova.blog.cz/0707/nevitana-nocni-navsteva

Nejspíš budete tyto stránky dobře znát. Můžete si tam najít i další články ohledně démonů, víl, skřítků,...
Eleenia
REALITA 2
13. 10. 2010 18:59

Byla jsem u jedné moc výjimečné paní, která mi to celé vysvětlila a ujasnila. Za to jsem jí moc vděčná. Jinak bych si nejspíš myslela, že je to celé jen výmysl a že nemám žádné schopnosti.
Dříve jsem byla velmi skeptická, ale teď už vím, jak jsem se mýlila :).

Vím, že to zní možná jako nějaká pohádka-démoni, andělé,víly..., ale tohle je realita, kterou zažívám denně. (Ne démony, ti nejsou běžní, ale mám na mysli anděly a přírodní bytosti.)
Eleenia
REALITA
13. 10. 2010 18:51

Odpověď pro Lican.

Tři ochranní andělé jsou mnohem běžnější než jeden. Logika ani rozum a už vůbec ne EGO bohužel nemá s jemnohmotným světem nic splečného :), to jsi na špatné adrese.
Já jsem byla unavená a měla jsem před sebou těžký den. Proto nejspíš zaútočili.
Stalo se to při plném vědomí. Koule energie se pomocí vizualizace a Vesmíru samozřejmě dá vytvořit :).
Hadí podoba démonů je celkem běžnám, ale už jsem se setkala i s lidmi, kteří museli "bojovat" i s démony, kteří vypadali jako kudlanky a jiný hmyz.

To je pravdivá realita, kterou znají tisíce lidí, zajímající se o jemnhmotný svět. Fikce na tomto esoterickém webu nemá co dělat. Tohle je realita.

Koukni se na jiné weby zabývající se jemnohmotnými. Určitě tam najdeš jak přírodní bytosti, tak i astrální :).
Lican
hm2
13. 10. 2010 15:10

Navíc dyby chtěli děmoni něčeho dosáhnout, proč útočit na někoho, kdo má 3 ochranný anděli? Logicky by měli útočit na někoho kdo se nebude bránit
Lican
hm
13. 10. 2010 15:08

Ale tady nejde o to, že by nikdo nevěřil. Jde o to, co píše navision00, prostě už to moc vypadá jako třeba sen. CHápu že někdo vidí něco víc, ale tvořit kouli energie? A proč by na sebe měl démon brát nějakou hadí podobu? Věřim na nadpřirozeno, ale snad každej se musí zamyslet, kde je hranice mezi realitou a fikcí
Eleenia
Zamyšlení
13. 10. 2010 14:35

Přiznávám, že když jsem se začínala zajímat o esoteriku a podobné věci, byla jsem, jako ten "normální průměrný člověk" velice skeptická.
To mě ale donutilo se nad tím více zamyslet.
Eleenia
Duchovní lidé
13. 10. 2010 14:30

Máš naprostou pravdu Jitko, ale nesmíme si z nich dělat hlavu. Jejich život, jejich karma... :)
Naopak život duchovně zaměřeného člověka je úplně normální a přirozený, ačkoli si to ti "prdochové" a ostatní lidé, jako oni neuvědomují.
Jelitko
no
13. 10. 2010 14:20

ja nechapu,proc ty lidi sem lezou,kdyz tomu neveri.Ja jsem tento web hledala,ze jsem neco zazila a potrebovala se s tim nekomu sverit a sama sebe usmernit.Ale takovy prdochove,kdyz neveri,at sem nechodi a nas maji nechat v klidu,no nee!
Eleenia
navision00
13. 10. 2010 14:16

My, kteří máme tyto schopnosti se absolutně nemusíme zahazovat s duchovně nevyvinutými lidmi. Vy máte svůj názor, my máme svůj názor.
Tohle, co jsi, navision00 napsal jsem si říkala také-"To jsou nějakcí blázni!" říkávala jsem. Ale později, když jsem se učila a snažila se to pochopit, duchovně se vzdělávat, získala jsem za nějaký ten čas tyto schopnosti. Teď už absotutně vím co je realita a co je lež... :)

