Vaše příběhy

Opuštění těla

Pokus o AC - (komentáře)

mississippi
armagedon
11. 04. 2013 14:00

No vidíš. :-) Tak si to užívej. Já to neumím a ani to nemám za potřebí zkoušet. Já cestuju jinak a stačí mi to. :-))

Hlavně ať jseš v pohodě. To ostatní přijde samo....
ARMAGEDDDON
mississippi
11. 04. 2013 7:28

jojo uz postupne vysazuju a v utery du na eeg tak se dyztak jeste zeptam..

jinak dneska sem spal do rana do 4 a pak sem hodku dival na bednu a pak sem usnul a byl sem v paralyze a moje telo nechtelo jit ven tak sem to skusil sam a uplne vklidu sem vyskocil jenze me to hned odtahlo do predsine a tam sem zadama padal do podlahy a pak uz byla jen tma tak sem se probudil..

tak po chvili sem zas usnul a zdalo se mi neco ze sem doma s kamosema a tak a ze cekam na kamosku a jak prisla do pokoje tak sem ji chtel neco rict, kdyz v tom zas sem se nemoch hybat a lekl sem se tak vibrace a tak..tak sem si rek jen "uklidni se ono to hned prejde" tak po chvilce sem byl vklidu a vyskocil sem zase bez problemu a hned sem prolitl skrz okno a bylo tam nadherny leto a vsude pampelisky a ja si to chtel uzit jenze behem sekundy sem byl na zemi proste sem se neudrzel v ty vysce a pak sem se zas probudil no..

ale jinak peknej pocit
mississippi
armagedon
10. 04. 2013 21:30

Prášky dober podle toho, jak Ti řekne doktor. Neměly by se vysazovat najednou. To bys asi neustál.
ARMAGEDDDON
jelitko
10. 04. 2013 20:19

nojono nevim co bych na to napsal..ted uz sem si vzal pulku ale i tak mi to leze hned do hlavy a prichazi nalada a celkovy uvolneni :D nejradsi bych si dal tak 3mg toho :D nekde se pise ze to prichazi tak do pul hodky ae ja to cejtim tak po dvou minutach a je to super :D
ARMAGEDDDON
jelitko
10. 04. 2013 20:16

nojono nevim co bych na to napsal..ted uz sem si vzal pulku ale i tak mi to leze hned do hlavy a prichazi nalada a celkovy uvolneni :D nejradsi bych si dal tak 3mg toho :D nekde se pise ze to prichazi tak do pul hodky ae ja to cejtim tak po dvou minutach a je to super :D
Jelitko
no
10. 04. 2013 19:36

ja ti reknu neco podobnyho...syn naseho souseda v Brne prijel z vyletu a pry tam videli UFOny a jeho maminka nam to rikala pres plot ...no haloo!!A my jsme zvedave cekali co se s toho vymrvi a pak sousede zavreli dvere a nic nerikali...pak jsem se dozvedeli,ze kluk(tenkrat mel asi 20let)vzali nejake drogy a "meditovali" takze jasne to meli s tech drog,takze s toho muzes mit i ty zazitky...takze bacha na leky!!To pak neni ono...
ARMAGEDDDON
jelitko
10. 04. 2013 19:19

jako ze tu SP nebo AC bych mel z prasku? to ne to sem mel jeste pred nima prave..no lexaurin se menujou..nevim nejaka doktorka mi je dala a dnes snizim apak uz to po par dnech asi nebudu brat uvidim
Jelitko
jo a...
10. 04. 2013 18:39

nemas to s tech prasku?Co to vubec beres za smejdy?Kdo ti to doporucil.Musis to vubec dobrat?Podle me vykasli se na to,vsechny prasky maji vedlejsi ucinky a jestli si vazis zdravi,tak to nebudes brat.
ARMAGEDDDON
jelitko
10. 04. 2013 15:41

ode dneska uz to budu snizovat a brat jenom pulky, uz mi jich zbejva kolem 20ti takze asi tak..jinak dneska uz budu spat zas u me v pokoji a bude to ok
Jelitko
Armagedon
10. 04. 2013 15:34

taky doufam ze uz budes v klidu...a nezapomen,ze tyto prasky jsou navykove!Je to vse na nic,ja se praskum vyhybam,kdyz me boli hlava,napred si dam silnou kavu a pak pockam a az kdyz i to nefunguje,pristoupim na prasek,ale tyhle prasky maji v sobe male procento morfia a tak to radeji neber,je to smejd a tito kseftari jsou pak spokojeni ze lidi zerou leky a kseft jim jde,tak je nepodporuj!!Zkus si uklidneni privodit sam...
ARMAGEDDDON
jelitko
10. 04. 2013 10:48

tak ja ty prasky zacal brat pred tydnem kvuli uzkosti, proste pak to cely na me nak slo ze uz sem myslel ze chcipnu ale tedka uz to bude snad vklidu..
Jelitko
Iveto
10. 04. 2013 8:33

mas recht,ja jsem jednou byla na dne oceanu a to v te dobe jak tam padlo to letadlo(v tom Atlantiku),byl to zajimavy pocit byt v takove hloubce a neutopit se a vubec tu vodu necitit.
Tak stejne jak rikas ty,se prochazi vsema prekazkama,zdi i zavrenyma dverima :o) to jsou vyhody...tohle mit tak nasinec,tak vse odnese,jenze v astralu nic neuneses...hmotnyho.
iveta
ono
10. 04. 2013 8:33

procházet můžeš jakoukoliv hmotnou překážkou,třeba i zdí,nebo stropem.
Budeš lítat do fantastických krajin a světů,ocitneš se v minulosti,budoucnosti,současnosti,prostě tě to někam automaticky zavede,později pochopíš proč.
Pokud si dokážeš všechno nebo aspoň část zapamatovat tak si to piš.V pozdější době ti to bude dávat všechno smysl uvidíš.Měj se fajn :-)
Jelitko
Armagedon
10. 04. 2013 8:28

