Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Když přijde... - (komentáře)

Gretchen
ticho
11. 01. 2012 12:13

Ale třeba je to i tak, že tenhle muž má ještě za úkol setrvat u své ženy, dokud ho bude potřebovat, a teprve po nějaké době se bude moci přesunout do dalšího života, znovu se narodit a dál se vyvíjet a plnit další úkoly... Není přece jisté, že po smrti musí každá duše hned "nahoru" a pokračovat v životě jinde. Jsou jistě případy, kdy duše zůstává a je to tak správně a má to tak být. Pokud je to uvízlá duše, která někde "straší," tak je možná na místě jí pomoci "ke světlu," ale některé duše setrvávají v našem světě z jiných, vznešenějších důvodů, a je potřeba to jen pochopit.
Já jsem na tohle trošku dřevo, takže netuším, kde je zrovna teď můj muž (zemřel před třemi lety), ale dcerce říkám, že je tatínek u ní jako strážný andělíček a hlídá ji. Ona si ho nepamatuje, byl jí necelý rok, když umřel, ale věří na něj, a já bych taky ráda věřila, že ji pořád vidí a že jí pořád dává svoji lásku, jako když žil. Ale třeba je to jen berlička bolavé duše vdovy... Bůh ví :-)
ticho
Když přijde
4. 11. 2011 22:21

Já tomu co popisujete věřím a přála bych Vám štˇastný další život.Ale ne zcela souhlasím s tím-i když mi po tom nic není-že máte manžela doma a tím ho možná i zdržujete ve svobodném odchodu tam někam,kde mu bude dobře a bude čekat až se zas setkáte....Mám neteř,která se tímto odchodem duší zabývá a pomáhá jim,když z nějajého důvodu nedokážou opustit tento náš svět.
Dave
...
4. 11. 2011 16:47

Konečně něco zajímavého.
I.V.
I.V.
31. 10. 2011 18:26

Milá Zuzko, díky za Vaše milé a pozitivní povídání.
Přeji Vám krásné a prosluněné podzimní dny. I.V.