Vaše názory si laskavě nechte pro sebe.
Děkuji.
navision00
Vy už to nehulte :-D
13. 10. 2010 14:05

Já nevím, věřím lecčemu, tajemno mě zajímá, ale tohle už mi připadá vážně přitažené za vlasy. Andělé a démoni, možná existovat eventuelně mohou, ale co je moc to je moc. Naprosto souhlasím s Prdochem...
Jelitko
Eleenia
13. 10. 2010 9:18

diky,jsem rada,ze mi nekdo muze poradit,prave s toho jsem velmi nestastna.Tohle automaticke pismo,me nejak nejde,asi jdu na to spatne,nebo ja nevim...Skousela jsem to,asi se nesoustredim spravne ,no potrebuji poradit a pro to jsem hledala ruzne po internetu a nic.Rodice me kontaktuji jen telepaticky a to vis,moc se snazi,abych ja toho dost pochytila,ale kdyz ma nekdo blizky odejit k nim,tak to vidim docela presne a i to svetlo,ktere tyhle lidi odvadi.Jen jeste to pismo...prosim,pomoz mi,jestli to jde.Byla bych ti moc vdecna a i ty vis ,co znamenaji dobre skutky a i ja se snazim pomahat lidem a vzdy se moc divi,kdyz za to nic nechcu,protoze pro me ma cenu ten skutek a to me tesi...Tak zatim ahoj.Jitka.
Eleenia
Pro: Jelitko
12. 10. 2010 15:40

To ti ze srdce přeji :).
Tak tuto schopnost stále rozvíjej, bude se ti určitě hodit. Můžeš si se svými rodiči i psát, což je skvělé. Automatická kresba je vyníkající schopnost a pomocí ní můžeš ještě lépe komunikovat s jemnohmotnými. Kromě kreslení ti určitě půjde i automatické písmo.
Tak ať se máš hezky a určitě napiš, jak jsi pokročila.

Mnoho úspěchů Ti přeje
Eleenia :)
Jelitko
Eleenia
12. 10. 2010 11:14

ahoj,kdyz pises o tech obrazcich,vis co se stalo me?Ja,po tech kontaktech s rodicama jsem nahle zacala kreslit(a celkem pekne,nechci se chlubit) ale chci rici,ze pred tim jsem nic takoveho nedokazala,ted klidne zmaknu i obraz a rikam,da se na to divat...Asi je to taky tim,ze jsem se zacala divat na svet trochu jinak.Tyhle kontakty me docela zmenily.
Eleenia
Pro:Bigbiz
12. 10. 2010 10:43

Omlouvám se, já to zmotala... :)
Eleenia
Pro:Silver
12. 10. 2010 10:42

1) ---
2) Například se snažím pomáhat tím, že píši sem, do tohoto webu.
Ono "předávat schopnosti" jen tak, nelze. S tím se buď člověk musí narodit, nebo se to naučit, ovšem NIKDY, za žádných okolností ale nemohu pomoci lidem, kteří tomu nevěří. Až se naučí VĚŘIT, musí trénovat tu schopnost a poté bude VĚDĚT, že je to realita a ne žádná pohádka.
Chtěla bych se naučit kreslit léčivé obrázky a i pomocí této metody pomáhat lidem.
Silver
Eleenia
10. 10. 2010 23:15

Eleenio, mám prosím 2 dotazy.

1) Kolik je Ti let ?
2) Píšeš, že máš hodně schopností. Jak je předáváš dál a jak pomáháš těm, co je nemají ?

Díky. :-)
Bigbiz
Re:Weby
10. 10. 2010 22:14

U Posla máš chybu. Je to poselsvetla.blog.cz.
Eleenia
prdoch
10. 10. 2010 20:16

Tak se mi nějak zdá, že jsi se mýlil ;)... Hehe.
Eleenia
Weby
10. 10. 2010 20:15

Tasdy máš prdochu weby, které jsou přímo přecpány esoterickým obsahem a hlavně ze světa jemnohmotných bytostí. Samozřejmě z Česka ;). DOPORUČUJI VŠEM, KTEŘÍ STÁLE NEVĚŘÍ!