chlape do prcic,neber zadne prasky!!Jses mladej chlap,tak zase nehloupni,znicis si organismus a budes pak litovat.A kdyz nemuzes spat,nejez pred spanim a nemysli na zadne vzruso,to chce klid.Astralne cestovat muzes taky hlavne v klidu a bez drog...
iveta
armagedoon
10. 04. 2013 8:26

příjde doba kdy prostoupíš tím oknem,to budeš čučet jaké to je projít hmotnou překážkou,to je pocit který se těžko popisuje.
Sám sebe nemusíš vidět a užívej si letu,není nic krásnějšího když můžeš lítat,dají se dělat všelijaké kousky,můžeš se různě otáčet a nebo střemhlav letíš nahoru nebo dolů jsi jako pták.Všechno se vystříbří...ty to tam všechno ovládáš a pokud se naskytne něco co se ti nebude líbit tak to POUHOU MYŠLENKOU DOKÁŽEŠ ZMĚNIT! :-)
To že to někdy skončí dřív než bys ty sám chtěl tak to jediné(bohužel) je neovladatelné,prostě a jednoduše z nějakého důvodu vpluješ zpět do těla.
ARMAGEDDDON
iveta
10. 04. 2013 7:02

taaak dnes sem spal zas tak do sesti vklidu pak sem si dal prasel pak sem usinal a cejtil sem ze to pride a nejak sem to zas prerusil a pak se mi to stalo znovu a tak sem to nechal a proste to uz sem byl venku z tela uz sem to cejtil a byl sem ve vzduchu a ridil sem si to podle sebe ale doletel sem jen k oknu a ani sem se neotacel dozadu abych se podival jestli se vidim..proste to najednou skoncilo u toho okna..ale bylo to fakt super..a zadny zvuky vibrace nic sem necejtil neslysel pri vystupu ven..

takze uz se toho nebojim a klidne se tesim na dalsi cestu..porad sem si rikal jak nekdo se tesi na ten pocit SP a uz to chapu ze je to jednoduchy se dostat ven.. jupi .)
iveta
nevadí
9. 04. 2013 17:48

kámo...každá zkušenost k něčemu dobrá. :-)
ARMAGEDDDON
iveta
9. 04. 2013 16:16

jojo ted uz to budu nechavat volne a budu snazit se nebat a pak treba budu v tom astralu a pak se fakt tomu budu smat ze sem se bal toho pocitu a ze sem kvuli tomu bral prasky jako kvuli ty uzkosti a tak .)
iveta
armagedoon
9. 04. 2013 15:03

jsem ráda že už to bereš lehce s humorem,tak už nebuď poplašnák... :-))
Garfield
|Armagedddone,
9. 04. 2013 13:30

abys nám ještě neodcestoval s ufonama.;-) To táhnutí z postele k oknu mi tak připadá spíš jak AC... :-)
ARMAGEDDDON
tak dneska
9. 04. 2013 13:05

sem zas spal pres celou noc normalne ale pak rano sem jen tak usnul jeste na chvilku a zbudim se a cejtim jak me to otaci jakoby smerem k oknu a chtelo me to tahnout jenze sem to nak prerusil ikdyz sem dneska to chtel nechat volne aby si to se mnou delalo co chtelo :D
iveta
Danuš
8. 04. 2013 19:16

já tě chápu ale já jen posuzuji podle sebe jak jsem to všechno prožívala já.Jistě každý je individualita sama o sobě ale já myslím,že toto vše má určitá pravidla která jsou jen lehce zaměnitelná.
K tomu spaní...víš vyzkoušela jsem všechny pokoje,ložnici jsme měli každý rok jinde a nic nepomohlo.Nejhorší je to místo na spaní,kde je velká koncentrace vodního zdroje,tam je to nejsilnější.Takže ano tyto zony mohou a nejspíš mají vliv.
Jedno je jisté,pokud Armagedon netrpí nějakou psychickou poruchou(tomu moc nevěřím) tak se neubrání.
Jsem stoprocentně přesvědčená, že něco mezi nebem a zemí funguje,vím to,věřím....pamatuješ si jak jsem psala o tom mordu co byl u nás ve městě?
Tak moje vize odhalila vraha,bohužel zatím nemají vražednou zbraň ale jsem si jistá,že vím kde přesně leží.Bohužel policie čeká než ji bude moci vyzvednout neboť rybník ve kterém ten nůž leží je bohužel ještě zamrzlý.
Dana P.
ivet, ale možná,
8. 04. 2013 18:12

že i změnit místo na spaní může pomoct. Třebas jenom v tom, že člověk spí špatně, protože má postel nad nějakou geopatogenní zónou a neví to, pak se to může vylepšit alespoň v tom? Jestli změna působí i na jiné fenomény nevím, to neumím posoudit
iveta
budu upřímná
8. 04. 2013 11:09

Armagedone i změněné místo na spaní není žádné řešení.
Bude to trvat roky než pochopíš proč se to děje právě tobě.
Já jsem toho názoru,že ti tyto situace něco ukazují,naznačují...a víš co? jasnovidnost a dar léčivé energie,nebo něco podobného.
Udělej si jeden základní testík...až tě bude něco bolet,třeba zub nebo se někde poraníš,přilož si dominantní ruku na to bolavé místo,v podstatě se ho nemusíš ani dotýkat a sám ucítíš co se bude dít.Možná nebudeš při prvním pokusu nic cítit ale zkoušej to dál a koncentruj se,věřím že později zjistíš proč to píšu.
Vnímej veškeré vjemy před spaním,nebo když jen tak budeš ležet,to co uvidíš,ucítíš...tomu se říkají vize.
Nemusím ti popisovat na jakém principu fungují vize.....stačí se naladit,na základě těchto vizí jsem schopná určit děje,které se stali a nebo stanou,mám velkou úspěšnost.Tím se nechci a nemíním chlubit ale chci ti naznačit že pokud budeš věřit ve tvé schopnosti tak uvidíš výsledky sám.
ARMAGEDDDON
no jinak
8. 04. 2013 10:48

vetsinou sedim u pc a nejradsi u toho piju prave ty pivka a hraju treba hororovy hry nebo sleduju horory a u tich her pisnicky mam pusteny..pak si pisu na netu s lidma a to me bavi...no spis cekam na jaro az bude zas konecne teplo a pak jit hned ven na kola s kamosema a jezdit na chatu a takovy..
ARMAGEDDDON
no
8. 04. 2013 10:12

hele tak tedka dve noci po sobe, ikdyz sem se treba trikrat probudil, tak ani jednou se mi to nestalo a spal sem klidne dal..

