Vaše příběhy

Opuštění těla

Noční spánková paralýza - (komentáře)

Jarda
Názor
7. 11. 2012 17:14

Ptáš se na názor čtenářů... No jestli se ti to bude dít častěji, bude fajn si na to zvyknout. A když už se to bude dít, tak toho můžeš nějakým způsobem využít. :-)

S takovýmahle jevy experimetnuju už nějaký ten pátek :-) Občas je to trochu chaos. Nejdůležitější je asi brát to všechno s klidem a ničemu se moc nedivit. Jestli můžu doporučit, tak pokaždý až si řekneš, že se chceš vrátit/probudit, tak si ověř, jestli jsi se opravdu probudila. Protože jestli ne, tak to člověka může celkem zmást. A pokud jsi stále ještě v nefyzický realitě, tak můžeš využít výhod, který nabízí.
Pár zážitků mám zde: http://multidenik.cz/astralni/543-nove-poznatky-o-ac.html Jsem tam pod jménem "Flox"
http://multidenik.cz/astralni/astralni-rovina/
iveta
dolly
6. 11. 2012 7:50

na tuto otázku neumí odpovědět s jistotou nikdo jiný než ty sama....třeba si to nepamatuješ,to je také jedna z možností.
To co má přijít,příjde v tu pravou chvíli a když mluvíš o uvědomění,tak to bude mít mnohem hlubší podstatu a význam.
Přeji krásné hledání.:-)
dolly
Děkuji
6. 11. 2012 6:49

Mockrát děkuji za reakce.Myslím si, že jsem si něco uvědomila.Ale přeci jenom se sebe sama stále ptám, proč se mi to postupně začalo dít až teď a ne třeba jako dítěti např. už v 15 letech?
Sylvia
--
5. 11. 2012 11:05

Ja mavam SP docela casto a na prvykrat je to docela strasidelna veci, hlavne ked nevies o co ide, tak sa Ti zda, ze Ta nieco drzi prikovanu k posteli. Prichadza to teda casto, ked lezis na chrbte, ale ja uz som to mala aj v inej polohe. Ked si to ale clovek uvedomi, co sa s nim deje, tak citi, ze nejaka energia nim prechadza, je zlozena z nejakeho brnenia a ma dost velku silu Ta drzat nehybne, ale zaroven je pohybliva.

Lekari to vysvetluju, ze si paralyzovana pocas snenia aby si nekopirovala snove pohyby. Tie zvuky vysvetluju tym, ze pocujes pochody vlastneho tela, zvony alebo hucanie. Mne sa to nejak nezda, pretoze tie zvuky su podla mna nieco ine a aj to, co ludia vidia su vacsinou nejake entity resp. osoby. Ja som ziadne nevidela, ale ten pocit pritomnosti niekoho cudzieho mas. Nedavno sme sa o tom tu bavili a aj podla mna je to stav medzi astralnym cestovanim a bdenim, takze z tohto stavu mozes vycestovat. To by ale neslo prave ked sa bojis, takze ked clovek potom prekona ten strach tak to ide.

Naposledy som ju mala niekedy minuly tyzden a uz bez strachu, co je dost dolezite. Ono je lahke to oznacit za halucinacie, co vidis, ale ked ostatne veci vnimas normalne, neviem preco by si mala zrovna vidiet nejake osoby. Je to docela skutocne, tak jak okno v izbe alebo postel. Mne sa to stava v obdobi, ked skusam AC, takze to s tym tiez podla mna nejake suvisi. Takze suhlasim dolu s Ivetou, ked Ta AC zaujima, tak mozes ziskat iny pohlad na svet a rozsirit si vedomie a vnimanie sveta. Je to podla mna uzasna vec.

Lekari aj opisuju, ze mas "pocit", ze sa vznasas, ale preco by to mal byt len pocit, ked clovek sa naozaj vidi, jak lezi, takze to nieje len pocit, ale Tvoje vedomie je naozaj mimo fyzicke telo.
iveta
víš
5. 11. 2012 8:50

dolly co je nejdůležitější?ten pocit jak v tom zážitku tak hlavně i po něm,to si myslím po delší době naprosto změní tvoji osobnost.Možná to je ten pravý účel toho proč se to děje... aby došlo ke změně.Máš otevřenou bránu k novému rozměru chápání a vnímání.
A ničeho se neboj...strach tu nemá prostor,dokážeš to změnit během chvíle,stačí pomyslet a je pryč.


iveta
dolly
5. 11. 2012 8:22

přesně tak tvoje domněnky jsou správné....astrálně si vycestovala.
Strašně se tomu divíš ,že můžeš vše vědomě ovládat,nediv se tak to prostě je.
Jen jedna věc mi tam nesedí a to je ta ,že celou situaci řešíš nějakými pilulkami na spaní.Pokud mohu poradit...vyprdni se na pilulky a jen si to užívej.Není nic lepšího než být "čistá" odproštěna od veškerých chemických přípravků na podporu spánku.Protože každá pilulka ikdyž se tváří jako přírodní,nemusí tomu tak být.
Cítíš se vyspalá?...jo jo tak to bývá,po takovém zážitku a prožitku se dostaví naprosto dlouhotrvající pocit uvolnění,klidu a příjemně na duši.
Určitá spojitost s tvojí mamkou tam bude..."zdědila" si to po ní,máš stejné vlohy jako ona.
Tvoje mamka to do teď zřejmě neví,že může opustit tělo i ona,mám poci, že pokud se tomu nebude bránit,dokáže to taky.
Mám dceru a ta má stejné vlohy k tomuto jako já....vnímá to ale nemá tolik času se tomu věnovat,má dvě malé děti a není na to čas.