Vaše příběhy

Symboly a znamení

Sen, se kterým nehnu - (komentáře)

Natty
Poděkování
18. 11. 2010 13:33

Děkuji všem za pomoc.Zvláště Zbynkovi P
Zbyněk P
Pro Natty
16. 11. 2010 19:44

Mohu Vás uklidnit v tom směru, že když se budete vyskytovat v oné situaci, která Vám byla promítnuta ve snu, tak to ihned zjistíte a budete již "v obraze". Znám to ze zkušenosti - z praxe. Není čeho se báti. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Natty
pro Zbyňka P
16. 11. 2010 14:16

Váš výklad dává smysl.Ale asi pouze jako varování před situací,která by měla teprve nastat.V současnosti není nic co by vyžadovalo moje řešení,nebo zapojení se do problému.Ale velmi děkuji.
Natty
poděkování
16. 11. 2010 14:09

pro Ewu,podle CHetwyndova lexikonu(není to snář)má smysl i počet a barva a černá je vysvětlena jako ženský princip tedy JIN ,žena matka,vysvětluje i čísla ,Tři = rodina(zarážka v krámě při vstupu,číslo pět život -lidské želo hlavu,ruce a nohy číslo 6 se kterým si nejsem jistá je znakem evoluce a muži ve snu ženy ukazují na mužský princip v jednání ženy.A stojící jako sochy,omezení kroku vpřed.Umíte to dát dohromady?Nevykládám si sny pro zábavu a abych se nenudila.Sny odhalují naše podvědoní a věci které si sami sobě bojíme přiznat a umí nás navést na správnou cectu,i když vše ukazují vše v symbolech.Ale někdy je těžké se v těchto symbolech orientovat.Proto je důležitý i pocit jaký ze snu je,zda dobrý nebo máte strach,jste znechuceni atp.Já měla dobrý pocit,jen mi vadilo,že se muži nechtějí hnout aby mně pustili.Někdo tu zmiňuje film muži v černém. Ne ,tak navypadali,byli v dlouhých černých kabátech s cilindry na hlavě.Něco jako 4tet pana Korna,ten k té vizi má nejblíže.Prosím proto někoho kdo to umí dát mi odpověď která dá smysl.Odkaz pro Andrého.Možná rozebrat Vaše sny by nebylo od věci.Možná by čtení ve Vašem podvědomí stálo zato.A pro Dave.Přece když nechcete,tak to nemusíte číst,nebo Vaše podvědomí říká,že musíte?Když Vás to nebaví máte přece na PC tisíc možností jak se projevit.
Ewa
něco k tomu
8. 11. 2010 0:29

Ahoj, chtěla bych něco říct k tomu snu?
Dítě ve snu znamená něco, nějakou věc, za co neseš odpovědnost, bud už vědomě nebo podvědomě. I když neporodila jsi to - v tomto snu dítě není tvoje - nemůžeš to dítě opustit, potřebuje tě. Nevím, jestli jde o budoucnost nebo současnost, řekla bych, že to poslední, nebo že nějaká situace se jen vyvine. Je tam nějaká oblast do které musíš vejít, a ne pro zábavu nebo ze zvědavosti - do obchodu se chodí pro jídlo, něco co nutně potřebuješ k životu (a to dítě také). Muži v černém? Černá barva nemusí znamenat jen smutek, černá znamená pocit omezení, tlak, úzkost (no, vlastně, úzkost je spíše modro-fialová) Co se týká mužů - záleží na tom co pro tebe znamená postava muže obecně, a není to tak jednoznačně jak se může zdát :-) Řeknu takhle - kdyby to byly ženy v černém - mohlo by jit o iracionální strachy, úzkost. Muži znamenají spíše principy, morální zásady, zákon, ale také stereotypy. (Mimochodem, teoreticky je možné že takové postavy snů jako ženy v černém jsou intervencí z medií - muslimské teroristky apod.; stejně jako Muži v černém - to je název filmu :-) Takže, s tou věci musíš jit do nějaké oblasti kterou nutně potřebuješ pro svůj život (a která není pro tebe úplně neznámá). Ale máš strach (trestu) kvůli možnému porušení nějakých zásad. Počet (5 nebo 6) může poukázat na nějakou konkrétní věc, to může být nápověda - kde jsi potkala naposledy tato čísla nebo jejich kombinace? Může to byt počet, ale také datum, číslo domu atd. Stejně - sochy...
Ewa.
Zbyněk P
Pro Dave-ho
3. 11. 2010 15:35