akorat sem v jinym pokoji na jiny posteli..dycky vecer pustim televizi dam si prasek vedle me je pes a hodku se treba divam na tv a pak zacinam usinat a nejak usnu..rano pak kolem 6ty si dam prasek zas a divam na tv a bud pak usnu nebo jen divam a sem pres celej den klidnej tedka uz..nevim jak to bude pak vypadat bez tich prasku..takze zatim budu spat porad tam vedle no..

takze asi tak..
mississippi
armagedon
7. 04. 2013 22:01

Jestli s tím nebudeš mít problém, napiš o sobě něco. Co Tě baví, co nebaví. A zkus vymyslet něco, co Tě zaměstná :-))
Hodně štěstí ....
Garfield
Mississippi,
7. 04. 2013 21:53

taky mě to napadlo, že si snad přečte, zkusí...:-)
Myslím, že člověk, který jen nechce spát, soudě tedy dle sebe, vydrží nechtít určitou dobu, pak stejně usne, často jako na potvoru jen krátce předtím, než zase musí vstávat.:-) Tak snad nám dá Armagedddon vědet... Mně připadal hodně poplašený, to se nám mnohým taky "poštěstí", tak snad už je líp...
mississippi
Garfield
7. 04. 2013 21:40

A co když jen ten dotyčný nechce spát. Je rozdíl nespat pro někoho a nespat ...

Ale nakonec stejně spánek přijde, za dva tři dny, nebo po pořádném utahání se až na doraz :-)

Armagedon by to měl zkusit. Nevím, co dělá přez den, nevím, jaké má koníčky. Ale on si to přečte a třeba nám to řekne a pak se něco vymyslí.
Garfield
Mississippi,
7. 04. 2013 21:34

díky za objasnění.:-) Vychází mi z toho další dedukce, že je podstatné i to PROČ dotyčný ponocuje, zda jde o pozitivní smysl, nebo o pouhou například zábavu. Pak by, v tebou uváděném přpadě, docházelo k onomu bohulibému "má dáti-dal", čili k určitému vyrovnání. Ale stejně mám dojem, že ani to pozitivní ponocování donekonečna nelze provozovat a že čas od času člověk skutečně padne a spí.:-) Že si nakonec tělo o svý řekne.
No a s tím vracením máš pravdu, přesto je důvěra lidí a jejich náklonnost bezva odměna.:-)
mississippi
Garfield
7. 04. 2013 21:18

Tak popořadě. Škůdce je prostě škůdce. :-) Drobní hlodavci i větší hlodavci a kdokoli, kdo by se pokusil ubížit někomu, na kom mi záleží.

S tím spaním za někoho je to asi tak: Když je někdo ochotný být kvůli druhému vzhůru celou noc, aby hlídal jeho klidný spánek, je divné, že ten, co hlídá je nepochopitelně méně unaven, než by měl být po probdělé noci. Mám k tomu i teorii. A to, že ten který spí dodává část své energie tomu, kdo hlídá. Mám to odzkoušené, ne jen ze strany toho, kdo je vzhůru.
A stím, co Ti říkali rodiče jen souhlasím. Je hodně těžké nést tíhu druhého a nést tíhu světa, to není v lidských silách. Je v pořádku, že pomáháš a chceš pomáhat a je mi jasné, že s každým dobrým skutkem se cítíš lépe a lépe. Ale určitě sis všimla, jak málo se vrací :-( Nepomáháš, proto, aby se Ti to vracelo, ale mělo by to být v rovnováze. Je to na dlouhé povídání. A nejspíš to ani nejde :-)
Garfield
Mississippi,
7. 04. 2013 21:06

hmm, všímám si dál, jak kličkuješ s těma lidma.:-)Budu ale ráda, když mi to vysvětlíš s tím spaním, vážně mě to zajímá. Nestačí jen moje přání či myšlenka? Taky se bojím zeptat na "detaily" tvého slova škůdci.:-)Já žertuju, ale mám potřebu pomáhat, hodně silnou a snad pořád silnější-i přesto, že už jsem se párkrát spálila. Naši mě nabádají, ať na sebe neberu "tíhu světa", tedy starosti druhých, abych měla síly sama na sebe, ale nějak jsem nepoučitelná.:-)
mississippi
Garfield
7. 04. 2013 20:43

S tím spaním za někoho je to trošinku složitější. To po Tobě nemůžu chtít. Ale děkuji.

