Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Něco, co bych rád sdělil - (komentáře)

Maria Belaniova
zaujimave
1. 06. 2011 15:10

Myslim si ze mate ten 6 zmysel ako vam to uz bolo povedane. Napadlo ma ale,ze ten negativny vztah k cintorinom moze byt spojeny z vasim minulym zivotom.
Nase minule zivoty nas casto ovplyvnuju v tom sucastnom. Este aj to ze uz ako maly chlapec ste vedeli,ze mikulas a certi a podobne neexistuju, moze poukazovat na vase vedomosti z minuleho zivota. Mozno trepem ale moze to byt aj pravda
Marpefi
Rada
25. 05. 2011 21:27

Ahojte,

co se týče růžence, tak ten Vám není nic platný...žádné tétování, sklo, kov, dřevo...nic...ať je to jakkoliv opracované na jakýkoliv symbol. Ochranu a sílu hledejte pouze u Boha.

Přečtěte si toto o věštění:

http://zivot-nazory.blog.cz/1105/horoskopy-vesteni-numerologie-nevinna-hra

a toto o paranormálních jevech:

http://zivot-nazory.blog.cz/1101/paranormalni-jevy-a-jejich-vysvetleni

Mějte se

Marpefi
Simi
Ah zapomela jsem
21. 05. 2011 23:15

ti rict ze mas 6 smysl
pac vis uz dopredu co bude... vec ktera se hned stane...
nekteri tusi neco nebo vesti a hned mysli ze maj 6 smysl...
presne takto se 6 smysl projevuje .. jako u tebe a te pani co sem poznala...
je vas takovych malo.. ale pozor! budes casem vedet i jak umres nebo tva rodina.. z toho se muzes zblaznit:( jako ta pani:( rikala nam hrozne vecy..
s manipulaci davej pozor... tohle se ti vymsti na tvych milovanych lidech...
Simi
6smysl
21. 05. 2011 23:11

Ahoj
znam jednu pani ktera ma to sami, vedela do par vterin ze nekdo zaklepe na dvere... me osobne rekla co me ceka... i me rodine.. vse se plni... dnes mi je 32 let... a kdyz me bylo 15 mi rika.. ze ve 21 poznam cizince.. a dalsi vecy.. presne 21 sem poznala nemce.. do ted ziju s nim... sama na takovy vecy verim... a musim rict ze se taky zabivam vesteni z oci atd.. a nevim odkoho to mam.. chodi za mnou nekdo porad v noci a mam strach:( mam i vytetovany ruzenec na zebrech je to ted klidnejsi.. ale i tak vim ze za mnou nekdo z duchu casto chodi... kdybys mel cas na to zjistit proc mi to nekdo dela byla bych vdecna... email ebrugundez@email.cz na lide mam profil muzes kouknout foto z ruzencem.. dej do vyhledavace muj email... zatim paaaaaaa