Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Divný sen - (komentáře)

XT007
Sylvia
11. 07. 2013 22:20

Sylvia, dobre, ze jsem nahlednul do astralu mi doslo, ale proc kocka? pamatuji si, ze se chtela cumakem o me otirat a taky si pamatuju jak jsem ucukaval protoze jsem to nemel rad ani u toho svyho kocoura :) vzdy jsem zalezl hlavou pod perinu. To se spankovou paralyzou je mi taky jasne (uz jsem ji zazil, jenze tenkrat to bylo jine, probudil jsem se strachy a nemohl jsem uz usnout) Ale co doopravdy nechapu je ta cerna kocka. A ta extremní emoce muze byt co? Podotykam, ze strach jsem opravdu nemel. Bral jsem to tak, ze jsem se vzbudil, rozkoukal a s pocitem jako by nic jsem usnul znova a stalo se to jeste jednou myslim. ALe pak uz nic...

Sylvia
--
10. 07. 2013 11:54

mal si spankovu paralyzu a nahliadol si do astralu vdaka nej, tieto postavy/osoby alebo cokolvek tam prave pochadzaju vacsinou z Tvojho podvedomia. Su to zhmotnene obrazy a su velice skutocne, keby si sa nezobudil a dajme tomu sa snazil vycestovat, tak sa Ti to podari, lenze prave ten sok alebo extremna emocia Ti to nedovoli. Nieco prave je o tom v dokumente Faza - spolocny fenomen, co tu bol nedavno pridany.
Garfield
Ahoj,
10. 07. 2013 11:34

ufologové mají zato, že žluté oči s kolmými zorničkami, které se zobrazují ve snu a mají podobu nejčastěji sovy, ale taky kočky a jiných zvířat, jsou falešným, zastíracím obrazem Šedých, neboli mimozemšťanů.
Asiel:-)
Hihi
10. 07. 2013 10:08

Zdál se mi sen, že jsem držela v náručí černou kočku a ráno jsme jednu našli před barákem. Tak jsme si ji nechali, je to asi kočka osudová. :)
iveta
kočka je
10. 07. 2013 9:15

pomocník v průniku do jiných sfér,taky mi jednou jedna taková kočka ležela na břiše a v klidu si předla.