A s těna lidma, sis toho všimla?? :-)))

Nezabíjím to co nebudu jíst. Víjímku tvoří jen škůdci ale nedělám to rád :-((
Garfield
Mississippi,
7. 04. 2013 20:01

tak dobře, od teďka spím vědomě i za tebe. Je to docela zodpovědnej pocit. :-))Žvížátka chválím, jen cítím lehké znepokojení, žes vynechal v tom výčtu lidi.;-)
mississippi
Garfield
7. 04. 2013 19:43

S tím spaním za někoho, jsem to myslel vážně vážně. Opravdu to funguje.
Střílím v podstatě ze všeho. Teda bez ZP. Ale teď jsem propadl lukostřelbě. Jinak nepohrdnu ani házením možem a sekerou. :-)) A nestřílím do žvížátek.
Garfield
Mississippi,
7. 04. 2013 19:38

hezký koníček, jen jestli je adekvátní terč.:-) Tak to mě nenapadlo-je to zajímavá myšlenka, že spím i za někoho, to jsem ale dobrák od kosti, co? Jojo, dobré skutky, to je moje.:-) P.S. Z čeho střílíš?
mississippi
Garfield
7. 04. 2013 19:30

Tak už vím, kdo spí za mně. :-)))

To já, když mám splín, tak si jdu zastřílet..
Garfield
Po příčině
7. 04. 2013 18:33

je třeba jít, to ale už musí odhoadnout sám, my víme kulové. Tak já mám poslední roky naopak nějakou spavou nemoc a toužím naopakse donutit k větší fyzické aktivitě a moc se nedaří.:-( Každopádně je fyzická námaha skvělý lék nejen na nespavost, ale na jakékoliv trpáení či stres. Vím, že když mi bylo na duši opravdu zle, šla jsem drhnout podlahy, okna, dveře a úplně cítila, jak se mi uklízí i v té dušičce.:-)
mississippi
Adrenalin
7. 04. 2013 17:31

Já si fak myslím, že se to chce jen odreagovat a pořádně se utahat. Já mám taky velký problémy se spaním a v podstatě nespím. A tohle mi pomáhá. Utahat se až na doraz a když už to dál nejde, tak ještě přidat a když usínám ve stoje a nejde mi chodit rovně, je ten pravý čas jít spát.
Pokud zabírají prášky, je to v poho, ale neřeší to příčinu, jen následek.
Garfield
Armagedddone,
7. 04. 2013 13:45

tak jak se s to s tebou vyvíjí? Zabraly prášky? Jsi klidnější?
Garfield
ve hvězdách dost možná
7. 04. 2013 8:16

přesně.:-) Mnozí si pamatují jen ten začátek, tu paralýzu a víc už nic. Někdo si trochu časem začne vybavovat, jiný podstoupí regresi, v níž si vzpomene, další neví vůbec nic. Čímž teda absolutně nechci tvrdit, že každý, kdo má SP je buď unešenej nebo v astrálu.:- To je blbost.
iveta
Garfield
6. 04. 2013 21:46

no právě a o to jde že ti lidé popisují naprosto stejné prožitky.Odpověď je bohužel zatím jen jaksi ve hvězdách.
Jestli máš chuť můžeme to rozebrat
Garfield
Takže, vraťme se
6. 04. 2013 21:29

od hádání a invektiv k duchovnu, vždyť to je účel tohoto serveru. Těmi únosy se zabývám už nějakou dobu. Sama si dodnes nejsem jistá svými prožitky, jak už jsem i psala, i když u mě to, pokud se to skutečně stalo, bylo spíše pozvání a ne únos. Ale ty lidi popisují v podstatě totéž.
iveta
oprava
6. 04. 2013 21:19

akceptovat...jinak Garfield s těmi únosy do UFO,taky mě to už několikrát napadlo.
iveta
a ještě
6. 04. 2013 20:58

něco,jestli já se chci bavit o AC? kdo mě kladl otázky a komu jsem jen odpovídala?od samého začátku co tu jsem jste mi pokládali otázky vy co sem chodíte a co se o to zajímáte.Takže nemůžeš říct že je to moje a jen moje iniciativa.
Neházej všechno jen na mě...a jestli bude někdo moje názory axeptovat to už nechám na něm.
A jak můžeš vědět že je to jen pár lidí komu vyhovuji,ty znáš všechny osobně?
A víš kolika lidem nevyhovuješ ty?ale to tebe nezajímá protože tvoje ego je tak obrovské že přez něj nevidíš na špičku nosu...hvězdo.
Končím už jsem řekla vše co jsem chtěla...od teď si pro mě vzduch.
iveta
Garfield
6. 04. 2013 20:40

je to potřeba už vyhrotit a říct si to na rovinu...Sylvia byla vždy výbušná a vždy všechny komentáře byly od ní nejapné a urážlivé.Buď si na to zvykneš a nebo se začneš hádat,nebo ji nebudeš vnímat.
Víš co ale já jsem zase ten typ že to co na mysli to na jazyku a ona to dobře ví ale na mě si už nepříjde.
Už nehodlám ustupovat a bejt na ní měkká.Dostane co zaslouží,tak jak to celou dobu dělá ona.Nejsekm **** abych si nechala všechno líbit
iveta
Sylvia
6. 04. 2013 20:34

nemám chuť se s tebou hádat,nikdy jsem nikoho nezpochybnila a ty to dobře víš,zase s tebe mluví zloba a závist.
Jak víš že to co tu píšu už nějaký ten pátek že to někdo nechápe?
Vypadá to spíš že nechápeš ty,neposuzuji jen píšu svůj názor!!! víš co to je a co to znamená?tak jako to děláš ty,taky píšeš svoje názory!
Nejsem mudrc a ani žádná hvězda...celou dobu se o to snažíš aby si mě pokaždé shodila ale plácej si co chceš...koneckonců ty tvoje črty ti to samy řekli kdo jsem :-)))
Já nevím já se vždy domnívám...zato ty víš všechno dokonale,víš kdo ví? tak až na to příjdeš tak mi to pak napiš.
Nemám zájem u tebe bodovat,zřejmě si to ještě nepochopila viď? jseš mi naprosto ukradená.A už ti to konečně řeknu,chtěla jsem být slušná ale u tebe to bohužel nejde... do blbců si nadávej sama sobě.Čiší s tebe jen závist a nejspíš potřebuješ chlapa! Tak co nas....a jsem tě teď dokonale co.
Garfield
holky, nehroťte to,
6. 04. 2013 20:26

