Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Život na hradě - (komentáře)

adija
vždy
13. 10. 2013 14:14

každé setkání s jevy, s kterými nemáme žádné zkušenosti, navozují obavy které jsou nejblíže spjaty s dotyčnou osobou, jinými slovy každý by prožíval něco jiného. Tak či onak, duše zemřelých, které nenašly sloup světla k astrálním výšinám, se rády toulají v místech svého posledního působení.
Dana P.
missi
6. 10. 2013 12:47

anebo hledal, ale na špatném místě? Jak to poznat?
mississippi
??
12. 09. 2013 20:27

Třeba tu bránu ještě nikdo nehledal ...
Frankie
pro Garfield
12. 09. 2013 20:23

Já se obávám, že tahle marketingová strategie by pravděpodobně nefungovala, protože hrad toho po této stránce nemá tolik co nabídnout. Žádná brána do pekla, jen pár podivných zážitků.
mississippi
2 Frankie
12. 09. 2013 16:32

Sanko vole seš mrvej ?? :-))

No ale že Ti to trvalo.. Tak tedy vítej...
Zbyněk P.
Pro Garfield
12. 09. 2013 16:24

Kolegyňko, koukám, že Ti to také nedá...... Já to již zcela pochopil !!!!! Už vím, jak to je!! Že mě to ihned nenapadlo!! Je to jasný; kámoš od missiho jest oním kastelánem, a to astrální strašení a ty projevy entit, včetně pocitů, tak už bere jako svou drogu a nemůže bez toho již býti (např. jako včelaři - také si musejí nechávat píchat včelami jejich jed) a bojí se, aby takových závisláků tam na tom hradě nebylo moc. Je to úplně jasný !!! Je také pravda, že čím častěji musejí astrálové a jiné entity strašit a předvádět se, tím se jejich síla oslabuje a ztrácí! Takže si to strašení a tajuplné působení nechává jen pro sebe, aby bylo co nejsilnější a jen pro něho.....!! (pokus o humor). A propó : Zkoušel jste někdo, nebo nevíte někdo, jestli se náhodou častějším působením ony atrální jevy zeslabují, či vytratí, nebo zůstávají neustále ve stejné intenzitě? To by bylo zajímavé ověřit. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Garfield
Ahoj Frankie,
12. 09. 2013 15:57

možná je to i trošku škoda, i když důvody plně chápu. Třeba hrad Houska se díky kastelánovi a jeho vyprávění o bráně do pekel a dopisu K.H.Máchy dostal do širokého povědomí a přitáhl davy návštěvníků a tím i peněz. Čili to stojí za zvážení-všechna pro i proti a hlavně by musel být pro sám kastelán.:-)
Frankie
pro všechny
12. 09. 2013 14:04

Zájem vás všech tady mě tak těší, že jsem si kvůli tomu i založil účet.
Opravdu se nebojím pomsty čeholiv, co by na hradě mohlo přebývat, spíš z toho nechci dělat žádnou velkou aféru. Mohlo by to k hradu přilákat nežádoucí pozornost. A možná i někoho naštvat a proto vás prosím o diskrétnost.
Každopádně indicie k odhalení jména hradu tady již padla, což mi rozhodně nevadí, takže není problém tuto "záhadu" odhalit.
Pokud vás to bude opravdu zajímat, můžete hrad (v otevírací době pochopitelně) navštívit, rozhodně to stojí a sami si zkusíte, jak na vás zmíněná místa zapůsobí.
Zbyněk P.
Pro mississippi
12. 09. 2013 13:29

Kolegáčku, je-li tomu tak, tak již nebudu naléhati. Když kamarád nechce, aby mu tam nějací návštěvníci dělali "bordel" s odpadky, či mu tam ničili přírodu, tak to beru na vědomí. Přeji hezký den. Zbyněk P.
missi
autor
12. 09. 2013 13:22

Autor je muj kamarad! Ja bych to tak hezky nenapsal.. pokud on bude souhlasit, dozvite se to :-)
missi
pro vsechny zvedavce
12. 09. 2013 13:19

Jmeno hradu neni uvedeno schvalne.. a neni to z obavy z pomsty duchu nebo jinych zakernych entit :-) duvod je daleko pozemstejsi.. muj kamarad si proste nepral jmeno hradu uvadet.. Ty kterym to jmeno preci jen dpjde, prosim o mlcenlivost : X
Dana P.
missi
12. 09. 2013 12:42

klidně jsi do příběhu mohl uvést jméno hradu. Tipuji, že je to "nejvýše položený královský hrad v Čechách" o němž jsi nedávno se zmínil na chatu?
Případné odtajnění však nechám na tobě, jsi autor :o)
Zbyněk P.
Pro Garfield
12. 09. 2013 12:39

omlouvám se, ale takovou odpověď nemohu přijmouti. Pro mne to není odpověď. Neboť, buďto se bojím a potom se strachy krčím někde v koutku, nebo se nebojím a bez obav jméno hradu uvedu. Přiznám, že na takové ty strachy a obavy nejsem ochoten přistoupit. Asi jsem poněkud setsakramentsky natvrdlým a hrubým.....kdo ví.... a navíc: ony strachy si každý člověk dělá sám v sobě za přispění své bojácně-přebujelé fantazie. Takže, i nadále jsem v očekávání v dozvědění se onoho jména hradu. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Garfield
Zbyňku,
12. 09. 2013 12:23

zkuste se zamyslet, proč asi tam to jméno hradu není. Bezúčelně není vynecháno. :-)
Zbyněk P.
Pro mississippi
12. 09. 2013 10:08

Zdravím Tě kolegáčku. Mohl by jsi prozradit, o jaký nádherný hrad se jedná? Uvádíš lokalitu: jihozápadní Čechy, a bohužel to jest poněkud málo. Rád bych si jej našel na internetu a zkusil, zda-li bude na mne něco působit skrzevá fotky, které tam jsou. Díky. Přeji hezký den. Zbyněk P.