Vážený, rád bych Vás požádal o tolerantnost. Nevíte, co to pro daného pisatele znamená, resp. jaká velká důležitost to pro něho je. Máte pravdu v tom, že je zde kolonka pro sny. Ale buďme upřímní (i sami k sobě)a přiznejme si, že až tam se převážná část čtenářů nedostane. Většinou se přečte právě tato pasáž - tedy příběhy. A beru-li to tak, že pro pisatele může vysvětlení tohoto snu býti velmi důležité, tak potom proč ne?? Vždyť to jsou také příběhy, i když jen snové. A buďte tomu rád, neboť se o tom pisateli dozvíte plno věcí, které by jste se jinak vůbec nedozvěděl, např.: jaký je, čím právě prochází, jaké má problémy,atd. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Andre
Návrh, výzva
3. 11. 2010 12:36

Navrhuji, abychom sem všichni publikovali sny, se kterými "nehnem". Jistě by to bylo velice "zajímavé" čtení.
Dave
....
3. 11. 2010 12:31

Toto je přesně článek (protože nejedná se o žádný příběh), který tu nemá co dělat. Že se lidem zdají sny, na tom není nic podivného ani tajemného. Pokud se zajímáte o výklady snů, jistě byste nalezla spousty dalších webů, než je tento.
Jelitko
ahoj
30. 10. 2010 14:12

ja si myslim,ze to vypada jako nejake varovani,abys nesla do neceho co se te netyka(cizi dite),proste abys nebyla vtahnuta do problemu,bylo by to pro tebe problem,neni ti to zapotrebi.Asi vlivem nekoho ciziho vejdes do nejakeho prusvihu.Tvoji mili,na druhem brehu te varuji...
Me osobne,kdyz se zda o detech,tak ten den mam nejaky problem,proste jakehokoliv puvodu,takze si dej pozor.
Zbyněk P
Vážená Natty,
29. 10. 2010 16:39

podle mne jsou zde dva možné výklady.
První: je to vyskytnuvší se směska informací (třeba z nějakých necenzurovaných web-stránek, kde se dosti často píše o "černých helikoptérách" a lidech v nich, do černých obleků oblečených) a z filmů, zaobírající se principově obdobnou situací. K tomuto přístupu bych se i já přiklonil.
Druhá: jedná se principově o to, že Vaše nevědomí (tedy strážníci dohlíšející na pořádek a řád ve Vás, v černém stejnokroji) Vás nechtějí pustit dále do Vámi vytyčeného území - prostoru (kde by jste velice ráda něco odebrala, něco získala), neboť ta myšlenka, úvaha, postup či cesta je poněkud odlišná od standardu. Toto můžete porovnat například s různými duchovními a popsanými postupy, kde se uvádí, že člověk nebude někam vpuštěn, nevyřkne-li nějaké kouzelné slovo, nějakou zaklínací, aj., formulku. Stáří toho dítěte by mohlo býti (ale také nemusí) přibližným ukazatelem přibližné délce doby, od kdy máte onu jinou atypickou myšlenku, úvahu, cestu. Z mého pohledu to může znamenat, že je třeba zapřemýšlet, kde asi dělám nějakou chybu oproti běžnému standardu. Tento sen by mohl znázorňovat jak Vaše duchovní rozpoložení, ale také to může představovat nějakou zamítavou odpověď někde v reálnu - a to kdekolivě. A to,že jste u toho neměla žádné stresující, či negativní prožitky, potom by to (podle mne) mohlo ukazovat na to, že se tato situace Vás nepřímo dotýká, nebo-li, že Vás to, až tak moc, bolet nebude - obrazně řečeno. Přeji hezký den. Zbyněk P.