vždyť máte obě stejně upřímnou snahu pomoci, akorát každá na něco jiný názor a jinou zkušenost. A to nás má obohacovat a ne rozčilovat. Každý radí prostě nejlíp podle sebe, což neznamená univerzálně správně, ale to je na tom to zajímavý,ne? :-) Já neznám ani SP ani AC jinak než z knih a časopisů, tak se do toho ani plést nemůžu, jen vnímám, že je Armageddon hodně rozhozený. Ač nejsem zastáncem toho, cpát do sebe chemii, tak zrovna v jeho přpadě to v současné situaci vidím jako potřebnou pomoc. Ono se časem ukáže, co dál. Mě třeba napadlo, že velmi podobně až totožně prý probíhají i únosy do UFO, proto jsem se ho i ptala. Stejně jako se nedá vyloučit ani psych.porucha či nemoc. To tu nikdo z nás z pár písmenenk nezjistíme. Ale víc hlav víc ví, není třeba až tak konfrontačně, ne? :-)
Sylvia
Iveta
6. 04. 2013 20:05

O AC tu nikto nehovori, ja tu hovorim o SP a nie o AC, ci cestujes alebo nie, to vies len Ty sama, takze Ti to niekto moze verit a nemusi. Ale o tom rec nebola, bola rec o tom, co to s nim robi. Takze zase od veci, navyse docela detinske, Ty sa toho proste nezbavis.

Ja len ze pustas mudra, ktore Ti neprislusia a posudzujes, co mu povedal lekar. Jak vies, ze on toto nema vytrhnute z kontextu a nema este nieco ine a jak vies co mu pomoze alebo nie? Za toto by Ti kazdy lekar tak nafackal, ze by si utekala cervena a s ocasom sklopenym.

Ked ide o ten strach, tak ja sa nebojim toho stavu, ale strach, ktory prichadza pri SP pochadza od niekial z ineho zdroja, ktory neni povedzme "pozemsky", ale Ty stara harcovnicka v AC by si toto mala vediet. Minimalne pamatat zo zaciatkov. Takze pokial pride strach v SP, tak je to trochu iny strach, jak bazen, ktora je zo samotnej SP. Su to dve rozne veci.

Ked sa chces bavit o AC, nikto Ti nic nehovori, ale Ty tu spochybnujes lekarov, fyzikov, arecheologov...vsetko mozne, patent na rozum ale nemas. Staci ked Ti to dojde a mas po probleme a mozno Ta zacne akekceptovat aj niekto iny okrem par ludi a konecne dostanes to, o co sa tak vehemetne snazis :-). U mna zatial nebodujes :-). A to, ze si myslis, ze niekto nieco zavidi pochadza len a len z Tvojej povahy, keby si toto nahodou mala na jazyku, uz to tu raz padlo.

No a este Ti poviem jeden citat, ktory by Ti mohol pomoct od Charlesa Bukowskeho
"Inteligentni ludia su plni pochyb, zatial co blbci su plni sebadovery"
iveta
no
6. 04. 2013 20:00

zvuky můžeš slyšet a velmi nepříjemné,můžeš slyšet hlasy lidí,může k tobě někdo mluvit,může na tebe někdo sahat a ty to vyloženě cítíš.Ano stává se že to někdy vůbec nevnímáš,prostě to neslyšíš.
Pokud však jsi schopný logicky uvažovat a myslet tak je to krok do astrálu...prosím neboj se toho,je to opravdu příjemné,záleží na tobě co tam chceš vidět a slyšet a cítit.Všechno si tam vytváříš sám,to je zjednodušeně řečeno.Později se ti podaří i ty oči otevřít,víš co zkus si říct chci vidět.
Neznám tě ale cítím že opravdu s toho máš strach a to tě nutí dělat věci které u tebe nejsou zvykem.Nemyslím že jsi cvok,jen si se dostal do něčeho co absolutně neznáš a teprve budeš poznávat.
Chápeš někdo tě může vytahovat za nohy nebo ruce a nebo ucítíš sám že vypluješ s těla ven a nikdo ti v tom pomáhat nebude,budeš lítat nebo se vznášet,nic hezčího než se vznášet neexistuje,později si toho budeš užívat a prosím neboj se.Podle mě jsi spíš moc bojácný.Překonej ten samotný nepříjemný zážitek a uvidíš že se ti to později bude líbit,nepřitahuj strach protože se ti to v astrále zaručeně projeví.Mysli pozitivně a budeš mít i pozitivní zážitky.Opravdu jde o to aby si zjistil že to co prožíváš v samotném začátku tedy tu paralízu tak to je to "nejhorší" ale zároveň nejkratší,překonej to a otevře se ti svět nepoznaný...mysli pozitivně.
ARMAGEDDDON
garf
6. 04. 2013 19:56

no to sem si nak neuvedomil moc ale pravdepodobnejsi je jen moje duse z tela nez cely telo ne? proste sem lezel a cejtil sem jak me to tahne pozadu ale byl sem furt v ty vyssce bych rek nebo kousek nad posteli..
Garfield
Dotaz-Armageddone,
6. 04. 2013 19:51

táhně tě to pozadu ven z těla nebo s celým tělem ven z postele či místnosti?
ARMAGEDDDON
iveta
6. 04. 2013 19:37

no vedel sem ze sem v tom jako ze sem ochrnutej uvedomil sem si to a cejtil sem jak me to pozadu tahne z postele proste ven a ja sem se nechal jen sem asi zkousel hejbat koneckama prstu na rukach a mrkat abych neco videl ale myslim ze sem nic nevidel neslysel jen me to tahlo ven a najednou sem pak byl zas zpatky hned a mohl sem se hejbat normalne..

