Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Tichý spolubydlící - (komentáře)

marilka
díky
13. 01. 2012 21:15

Chtěla bych vám všem poděkovat za příspěvky. Právě teď, než jsem usedla k počítači jsem v kuchyni zahlédla dva pohybující se stíny na zdi v místnosti, kde jsem byla sama. Možná je tu teď ten spolubydlící se mnou...
Osobně se přikláním k tomu, že se tu budeme všichni respektovat a nebudeme si vzájemně dělat potíže. Nejsem totiž vůbec takový hrdina, abych s ním zkoušela komunikovat. Mám velký respekt z duchaření. Po své jediné zkušenosti s ním ze studentských let jsem pevně rozhodnutá už to nikdy nezkusit.
Přeji vám všem samé krásné a pozitivní zážitky.
Sylvia
--
13. 01. 2012 19:52

Musim Vam teda povedat, ze ci by bol ten tichy najomnik klady alebo zaporny, ja by som sa bala a obdivujem, ze tam vydrzite. Pocut stale nejake kroky a rozsvecovat lampu samu od seba urcite neni nic prijemne. Ale mozno je to docasne a prestane to samo, podla mna sa tu duchovia nemozu zdrziavat celu vecnost.
Zbyněk P.
Také špetička názoru
13. 01. 2012 18:34

Já to cítím tak, že Vás tam chodí navštěvovat někdo z té židovské rodiny. Když si již dali takovou práci s postavením toho domku, a vůbec si jej neměli možnost užít, tak si to třebas nyní chtějí vynahradit. Jééé, co bych za to dal, kdyby za mnou chodil nějaký ten kladný duch, a já si s ním mohl vnitřně popovídat!! Asi bych se dozvěděl plno věcí, kterak se co stalo, co bude potřeba opravit, atd..... třebas Vás také bude i hlídat. No, nebylo by to nádherné, míti takového společníka ?? Překrásné!!! Přeji hezký den. Zbyněk P.
Jelitko
no
13. 01. 2012 15:27

nekteri si neuvedomuji,ze tu uz nemaji co delat,a mate asi pravdu,ze oni se spis vraceji na jejich oblibena mista a treba ani nas nesleduji.
Dana P.
jejda
13. 01. 2012 15:02

Jelitko já mám vnitřní pocit, že je kolem nás miliony duší, nejen těch našich blízkých, co jsou už na druhém břehu, takže se tím nezabývám. A kdoví, možná ty projevy duchů ani neznamenají, že nás oni nějak sledují? Jsou spíše spjati s tím místem svým minulým životem. A znáte příběhy, kdy se je podařilo opravdu odsunout do jejich světa?
Jelitko
Dano
13. 01. 2012 14:54

a nemate pocit ze musite brat na vedomi,ze vas doma nekdo sleduje?Ja to od jiste doby na vedomi beru.Clovek nikdy nevi kdo je okolo nej...a to je taky nekdy v soukromi problem.
Ja bych se snazila je odsunout na jejich svet.Zkuste se zeptat nekoho,kdo do toho vice vidi a ten vam treba pomuze.
Dana P.
Jelitko
13. 01. 2012 14:50

nemám přímou zkušenost a nevím, jestli funguje těmto duchům vysvětlit, že mají odejít, že to pak opravdu udělají? Co vím, tak většinou tito "lomozící duchové" nijak neškodí a pokud lidé je přijmou, nejsou žádné potíže
Jelitko
ahoj
13. 01. 2012 8:24

ja taky myslim jako mississippi,ze bys to nemela resit kdyz se slusne chova.Ale muzes k nenu mluvit a jestli tam je,tak te uslysi,oni stejne maji jine moznosti a vedi co si aji myslis,takze nic neutajis.Mozna ze to jsou ti lide co tam zemreli a nechcou odejit z jejich majetku.Takze jestli ti to nevadi nech je tam.Ale vysvetli jim po dobrem ze by jim bylo lepe tam kam ted patri.Tady je svet pro hmotne tela.
mississippi
Ahojky
13. 01. 2012 2:58

Asi si k tomu zaujala správný postoj. Pokud se jak hezky říkáš tichý spolubydlící chová slušně a nevadí vám to, asi bych to neřešil. Zkusil bych mu, ale dát najevo, že o něm víš. Ale jak to udělat, to už Ti neporadím. Třeba se snim bude dát nějak komunikovat a pak budeš mít domek s hlídačem a to není k zahození.