Vaše příběhy

Vnímavá zvířata

Vyjímečná kamarádka - (komentáře)

XT007
:-(
3. 06. 2013 22:54

Ahoj, určitě se má tvoje kamarádka dobře. Mě před 5 lety umřel pejsek, 17,5 roku, něm. ovčák křížený s jezevčíkem. Byl jsem u toho, když k nám přišel a bohužel jsem to byl i já, který ho nakonec pohřbíval se slzami v očích a vzpomínkami v mysli. Trápil jsem se tím také dost dlouho, až jednou se mi v noci zdálo, jak mi někdo (po 5 letých zkušenostech, zřejmě buď můj anděl strážný, či duchovní průvodce) sděluje, že můj nejlepší kamarád se má dobře a dokonce jsem ho i viděl, stál přede mnou a mrskal ocasem, jak to dělával, když jsme si hráli s míčkem nebo tak :) Od té doby jsem byl tak nějak relativně v klidu. Bylo krásné vědět, že se přišel za mnou podívat, ba se i rozloučit :)
cono
pozdrav
1. 01. 2012 7:35

Děkuji ti za tvuj příběh i za tvou podporu. Musím se s tím nějak vyrovnat, chce to asi čas...
Jelitko
ahoj
31. 12. 2011 16:07

me se stalo to same.Odesla mi na jiny svet moje fenka Nem.ovcaka a je to prave rok.Mela skoro deset let a zemrela ma rakovinu mocove trubice.Brecela jsem pro ni aspon mesic a do ted na ni myslim.Kdyz odesla,tak jsem prosila dedu,ktery odjakziva mel vstah ke psum(vlastne oba dedove).A protoze me vyslysel tak mi par dni na to odpovedel telepatii kterou se vzdy domlouvam s rodici a vsema co uz jsou na druhem brehu a videla jsem svoji fenu s dedou a on se jen usmival a rekl ze nemusim mit o ni obavy,ze je s nim a ze bude cekat na me.Prekvapilo me to,protoze jsem cekala ze bude s dedou od mamky a on se mi ozval deda od tatky,no ale reknu ti,ze jsem se uklidnila a verim,ze ona na me pocka...
Takze to budes mit ty taky tak,tvoje Labradorka na tebe taky pocka,tak se netrap,pejskove maji taky svoji dusi a obzvlast kdyz jste meli mezi sebou takovy silny pratelsky vztah tak na tebe bude urcite cekat.Ja si myslim,ze se ti znova ta stejna nemuze narodit kazdy je sam za sebe originalni a nejsem zastance toho nazoru,ze se sem znova narodime.Aspon ne sem.V duchu pozadej nekoho,koho mas na druhem brehu at ti ji vezme k sobe,ale ani to neni treba,ona nema se kam stratit,je ulozena v tve mysli a to je nejlepsi misto!Tak neboj,vse dobre funguje,tam neni neporadek jako tady :o)