jo a otazka jedna..vzdycky kdyz se vychazi z tela ven tak je slyset ten zvuk nejakej a takovy? nebo to muze se stat aj bez toho?
iveta
musíš
6. 04. 2013 19:19

zjistit jednu věc a to tu jestli jsi schopný v tom stavu normálně uvažovat a myslet.
Jde totiž o to jestli se ti prolíná obyčejný sen s astrálem,když si byl u toho stolu mohl si normálně myslet a uvažovat? Co tě táhlo za tím stolem? něčí ruka,cítil si doteky nebo ti to přišlo jako že lítáš?že se vznášíš.
iveta
Armagedon
6. 04. 2013 19:06

nech tomu volný průběh,nech se vytáhnout s těla a neboj se ničeho,pokud se ti tam nebude něco líbit nebo budeš mít strach,který bude neůnosný tak tě to opět vrátí zpět.Stačí jen pomyslet a budeš probuzen.Ty v astrále všechno ovládáš,zapamatuj si to.
Nikdo ti nezaručí že se to nebude opakovat ono totiž v začátcích je to velmi intenzivní.
iveta
já samozřejmě
6. 04. 2013 18:49

nejsem lékař a ani nikoho nenavádím k něčemu,ukaž mi kde jsem ho k něčemu naváděla?
Jen se bavím a snažím se mu pomoct,veškeré uvážení je na něm,on musí vědět co je pro něho nejlepší,strach dokáže divy a tobě to nemusím přeci říkat.Taky si na to nebrala žádný lék.
Nedávno jsme toto probírali s tebou,taky si plašila že se bojíš,no a bojíš se ještě teď? už ne žejo.Takže toto zaprvé a za druhé Armagedon oslovil mě pokud sis nevšimla,vidíš někde tvoje jméno? ne,takže jestli se tady někdo stará,tak jsi to ty.
A za třetí...astrálně cestuji několik let,takže vím už za tu dobu co očekávat narozdíl od tebe.Ty to máš jen vyčtené.
Armagedon je dospělý člověk a sám ví co a jak,pokud chce zajít k psychiatrovi tak ať jde,když je to pro něho neúnosné.Jestliže se jedná opravdu o AC tak za nějakou dobu se tomu že se bál zasměje.

ARMAGEDDDON
nebo
6. 04. 2013 11:23

jestli nemam v podvedomi porad to ze, jak se me to pokousi vyndat z tela tak ja se dycky snazim abych zustal v tele a nic to nedelalo, ale treba je to znameni abych se pokusil vylist a pak uz bych nemel mit treba z toho nervy a uz bych to nemel kazdej den, jinak me nic nenapada
Garfield
Ahoj Armagedone,
6. 04. 2013 8:03

já myslím, že se tomu hrozně poddáváš, že jsi strašně vyplašenej-protože proč bys nemohl zvednout ruku nevbo i jít ke stolu? myslím, že jsi v začarovaném kruhu-čím víc se bojíš, tím víc ti nervy haprujou. Léky na uklidnění potřebuješ zcela evidentně, tak san fakt to pivo vynecháváš. Jasně, že se nedá ani psychická porucha a v tvém přépadě-už jen pro uklidnění, je doktor (psychiatr na místě). Zkus se neplašita říct si, že ti pracují rozjitřené nervy.
ARMAGEDDDON
a potreti
6. 04. 2013 5:41

za dnesni noc..to uz musi bejt neco extra nebo ja nevim..ja nemuzu usnout predtim takyten druhej spanek a hned to bylo a ted taky pri usinani..jak to mam udelat abych to nemel a vyspal se normalne do rana?
ARMAGEDDDON
a zase
6. 04. 2013 2:37

je to tu..ja uz fakt nemuzu normalne usnout..ted sem se vzbudil a zvedalo mi to ruku, ja uz dnes nepudu radsi spat jako abych to mel trikrat za noc to fakt nesnesu..tohle dar nebude to bude nakej problem a uz nevim teda no..dalsi tejden zajdu nekam za psychiatrem nebo tak
ARMAGEDDDON
no
6. 04. 2013 1:15

tak sel sem spat nekdy v 10 cca a zbudil asi v noci a pak prislo na radu druhy usnuti a pri tom usinani sem vedel ze to zas bude proste na 200% no tak sem pak nak usnul ani nevim jak pri tom strachu no a zdalo se mi ze sem sel ke stolu a neco sem tam delal a pak sem otevrel oci a byl sem v posteli a tahlo me to k tomu stolu a to uz sem se trochu zacinal zas branit ale neslo to a az sem byl u toho stolu tak me to pustilo a byl sem zas v posteli a ted teda nevim jestli mam jit spat dal nebo ne..uz me to zacina desit ze je to kazdou noc
Sylvia
No
5. 04. 2013 23:02

No pricinu nie, ale tie symptomy, ktore to sprevadzaju a stav zhorsuju, netreba sa hrat na doktora a neni dobre navadzat ho, Ty sa nestaraj o to, co bude az to prestane brat. Ked mu predpisala lexaurin, tak vedela preco, poznam ludi, ktori beru daleko slabsi xanax a z uzkosti sa vyliecili uplne, az to prestali brat. Pricina tychto veci sa neda urcit jednoznacne, preto to neni jasne ani lekarom, nemoze to byt jasne ani Tebe. Podla mna u tej lekarky nebol prvykrat. SP moze byt nasledok nespavosti, na ktoru on neni pripraveny a nieco mu to len spustilo alebo zhorsilo. Normalne sa z SP dostanes za par sekund a potom o tom nevies, ked to ma on pravidelne, tak je niekde este inde chyba. Plus este jak sa s tym zrovnas, ja som to mala daleko castejsie mozno a lexaurin nepotrebujem. Tak na to pozeraj aj trochu inak, pokial teda za sebou nemas sest rokov mediciny.
iveta
samozřejmě
5. 04. 2013 21:53

že babské rady nepomůžou,nepomůže ani lékař který neví oč jde.Ty léky jsou určeny k uvolnění úzkostlivých stavů ale neumí vyřešit příčinu.
Příčina je někde hodně v minulosti a toto je následek.
Ale co se stane až je přestane brát?
Jediné co zabírá je to,že se armagedon musí a to opravdu musí přestat bát protože po čase zjistí,že se SP a AC dá velmi dobře ovládnout.
Sylvia
--
5. 04. 2013 21:11

Pokial si sa po dlhej dobe vyspal, tak Ti tie lieky zaberaju, on tento liek upravuje aj nespavost. Pokial sa tych stavov bojis, tak potom neni co riesit. Pokial ich budes brat kratkodobe, jak Ti poradil lekar, urcite ich dober. Ja si myslim totiz, ze si nepovedal vsetko, ze mas este nieco. Btw. mam odskusane, ze tieto stavy prichadzaju aj vtedy, ked zle spis, bud malo alebo moc. Takze ten spanok neni tak hlboky a tie stavy si uvedomujes, mas ich totiz aj ked spis, len o tom nevies, rozdiel je v tom, ze dobre nespis.

