Vaše příběhy

Sny a realita

The Chronicle - (komentáře)

iveta
Adanom
14. 07. 2012 11:03

souhlasím s tím co si zde napsala....jen mě zajímá: myslíš si, že světlo musí mít bezpodmínečně jen tu světlou zářivou barvu?
Adanom
Skiwalker
12. 07. 2012 10:54

Existuji lide kteri uz davno davno prozkoumavali podstatu vedomi.
Tou podstatou je svetlo. To ze je to svetlo ,to neni neco co si lze pouze myslet, nebo se domnivat. Lze to prozit.

Mnoho bytosti ale tohle behem zivota neprozije,nepozna tak ani nevi ze neco takoveho je mu vlastni.
Kdyz umirame tak se nam tato podstata vedomi zjevuje. Nekdo ji vsak vubec nerozpoznava jako svoji nejhlubsi podstatu. Mysli si ze to svetlo je vnejsi, ze prichazi z venku nebot si neuvedomuje ze jej vyzaruje on sam.
Nekdo ale naopak okamzite rozpoznava a s touto podstatou splyne.

Clovek umira bud vedome nebo nevedome. Muzeme si to predstavit na usinani.
Nekdo usina a uvedomuje si ze tezkne, ze se mu zacinaji zjevovat obrazy, ze se mu pomalu zacina menit vedomi ktere neni totozne s vedomim behem dne. ( zaznamena tyhle prechody vedomi)
 Vedome usinani zahrnuje uvedomeni si toho ze zapocala jina faze vedomi a zaznamena postupne zmeny ai uvedomuje si i to ze sni ( vedome sneni, licidni sneni)
Pak existuje posledni faze vedomi, kdy se vedomemu cloveku zjevi cire svetlo spanku. To je nejvedomejsi okazik bdeleho spani.
Takovy clovek neupada do bezvedomi - coz znamena lehnout do postele,nezaznamenat zadne prechodne faze  usinani a usnout jako drevo a pak hluboce spat a nevedet o sobe a snit a nevedet co se deje, nevedet ze snime.

Lide umiraji za ruznych okolnosti a to i podle mne ovlivnuje jejich smer Vedomi.
Napriklad jogin nebo clovek poznavajici podstatu sve mysli, klidny, laskyplny, osvobozen od iluzi, znajici sam sebe, ktereho neovladaji podprahove sklony, zvyky ktere by si neuvedomoval a tak dale, umira podle mne jinak nez clovek ktery je plny nenavisti, plny nepochopeni sam sebe, ovlivneny podprahovymii sklony ktere si neuvedomuje a ktere ho ovladaji.
Clovek ktery umira a lpi na zivote, ktery nechce tento svet opustit, ktereho neco svatuje, nebo zde zanechava ( ve sve mysli) neco nederesenyho je smerovan behem sve smrti jinym smerem nez napriklad takovy jogin.  

Jak pises a ja souhlasim. Cim vyssi pozitivni frenkvence a cim vetsi uvedomeni ,tim " lepsi " umirani a sance na vedomejsi uroven- dimenzi byti. :)
Skiwalker
Adanom
11. 07. 2012 12:03

Moc si toho cením a budu se těšit. Akáša mi vysvětlila mnoho věcí :)
Adanom
:)
10. 07. 2012 23:50

Nemas zac. :)

Az najdu cas chtela bych Ti jeste napsat neco co by Te mohlo taky treba zajimat ohledne toho co pises ohledne smrti, ze hodne zaleti na stavu v kterem umirame.
Skiwalker
Adanom
10. 07. 2012 17:30

Moc děkuji :)
Adanom
Skiwalker
10. 07. 2012 12:17

The chronicle, Jakoze kronika nebo zaznam.
Vis neco o kronice- Akáša? Jestli ne tak se na to mrkni , mohl by jsi posleze pochopit vic.
Podle mne je Naopak the chronicle dulezitym vzkazem.
Podprahove tendence ukazujici se v tech zaznamech jsou podstatne k pochopeni a ke zmene.
Pisu jen to co skrze mne ted samo prichazi. :)
Skiwalker
Iveta
6. 07. 2012 11:04