www.alue.cz
www.posel-svetla.blog.cz

...a ze Slovenska
www.prirodnebytosti.blog.cz

A mohu tě ujistit, že je jich MNOHEM více!
prdoch
...
10. 10. 2010 20:04

To mě zajímá, ják Bigbiz obhájí své tvrzení, když mu řeknu, že jsem mluvil s Bohem a ten mi řekl, že si to celé vymyslel ... takze demoni utočí jenom na 2 lidi tady z česka a nikde jinde nic zaznamenanýho neni
Eleenia
Nejsem sama
10. 10. 2010 19:26

Jinak, jak vidíte je dalších mnoho lidí, kteří také vlastní tyto schopnosti. S nějakými lidmi, jako jsem já, se znám i osobně :).
Eleenia
To, co vnímám...
10. 10. 2010 19:24

Já zkrátka VÍM, že jsem si to nevymyslela. To co vidím, slyším a cítím se projevuje dokonce NĚKDY i ve FYZICKÉ rovině (slyším je normálním sluchem, vidím mlžení, cítím šimrání, či hlazení, apod.). Vždy, když jsem si v minulosti myslela, že si snad něco vymýšlím, mi to dali jemnohmotní přátelé najevo také ve FYZ. rovině. A ne jednou, mnohokrát!
Eleenia
Démoni
10. 10. 2010 19:19

Démoni jsou nejsilnější nejvíce za tmy, ale i za bílého dne se to stát může.
Bigbiz
Re: Důkaz
10. 10. 2010 18:58

Jo tak to by mě taky zajímalo. A hlavně by mě zajímalo, jak prdoch obhájí své tvrzení, když mu řeknu, že jsem zažil astrální útok démona i za bílého dne a za plného vědomí. A navíc, když mě po jednom útoku ochrnula levá strana obličeje. Že by se m to taky stalo ve snu?
Engai
To prdoch-Dukaz
10. 10. 2010 18:51

;-))
prdoch
To Jelitko
10. 10. 2010 17:33

této schopnosti se říká "sen"
Jelitko
Engai
10. 10. 2010 17:15

Ahoj.Ja taky jsem dlouho o tom premyslela,protoze ja sice s rodicama a ostatnima s druheho brehu se kontaktuji,ale neco takoveho se mi jeste nestalo a ani za bileho dne takove veci nevidim.Ja jen mam tu schopnost(nebo jak bych to nazvala) je videt telepaticky behem odpocinku nebo spani a to jsem nad miru spokojena,ze to vnimam.Ale taky nemuzu pochopit,ze se nekomu deje jeste neco vice.Ale tim nechci rici,ze jim neberim.Uz toto,co se mi deje je div divouci a pro ostatni nemozny.Takze asi vse je mozne.Musime si uvedomit,ze i v prazdne mistnosti nejsme sami...
prdoch
Dukaz
10. 10. 2010 17:04

Tak tady je dukaz že si to Eleenia nevymyslela http://navratdoreality.cz/?p=view&id=4359
Engai
To Eleenia
10. 10. 2010 16:16

Kdyz sem si cetla tvuj pribeh,tak mi taky prisel neskutecny.Asi je strasne tezke verit necemu,kdyz si to clovek sam neprozije,nebo nema stejne zkusenosti.Ja verim,ze neco existuje,snad nejaky jiny svet,verim,ze existuje nejaka ochrana od jinych bytosti,ktere my lide nazyvame andely,stalo se mi hodne zvlastnich veci,ktere si nedovedu vysvetlit,ale nikdy mi na polstari neposkakovala vila;)Me vzdycky jen zajimalo,jak lide,kteri vidi tyhle veci a bytosti,vi,ze to je skutecne,napadlo vas nekdy,ze to vsechno je treba jen v nas samotnych,v nasi hlave?ze si treba vytvarime obrazce kterese pak formuji?je to opravdu jen otazka,jak uz sem rekla,stalo se mi hodne zvlastnich veci,sem velmi citliva,ale opravdu sem nikdy nevidela jine bytosti hopsat kolem:)
Eleenia
Starosti si nedělám
10. 10. 2010 9:53

Já si opravdu z těch negativních komentářů nic nedělám. Je to jejich cesta a jejich problém.
Ne můj, nebo kohokoliv jiného. Je to opravdu pouze jen a jejich problém, ke kterému nemůžu říct nic jiného, než to, že si neuvědomili celou podstatu Vesmíru, jemnohmotného světa a ani se ji nesnaží nějakým způsobem pochopit.