Ja som si to tiez vypozorovala, ze najviac mam SP a podobne stavy prave, ked zle spavam, alebo malo. Organizmus je vycerpany a Ty si potom unaveny. SP prave zachytis v stave medzi spanim a bdenim a tymto si to uvedomujes, jak pisem, ze spanok neni tak hlboky. Babske rady su jedna vec, ale Ty aby si toto zvladol, musis sa dostat do pohody. Potom ked budes mat zaujem o AC, tak si to navodis inym sposobom, toto Ti evidentne neprospieva, ani Tvojej psychike.
iveta
moje
5. 04. 2013 21:04

tušení se potvrdilo...chtěla jsem sem vložit komentář ohledně těch léků ale pak jsem si to rozmyslela,no jde o to že jsem si byla jistá že ti ty léky nezaberou,na tohle nezabere žádný lék.Přesně tak jak píše Garfield...něco se klube :-)
Dělej všechno jako dřív,nepomůže ti se s toho vyhrabat díky manuální práci nebo čehokoliv jiného,jsi v tom "namočený".
Garfield
To zní líp :-),
5. 04. 2013 15:15

asi budeš hodně vnímavej a časem je i možný, že nabydeš nějakých zajímavých schopností. Ale ber to v klidu, nic se neděje a jestli budeš cejtit něco víc než jiní, ber to jako dar. Než se toho děsit, je lepší si říct, jsem výjimečnej, jak bych toho mohl využít? Ale zatím je to předčasný, jestli se "něco klube", nech to plynout, buď jen divákem a snaž se to neprožívat a žít normálně dál. Ostatně kolik nás neumí využívat toho, co nám příroda nadělila a ani o tom neví....
ARMAGEDDDON
AC
5. 04. 2013 12:30

jj mam to brat tejden dvakrat denne a pak po tom tejdnu postupne vyrazovat lehce..jinak alkohol si ted nelajznu a vyradim ho na par tejdnu..

jinak sem se vyspal dnes dobre po tom prasku a vzbudil sem se nekdy rano kolem 6 a pak po dvou hodinach asi sem sel spat znova a ted se mi zdal sen, ze sem klouzal nebo spis padal pozadu z kopce dolu na ledu a ja sem se lekl aby do me nenarazilo auto tak sem se chtel vzbudit ale zase sem byl ochrnutej cejtil sem to ale nechal sem to bejt a po chvilce to zas odeznelo no..
Garfield
Ahoj,
5. 04. 2013 11:20

připojuji se k mississippi, rozhodně lék ber bez vynechání pravidelně a nepij na něj to pivo, maximálně jedno, v nejhorším dvě. Alkohol na léky - to je stav typu Iveta Bartošová a jiní. Tyto dvě věci se nesnášejí! Potřebuješ se hodit do klidu, nutně. Skutečně chod ven a fyzicky makej, jestli nějakou činnost najdeš, pomáhá to. Nejhorší je, tím tě nechci strašit, ale jen upozornit, že jsi přesně ve věku, kdy se ráda objevuje schizofrenie. Zatím to na to u tebe nevypadá, ale ten lék ber na sto procent, ať se dostaneš do pohody!! Držím palce.
mississippi
lexaurin
4. 04. 2013 21:36

Jestli si to už začal brát, ber to podle doktora. Určitě Ti k tomu něco řekl. Nevím přesně co ten prášek dělá s alkoholem? Ale radši bych na to moc nechlastal.

Co zkusit někam vyrazit? Někam, kamkoli. A tam se utahat na mraky. Kombinace únavy a adrenalinu. Dělá to divy.
iveta
armagedoon
4. 04. 2013 21:27

no z alkoholu to nebude.
No myslím že jsi dost úzkostlivý...jinak ten lék možná ale ten stav nijak nevyřeší.
No opravdu jediné co ti mohu poradit je nechat tomu volný průběh a hlavně se nebát!!
Držím ti palce :-)

ARMAGEDDDON
iveta
4. 04. 2013 21:14

ted sem byl celou dobu na pohotovosti a delali mi ruzny testy a nic nenasli..dali mi prasek na dnesek a zejtra mam si dojit pro dalsi - LEXAURIN

no jinak mi je 19 a nemuze to taky byt z toho ze piju vetsinou denne prumerne 4 piva?

jinak nemocnej nejsem nijak ani sem nebyl

strach nejakej ale nevim z ceho kdyz nemam zadny nervy, ted sem doma a jeste budu tak mesic a nic nedelam odpocivam tak snad to prestane
mississippi
armagedon
4. 04. 2013 19:59

