Vaše příběhy

Vnímavá zvířata

Můj vnímavý pes - (komentáře)

Naďa
verim
12. 01. 2013 1:18

Mela jsem pejska od svych 13ti let. Od zacatku jsme na sebe byly fixovane,jedna bez druhe ani ranu,odlouceni me stalo hromadu nervu a strachu a ji nejaka ta kila, protoze nezrala.V zivote jsem se snad o nikoho tak strasne nebala,jako o ni,kdyz jsme nebyly spolu.Nebrala jsem ji jako psa,snad ani jako dite..bylo to neco tak strasne zvlastniho,jako bychom byly propojene vzajemne.I kdyz zkusenost s telepatickym privolanim nemam,verim ze je to mozne,uz proto,ze jsem zazila 13let neskutecne krasneho vztahu cloveka se psem,ktery neumim slovy vyjadrit. Vim,ze ona byla muj osudovy pes a i kdyz ted budu mit deset dalsich, nikdy uz nebudu s zadnym z nich mit takovy vztah. Ona se narodila pro me a ja zas pro ni,byly jsme jako jedna bytost.Vim,ze me bezmezne milovala a dala by za me zivot, tak jako ja za ni.Bohuzel, pejsci nemaji dlouhy zivot a tak ted uz na me ceka v nebicku a od jejiho odchodu uz neresim smrt,protoze vim,ze se spolu setkame a budem uz spolecne naporad..strasne mi chybi.. uz to bude rok a bolest z jeji ztraty se nezmensuje a neni dne kdy bych na ni nemyslela..
Jelitko
ano
23. 01. 2011 15:36

je to tak,psi ovladaji telepatii lepe nez lide,proto tomu psovi staci,kdyz ho zavolas v duchu,proste te slysi.Taky jsem to tak zkousela s mojima psama,muj nem.ovcak hned zdvihl hlavu a sel ke me.Lide tento prirodni dar stratili.
sladidlo
Ano
23. 01. 2011 14:39

Věřím tomu, že často je pes propojen se svým pánem a mají k sobě silné citové pouto. Mám dva psy a s jedním mám to podobné co ty. Nemusím to ani vyslovit a vím, že mi rozumí a stejně tak já jí. Zvláštní, ale je to tak. Druhý pejsek je taky fajn, ale někteří psy jsou prostě "jen" psy a někteří jsou vyloženě "propojeni s pánem" tak nějak "Jinak" :)