Mějte se všichni moc fajn,
děkuji za podporu :) a za vaši laskavost.
Andy1
Pentagramové oko
10. 10. 2010 9:45

Andělé nemají ego, to znamená, že člověka nesoudí = nehodnotí ho, jestli je dobrý nebo špatný. Myslím, že andělé (aspoň ti strážní)ochraňují každého člověka - "dobrého" i "špatného".
pentagramové oko
dobrá karma
9. 10. 2010 22:16

znamenáto,že jsi dobrý člověk a andělé tě ochranují máš veliké štestí,že to takhle všechno dopadlo.
Bigbiz
Bigbiz
9. 10. 2010 21:30

to Lican: Rozdíl je asi takový, že když se ti zdá nějaký sen, tak spíš a obvykle se probudíš s vědomím, že se ti to zdálo. Ovšem tyhle zážitky byly skutečné, tzn, že se staly za plného vědomí. Paní sice neznám, ale z vlastní velmi podobné zkušenosti s démony, můžu říct, že tenhle zážitek byl reálný. Měl jsem sen, že mě moje víla upozorňuje na dva démony, kteří jsou u mě v pokoji. Probudil jsem se a bral to jako zvláštní sen. Ale když jsem vnitřním zrakem začal pro jistotu pátrat po pokoji, skutečně jsem na ty démony narazil. Prvního zabil můj vnitřní strážce a druhého jsem zahnal tím, že jsem mu řekl, že ho strašně miluju, a že je krásná bytost světla. Oni démoni tyhle věci totiž nesnášejí. Doufám, že jsem ti to nějak srozumitelně vysvětlil. A tvým pochybnostem rozumím. tohle číst já před rokem, taky si myslím, že je to blbost, ale je to pravda. Jak démoni, tak i ostatní jemnohmotné bytosti skutečně existují.
Lican
hm hm
9. 10. 2010 20:25

Já umim zase lítat, ve snu... mužu se zeptat v čem je rozdíl mezi příběhem s anděli a děmony ve tvaru hadů a snem?
Bigbiz
Bigbiz
9. 10. 2010 19:46

Tak ten zážitek, co jsi měla, bych zažít nechtěl. Já jsem měl něco podobného. Sice ti démoni byli o hodně slabší, ale i tak mě to vyděsilo. A z těch negativních komentářů si nic nedělej. Jsou to jen chudáčci, co nikdy nic nedokázali a tak musí exhibovat na internetu, aby si jich někdo všiml.
the cell
Je to tak,
9. 10. 2010 16:49

líbí se mi komentáře honzy789 a Alcyone.
Alcyone
Můj pohled
9. 10. 2010 13:46

Za sebe mohu říct, že co jsem objevil ten jiný svět, stále mě udivuje a s velkou láskou a pokorou k němu přistupuji. Zpočátku ho můžete jen vnímat srdcem, ale pokud se zklidníte a uvěříte, že je to možné, uvidíte jej.
prdoch
...
9. 10. 2010 12:18

A pak ses probudila vid :D dobrý pohádek bylo už dost ;) ... jestli vám tohle nekdo sežere tak fakt nevim :D ... víla ? xD
Eleenia
Děkuji mnohokrát
9. 10. 2010 11:45

Děkuji, opravdu mě tyto komentáře moc těší. Ano, já mám to štěstí a do vínku jsem dostala celkem dost schopností. Toho si moc vážím, a vážím si i dobrých lidí, kteří mě v tomto ohledu značně podporují.

Děkuji ještě jednou :)
Eleenia
honza789
9. 10. 2010 8:58

by si mohla napsat knihu, :) byl by to bestseller, jinak, je to vážně pravda, popravdě to znělo, ako kdyby to napsal nějaký dobrý spisovatel,který píše knihy s žárnem fantazy.
V ochrané anděle věřím,ale je velmi zajímavé že jsi je viděla, to se stává velmi málo lidem