A co to nechat prostě být? Hlavně se dej nějak do kupy. A hlavně spi!! Bez spánku dlouho nevydržíš.
iveta
jo
4. 04. 2013 17:41

a smím vědět kolik ti je?
iveta
armagedoon
4. 04. 2013 17:41

jsi v poho? počkej,jak to myslíš jestli nemáš něco v sobě?
máš problémy s psychikou?jseš nemocný?...nebo je to opravdu jen velký strach? měli bychom si to ujasnit.
ARMAGEDDDON
iveta
4. 04. 2013 16:38

pred chvili sem mel jit ven ale nakonec ze sem nesel pac se mi zda ze me zevnitr neco ovlada uplne se mi udelalo blbe a uplne mi to furt zavira oci tak sem se poblil a pak pil vodu a tak a ted se snazim usnout ale fakt hodne se uz bojim..uz nevim co mam delat jestli nemam nekam jit..jestli v sobe neco nemam nejak
iveta
armagedoon
4. 04. 2013 15:21

no to počkej...to bude hukot,já se takto nabíjím pořád a pak jsem schopna lámat skály.
Dnes od samého rána maluji...políbila mě můza :-)
ARMAGEDDDON
iveta
4. 04. 2013 9:33

no nakonec sem teda usnul ani nevim jak..ale jeste pred tim pri tom usinani sem cejtil ten tlak jak sili a pak to bylo neco silnyho a tak sem se vzbudil a byl sem totalne nabitej energii, predtim sem byl hrozne unavenej ze sem potreboval usnout, ale ted jakoby ve me nekdo byl a byl sem strasne nabitej nejak..
iveta
armagedoon
4. 04. 2013 7:53

nenech se ovládnout strachem.
Těžko říct po jak dlouhé době se můžeš dostat do SP,
každý je nastavený jinak,no záleží kdy se dokážeš dostat do stavu kdy jsi naprosto uvolněný.
Nech tomu volný průběh.
Ty ovládáš veškeré dění a pokud budeš myslet negativně,budou negativní i pocity.
ARMAGEDDDON
AC
3. 04. 2013 23:44

ted se pokousim usnout ale zavru oci a pak mi bije srdce vic a vic a cejtim se hrozne divne a bojim se usnout proste..muzu se dostat do SP po par vterinach? nebo to je jen nakej strach vevnitr a muzu usnout normalne
ARMAGEDDDON
AC
3. 04. 2013 16:24

Zbudilo me to nak kolem pred pul 3 rano a pak uz sem nesel do ty postele ja se bal hrozne usnout..skusil sem to lehnout zas na bricho a po par sekundach sem cejtil proste velkej natlak a tak a uz sem proste vedel ze to pride tak sem rychle otevrel oci a celou noc sem sedel u pc..ale asi to budu muset nejak skusit jit ven jestli se mi to povede abych to zazil jaky to je a abych se pak toho nebal no..uvidime dnes
iveta
nemusíš
3. 04. 2013 8:20

slyšet bzučení,někdy to nezaregistruješ páč to jednoduše nevnímáš.
A zase se vyspíš,začátky bývají nastaveny na určitá období,když to dokážeš ovládnout budeš cestovat jen pokud ty budeš chtít.
To období bývá nejčastěji na jaře a na podzim.
Já na samotném začátku cestovala denně ale teď si to dokážu nastavit tak jak potřebuji,páč na to není někdy nálada a nebo čas.Nejdůležitější na tom všem je aby si se naučil dokonale ovládat svoje myšlenky.
ARMAGEDDDON
AC
3. 04. 2013 2:26

Tak ted sem to mel zase..akorat sem lezel na brise a pokouselo se me to otocit a slysel sem jak me vola mamka abych sel umejt nadobi :D
Jinak zadny bzuceni a tak neco proste neslysim a ostatni jo tak ja nevim no..ale chcu se konecne normalne vyspat uz..
ARMAGEDDDON
AC
2. 04. 2013 12:06

jojo urcite kouknu na ty stranky a proctu si ruzny pribehy a tak .)
jinak ja sem celou dobu se nikdy o to nesnazil se tam dostat, ale proste ted to najednou prislo a poprvy sem se bal a tak sem si rikal az to pride po druhy tak skusim si vzpomenout ze se nesmim bat a byt proste uvolnenej..treba zitra se mi to podari..jinak sem uz o tom cetl vsechno mozny, hrozne me to zajima proste..
Sylvia
No
2. 04. 2013 11:38

to prve si si pomenoval sam. Mal si SP, ziadne AC, viem, presne co myslis, lebo tento stav mavam casto. Ale zaroven je to stav, z ktoreho sa mozes lahko do astralu dostat, ked vies co s tym a nebojujes s tym. Neni dobre sa snazit hybat, lebo tlak na hrudi a v brnenie sa zvysuje spolu so snahou SP prekonat. Ja som sa dokonca raz zobudila bez SP a az potom SP nastupila, vacsinou sa budim z SP, ale tento stav bol, ze SP nebola a az po prebudeni zacala.

Pokial si to uvedomis, oo sa deje, tak najvacsi tlak byva na hrudinik, ale ta energia je pohybliva. Urcite o SP vies, tak si precitaj nieco o tom, co to sprevadza, co na to lekari a aj zazitky. Ja myslim, ze ale, ze sa da vycestovat do astralu prave z SP a ze je to dobry vychodzi bod alebo pomocnik. Trpi nou 30% ludi, takze nie kazdy to mava. Ale ten druhu zazitok uz AC skoro byt mohlo. Neviem, ci sa o AC snazis, ale ked hej, tak SP moze byt nasledok toho snazenia, pokial sa nesnazis, tak je to tym, ze zle spis a mas prerusovany spanok a raz hold chytis moment, kedy je telo paralyzovane.
iveta
no myslím
2. 04. 2013 11:22

že tady není o čem mluvit,je to pokus o AC,jo takto to začíná.
Ale dál bych se k tomu nevyjadřovala neboť by opět mohl někdo namítnout,že tu melu pořád o jednom a tom samém.No jo ale poslední dobou tu o ničem jiném příběhy nevypovídají,takže je to myslím na místě.
Většina lidí co toto prožívá se do astrálu dřív nebo později dostane.Nebojte se toho,myslete pozitivně a Vaše zážitky budou překrásné.Pokud máte chuť mrkněte na moje stránky,tam je popsáno co prožívám já a co si o tom všem myslím.
ivet.netstranky.cz