Řekla si to moc hezky a se vším co jsi řekla se stotožňuji. Když mi umřela před několika lety babička, tak jsem v těžkém období pocítil neuvěřitelnou hnací sílu, něco co bylo stále při mě a právě v těch těžkých chvílích, které se obrátili ve štěstí jsem si na ni vždy vzpoměl, jakoby mi přišla najednou sama do mysli :) Myslím si také, že hodně záleží na stavu, ve kterém umíráme...Pokud se člověk nebojí smrti, tak umírá smířený, spokojený čekajíc na něco lepšího a tato vibrace se podle mého promítne v našem dalším bytí, stejně tak budeme-li trpět a trápit se nad ztracenou lidskou schránkou, přenese se člověk do nižší dimenze, kde vládne opak lásky......tzv.biblické peklo. No a naši zesnulí, tu podle mého čekají na konec cyklu této země, na konci kterého se rozhodne, kam vlastně s nimi :) Jeden známý to popsal tyto dimenze o kterých mluvíš, jako krajíce chleba a každá vrstva představuje jednu dimenzi, vše pak patří jednomu celku. V poslední době se zabývám také vlivem zvukové frekvence na naše tělo skrze emoce tímto zvukem vyvolané a to co jsem zjistil mi do všeho zapadlo. Při vysokých frekvencích a pozitivních pocitech se v našich tělech tvoří komplexnější vzorce skrze obsaženou vodu v těle, naopak cítíme li strach, vibrace je opačná a výsledek taky tak. Je to zajímavé zjištění a mě dochází učení těch nejvyšších. Jedině skrze lásku jsme schopni se přenést na vyšší kreativní frekvenci, vytvořit v sobě komplexnější vzorec a posunout se o dimenzi víš :) Takže láska a jen láska :)
iveta
Skiwalker
1. 07. 2012 9:57

tam neexistuje nenávist,lež,přetvářka....jen naprostá otevřenost!!
iveta
Skiwalker
1. 07. 2012 9:54

jsem naprosto přesvědčená, že naši zesnulí jsou neustále s námi,jsou mnohem víc živí než si myslíme,vidí vše,cítí vše a jsou nám nakloněni a čekají až příjdem za nimi.Nebojím se smrti....protože vím ,že TAM je to mnohem intenzivnější.:-)
iveta
Skiwalker
1. 07. 2012 9:32

na druhém břehu je život....
setkáváš se tam s "obyčejnými" lidmi a "obyčejným" životem jako tady,mluvíš s lidmi,potkáváš celé rodiny,jejich děti,toto je jedna úroveň.Pak jsou další dimenze ve kterých je naprostý klid a mír a pak je další kde je jen láska a nepopsatelný pocit bytí.Podle mého je jich spoustu,nikdo nedokáže odhadnout kolik ve skutečnosti těch úrovní je.
iveta
Skiwalker
1. 07. 2012 9:12

jak si to celé vysvětluji?.....jednoduše.
Podle mého názoru máme všichni tuto možnost,jen ji někdo využije a druhý ne.Je jen a jen na nás jak v sobě probudit všechny smysly,které v nás jsou :-)
Já to měla asi od malička,jenom jsem si toho nestačila nějak všimnout,nebo jsem to tolik nevnímala.Až v posledních několika letech díky tomu ,že jsem měla velmi špatné období(týkalo se to mojí dcery)tak se to ve mě naprosto neuvěřitelným tempem probudilo.To tempo je tak obrovské,že se opravdu nestačím divit jak všechno do sebe zapadá a jak vše jde naprosto samo do hlavy.Je to jako knihovna, kde si mohu kdykoliv číst,stačí se na chvíli zastavit,uvolnit,meditovat a dojde okamžitě ke spojení.Jsou to neuvěřitelné pocity,je to naprosto úchvatné,nic se tomu zde v pozemském světě nevyrovná!Můžeš dělat cokoliv,zastavit čas,posunout ho dopředu,dozadu,můžeš rozmlouvat,můžeš být jen tichý pozorovatel....všechno jde,stačí jen pomyslet. :-)
Skiwalker
Iveta
30. 06. 2012 16:33

