Vaše příběhy

Praktická magie

Nevydařené kouzlo nebo Brána do pekel 4? - (komentáře)

Eneazael
Zrcadla
13. 09. 2011 20:38

Vypadá to že místní diskutující se dle komentářů o ezoteriku moc nezajímají...? Jinak nechápu jejich vysvětlení, že je to normální rozostření zraku a představivost tazatele...
Je pravda, že rozostření zraku v zrcadlech či křišťálové kouli se v magické praxi používá běžně - pomáhá to k odpoutání se od tohoto světa a změně vědomí. Zrcadlo lze takto opravdu použít k náhledu do minulých životů, ale nedoporučuje se to. Člověk je v tomto stavu "otevřen" a zranitelný čehož s oblibou využívají různé potvůrky kolem nás které si z nás můžou takto vystřelit, vystrašit nás nebo i uškodit. Proto by to nikdo bez zkušeností a řádné ochrany provádět neměl.
Podobná zkušenost viz slečna zde:
http://tajemno.najdise.cz/vyuka-videni-aury/2-zazitek-z-ranne-praxe
Maruskamahony
-:)
26. 07. 2011 23:48

minulý život se v zrcadle neukáže. myslím že něco takového je-ale zapomene se na něj. mám pocit že jsem už jednou žila.jako malé dítě jsem měla určité sny-moc zajímavé. jakoby útržky z minulého života. škoda že jsem tomu nevěnovala pozornost. už se mi takové sny nezdály dost dlouho. s tím zrcadlem je to trik. když si budu něco představovat a čekat někde u zrcadla v koupelně,je pravděpodobné že zpozoruji neobvyklé věci-ale jen ve své hlavě.tyhle věci se neukazují jen tak.
prokopios
Jarda
25. 07. 2011 20:18

To je pravda, jako dítě jsem tento stav uměl vyvolat úmyslně, bavilo mě pozorovat, jak se věci deformují, když se koukám dlouho skrz ně. Nicméně nic nadpřirozeného bych v tom skutečně nehledal, oko je prostě poměrně nedokonalý orgán a dá se snadno ošálit.
Jarda
re:
24. 07. 2011 12:20

není to to plnohodný spánek, ale tak nějak napůl...
Jarda
re:
24. 07. 2011 12:19

Navazuji na Andreho... a pokud se člověk nehýbe a stále sleduje to jedno místo, může snít za bděla a pak se mu to deformuje v patvary.
Andre
Zrak
18. 07. 2011 16:55

Je úplně normální, že když se člověk upřeně dívá do jednoho místa, tak se mu rozostří zrak. Například dlouhodobým díváním se do monitoru PC se může také zrak rozostřit. Je to projev tzv. nemoci z počítače. Pochopitelně za tmy a v přítmí se ten zrak rozostří rychleji než za světla. A to zvláště při dívání se do zrcadla. Kdo chce, tak ať si to vyzkouší. Můžete klidně bez svíčky a třeba v pravé poledne. Na tom nezáleží. Nebo další vysvětlení - v minulém životě jste byl nějaký "rozostřenec".