Vaše příběhy

Astrální bytosti

Zjevený anděl u stropu - (komentáře)

Nathalia
Odpovědi
13. 07. 2011 23:59

Dolkar: Přesně tak, vůbec jsem si ho nevšímala a pak jej našla.
Dave: Pokud si to myslíš, tak si to klidně mysli, můžu to brát aspoň jako poctu, že umím dobře vyprávět co se mi stalo.
Monla: Možná to tak zní pro někoho, kdo to opravdu nezažil. Pocit je to zvláštní. Chce se vám křičet, ale nemůžete, chcete se rozplakat, ale také nemůžete. Nemůžete nic, jen zírat...
Dana P.: Opravdu nemám potřebu si nic vymýšlet... Andělé se podle mě mohou zjevovat jakkoli. Jako světlo, zvíře i jako bytosti. Psala jsem to hned po tom, co se vše stalo, protože měla jsem hned poté jet na dovolenou a tak jsem to ze sebe vše vychrlila. Kdybych čekala déle a napsala to po dovolené, nebylo by to procítěně jak jsem to psala a taky věřím, že bych si to nemusela i pamatovat vše celé.
Andre: Chtěla jsem kupovat, ale pak jsem si vzpomněla, že doma jsme měli sbírku takových kamenů, sestra je sbírala. Všechny se poděly pryč a našla jsem jen tento.

Nemusíte mně věřit, pokud nechcete a nevěříte, nenutím vás k tomu. Jen jsem chtěla, abyste si aspoň vyslechli můj příběh.
Dana P.
ano
6. 07. 2011 21:02

článek je napsán poněkud zmateně. Kde se vzal ten kámen v pokoji, to by chtělo blíž vysvětlit.
Andre
Nalezení kamenu
3. 07. 2011 12:40

Zajímalo by mne to samé, co se ptá ve svém příspěvku Dolkar. To jste ten kámen našla zrovna ve chvíli, když jste si nějaký chtěla koupit? Vy jste nevěděla, že už nějaký máte ve svém pokoji? Trošku zvláštní, ne? Věřím že svou odpovědí rozptýlíte pochybnosti o důvěryhodnosti tohoto přípěhu.
Dana P.
Anděl?
2. 07. 2011 22:01

Nedovolím si posoudit, zda je tento příběh vymyšlený či ne. A zrovna tak nevím, zda andělé ta křídla mají - vycházím ale z toho, že jsou s křídly po staletí zobrazováni, takže někde to zřejmě musí mít kořeny?
Monla
Podivuhodné
2. 07. 2011 10:13

Nevím co si otom myslet,zní to jako pohádka.:)
Ale pokud se někdy opravdu toto někomu stalo tak klobouk dolů,spousta lidí něco takového totiž neuvidí za celí svůj život.Samu by mně celkem zajímalo jaké to je,vidět anděla.Ale o tom se mi může asi jen zdát.
Dave
Zajímavé
1. 07. 2011 13:10

Zajímavé literární dílko. Nic víc.
Jelitko
nic ve zlem
30. 06. 2011 14:36

ale ja jsem toho nazoru,ze andele nemaji kridla,jen nekde se jim to prisuzuje,ale oni se pohybuji kam chteji,ale kridla nepotrebuji.To se jen nekde kresli nebo je to znazorneno na sochach andelu.
A jak se ten kamen najednou u tebe objevil?Jak rika taky Dolkar,on tam drive nebyl?Nebo si myslis ,ze ti ho tam dal ten andel?Ale muze to byt zajimave....treba ti ho nabil energii.
Dolkar
29. 06. 2011 18:01

Mohl bych pozadat o fotku toho kamene? Docela me zajima, o jaky kamen jde (i kdyz na tom v podstate ani nezalezi...). Nechci znit skepticky, ale prijde mi zvlastni, ze jste ten kamen objevila az ted (nebo jste si ho proste nevsimala?).