Děkuji...nějak už jsem se smířil s Freudovským výkladem Zbynka:) Ne po pravdě si myslím, že jsem to celé rozluštil, ale pravda mi přijde šílenější než fikce, takže si to nechám raději pro sebe :)) Tohle nejsou obyčejné sny a spousta lidí, jak jsem si zde všiml, je také pokládá za něco co není úplně z jejich hlavy. Jelitko jim dokonce říká telepatické zprávy a ty jsi mi popsala v předešlém příběhu také vlastní zkušenost s novým druhem snů, kdy jsi schopna manipulovat s časem :) Mohu se tě zeptat na Tvůj názor? Čím si to vysvětluješ?
iveta
Skiwalker
30. 06. 2012 15:54

the chronicle není důležitý vzkaz.....důležitější jsou ty hvězdy(čím jasnější byly tím lépe) a ty tě směřují (ať chceš či nechceš,váháš?)na tu správnou duchovní cestu.
Pereš se z pudovou a citovou rovinou ale ty hvězdy tě dostanou na tu správnou cestu...:-)

iveta
Skiwalker
30. 06. 2012 15:42

je to stejné jako s tím papírkem na kterém byly nakresleny hvězdy.....tento symbol ti ukazuje duchovní cestu,kterou se vydáš.
iveta
Skiwalker
30. 06. 2012 15:39

krabička znázorňuje tvůj obsah myšlenek,všechny symboly na ní napsané či nakreslené musíš vědomě zpracovat a pochopit.
Zbyněk P.
Skiwalker
26. 06. 2012 20:20

Kolego, buďte skálou ve svém přesvědčení, a nenechte se ničím vyviklat. Nechť Vám světlo a síla dopomáhá. Přeji hezký večer. Zbyněk P.
Skiwalker
Zbynek P
26. 06. 2012 20:12

Za pokrok beru především to, jak se v současné době chovám, mé činy, které se mění k obrazu, jaký jsem si předurčil. Pravda není to ještě zdaleka ideální, ale mé smýšlení jde jedním směrem, jen s občasnými pochybnostmi. To je pro mne podstatné...Ale to jak na to reaguje podvědomí je věc druhá, neméně důležitá. Takže tak i tak děkuji.
K druhé části, si myslím, že jsou podstatné i emoce prožité ve snu a ty symboly mi přišli velice důležité, něco jako indicie. Krabička tam byla zdůrazněna jako jeden z hlavních symbolů a poté ji jakoby zastínili ti hadi. Budu tedy bádat dál :)
Děkuji za názor a přeji krásný a ničím nerušený večer :)
Zbyněk P.
Pro Skiwalkera
26. 06. 2012 19:06

Kolego, pro mne, jak to vnímám, není ta insignie až tak důležitá, neboť byla zakryta těmi hady - jestli si dobře pamatuji. Tam (ve snu) byly daleko důležitější zprávy pro Tebe. Nicméně, nepřijmeš-li tuto mou informaci, a budeš-li i nadále požadovat jejího vysvětlení, tak Ti mohu poradit pouze jeden magický zákon :"Zapomeň (na ni zcela), a vzpomeneš!! Sama se Ti vyjeví, máš-li to zvědět. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Zbyněk P.
Pro Skiwalkera
26. 06. 2012 18:57

