Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Mám doma ducha? - (komentáře)

maržána
duch
30. 04. 2015 14:06

no já nevím jestli duchové nedokážou hýbat věcma ale asi předevčírem mně sama ze skříňky spadla plácačka na muchy začal mně praskat novej nábytek a jako tečka vypla se mně televiza a když jsem k ní přišla tak byla vytažená ze zásuvky aniž by tam někdo byl stalo se mně to před očima a taky si to nedovedu vysvětlit a přitom se mně nikdy nic podobnýho nestalo a v našem domě ani nikdy nikdo neumřel stavělaho babička z dědem kteří už umřeli ale ne doma
Jelitko
ahoj
31. 07. 2013 7:33

ja myslim,ze duchove by tema zaclonama nepohnuli,oni nema jen projdou,myslim,ze nedokazou pohnout necim hmotnym,ale my je nekdy muzeme jen videt,ale ne kazdy.
Dana P.
Alef
29. 07. 2013 13:59

dík za odkaz, neznala jsem :o) zajímavé čtení!
Alef
Případ pro ...
27. 07. 2013 19:48

EPRV777 EUROPEAN PARANORMAL REAL VOICES http://www.eprv777.cz/
DuKyZz
Garfield
25. 07. 2013 16:36

Ty záclony se fakt samy od sebe zatahly !
Garfield
Ivet,
25. 07. 2013 11:59

snad ne na tebe:-). Jinak na tom příběhu se mi nezdají jen ty záclony, jestli tam fakt někdo nebyl...?
iveta
věřím
25. 07. 2013 8:25

dva duchy jsem měla v bývalém bydlišti...neustálý neidentifikovatelný rachot.
Když jsem šla po zvuku a vyšla do patra nebo na půdu,slyšela jsem rachot zase dole v přízemí a tak pořád dokola. :-)
Jednoho večera jsem šla spát a já se po půlnoci vzbudila tím jak mě někdo chytil za krk.Byla to velmi studená ruka.
Jiný večer nás zase probudilo to že se s námi hýbala,třásla celá postel(přitom jsme ji tenkrát měli doslova narvanou u zdi,takže se s ní normálně nedalo pohnout).No a ten můj bývalý vylítnul strachy s postele a tím mě vzbudil a jak jsem si v polospánku sedla tak jsem cítila jak se se mnou ta postel ještě hýbe.
Později mi řekl že viděl v rohu místnosti poletovat světelné kříže.
Jojo toto moje bývalé bydliště bylo v okolí vyhlášené,každý věděl že tam straší lékař a jeho syn ,kteří tam kdysi zemřeli.
Je fakt že jedna místnost v tom baráku byla pro mě tabu,byla prázdná celou tu dobu co jsme tam bydleli.Měla jsem z ní divný pocit.
Bydleli jsme tam tři roky a já jsem si za tu dobu zvykla.Sousedi vždycky na mě když jsem byla v baráku sama a přítel odjel za výdělkem...ty se nebojíš být sama? a já jim vždycky odpověděla ne,zvykla jsem si.
Moje sestra viděla bílou postavu jak prochází kuchyní a bráchovi někdo v garáži při opravě auta odsunul klíč tak že na něho později nemohl dosáhnout.Musel proto vylézt s pod auta a zjistil že ho má posunutý o nějaký ten metr dál.Vůbec nechápal jak se to mohlo stát.
Měli jsme v tu dobu dobrmana a vždy štěkal do určitého místa.
Teď bydlím jinde a mám zase psa(brazilskou filu) a ta jako na sviňu štěká zase nahoře v baráku a štěká tak jako kdyby tam byl nějaký zloděj.
Jojo zase jsem si zvykla :-)Táhne se to se mnou a za mnou už několik desetiletí.
Běžně se mi zapíná televize,přepínají kanály na rádiu,praskají žárovky a další a další věci. :-)
Nedávno mi řekl jeden velmi duchovní člověk že prý mám zástupy zemřelých lidí na svoji zahradě a pořád tam na něco čekají...já vím na co.:-)