Promiň mi, kolego, ale Tvé sny vůbec nenasvědčují o tom, že by jsi udělal obrovský skok, tedy pokrok! Je pravda, že se Ti objevili 3 bílí pánové (s podobou Tvých kamarádů = tedy určitý náznak Tvých možná budoucích úspěšných kroků), ale Tvůj přístup k nim, jest zcela nekompromisní. Klidně toho jednoho "zapíchneš jako vepře" do krku, a to jen proto, že Ti chtěl poradit a pomoci s Tvým "Já". Tuto pasáž ber jako výstrahu pro sebe, neb stále se u Tebe projevuje neochota podstoupit smiřující tvé nové myšlení a přístupy. Neválči se svým "Já", neomezuj jej, ale naopak spolupracuj s ním, a pozvolna jej přiměj k tomu, aby Ti to Tvé "Já" sloužilo k dosažení Tvé duchovní cesty a usmíření se, se sebou samým, a k objevení lásky nejen k soběsamému, ale i k ostatním bytostem. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Skiwalker
Zbynek P
26. 06. 2012 18:44

Chci se ještě zeptat, náhodou jsi nezjistil, co by mohla znamenat ta insignie ze snu s mágem? Vrtá mi to hlavou a nemůžu k tomu nic najít.
Skiwalker
Zbyněk P
26. 06. 2012 18:28

A víš, že zrovna na Tvůj názor jsem čekal Zbynku? A to bez legrace :) Cením si upřímnosti a, když se nad sebou zamyslím, kde jsem byl před téměř rokem, tak to celkem i sedí. Od té doby se ale můj život hnul obrovským skokem a jediné co mi činí problém, je to vlastní JÁ to Ego, o kterém se tu stále bavíme , které mnou ovládá. Odvahy mám víc než dost, jen se musím odnaučit to, co jsem se naučil a naučit se to, co jsem odmítal :) A hlavní je nesnižovat vibrace jak sobě tak okolí :) Jinak sny řeknou o člověku mnoho a kdybych se bál negativní reakce, tak je sem vůbec nedávám.............děkuji
Zbyněk P.
Pro Skiwalkera
26. 06. 2012 16:39

Sám v sobě zabíjíš selektivně všechny nové myšlenky! Vlci a jiné šelmy : to jsi Ty sám !! Tím z toho pro mne plyne ten fakt, že se bojíš sám sebe, bojíš se jakékoliv změny, že jsi se ještě vůbec nenašel. Pojíš se o svého psa - bojíš se o tu část Tvého já, která Tě poslouchá na slovo, kterou miluješ nade vše. Ano, miluješ hlavně své JÁ! Ve svých jednáních a obhajování svých názorů jsi velmi nekompromisní. Jinak je ze všech spojených snech cítit strach, absence odvahy a sebeničení! Vím, že to jsou má slova nepříjemná, ale když jsi předložil takovéto sny, tak nemá cenu Ti "mazat med kolem ůst". Ber to tudíž jen tak, že je to pouze můj subjektivní názor, který zde presentuji, a se kterým nebudou ostatní určitě souhlasit. Dozajista předpokládáš, že budeš o sobě smýšlet jinak. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Skiwalker
Dana P.
26. 06. 2012 14:34

Zvláštní že o něm píšeš, včera když jsem dopsal ten sen, tak mi to nedalo a brouzdal jsem po netu. Na ČSFD jsem našel film se stejným názvem, stáhl si ho a čekal, zda mne něco nepraští do čela během projekce. Bohužel žádná spojistost mi nepřišla, ale možná si ho budu muset pustit ještě jednou.
Jde také o to, že jsem zkoušel hledat ihned to ráno po snu a jsem si jistý, že tento film nikde ještě nebyl. Jediné co mi stále skákalo do popředí, tak byl film Letopisy z Narnie (Chronicles of Narnia) a jeden poměrně zajímavý článek o hvězdných lidech, kteří se snaží nás ochránit před námi samými. (http://socyberty.com/paranormal/the-chronicles-of-contact-three-star-people/) víc toho nemám.:(
Dana P.
Chronicle
26. 06. 2012 13:01

Skiwalkere neviděl jsi v poslední době třebas trailer k novému filmu, který má stejné jméno? Nebo jsi o něm něco nečetl? Možná se ti ten titulek prostě vynořil z podvědomí. K tomu ději, šelmám, které loví děti nebo epizodě s kamarády vysvětlení nemám...