Vaše příběhy

Vyvolávání duchů

Životní příběh - (komentáře)

Kybernaut
Havino.
11. 12. 2014 0:41

Súhlasím s Garfi, tými vyvolániami duchov ste otvorili brány do iných svetov z ktorých niečo zlé vyšlo sem k nám do našej skutočnosti a nalepilo sa to na vás. Ten čierny pes so strašidelne do červena svietiacimi očami je nám dobre známy. Jedná sa o tento druh psov: http://zahranicoureality.blogspot.sk/2013/11/prizracne-cierne-psy.html.
Tanečnica
ešte raz
11. 11. 2014 16:18

Neodkladajte to, lebo aj keď o ňom nebudete vedieť, bude vás ovplivňovať vo vašich rozhodnutiach.
Tanečnica
odpoveď
11. 11. 2014 16:15

Najlepšie urobíte, ak nájdete niekoho, kto pracuje s anjelským písmom a kyvadlom, aby vám zistil, kto sa pri vás zdržuje a čo chce. Ale keď vás drží tak, že sa nemôžete pohnúť, znamená to, že vás obťažuje,asi sa potrebuje vrátiť späť, lebo ste ho vyrušil. Je potrebné ospravedlniť sa mu, poďakovať a povedať mu, že sa už môže vrátiť späť. Vy mu to musíte dovoliť!!! Nezabudnite pre neho zapáliť sviečku a pomodliť sa. Veľa šťastia.
Adanom
:)
4. 08. 2014 8:51

Jak se rikava ze strach ma velke oci, tak to se nerikava jen tak pro nic za nic.

Mysl nastavena jakymkoli zpusobem Ti ochotne zprostredkuje cokoli.
iveta
v tomto
4. 08. 2014 8:09

případě si přivolal sám sebe...nejspíš si byl v minulém životě někdo od Keltů.
Keltové mají v symbolech psa.
Bylo to jejich posvátné zvíře,pes a jeho reprezentace přináší nositeli vytrvalost v dosahování cílů.
Nikoho a nic neposílej pryč,ono to ani dost dobře nejde,když se to týká tebe samotného.
Ta entita tu je pro tebe proto aby si poznal co všechno je skryté v tobě samotném a aby si poznal stavy ke kterým směřuješ ať chceš a nebo ne,neubráníš se tomu,je to součást "hry".
Jsi připraven začít v sobě odhalovat to co ještě zdaleka nevíš.
Mimochodem prožíváš meditační stavy(to jsou ty paralýzy,někdo tomu říká spánková paralýza) a máš šanci se dostat do astrálu,neboj se toho,je to jen o tobě samotném.
Garfi
Ahoj Tomáši,
3. 08. 2014 9:14

zdá se, že se ti někoho k sobě podařilo přivolat, nějakou entitu, která se tě drží. S tímhle není sranda, měl by ses pokusit ji poslat pryč. Po dobrém-poděkovat jí, omluvit se za vyrušení, rozloučit. Ale tohle nezabere zdaleka vždy, nicméně to stojí za zkoušku. Někdy je hodně těžké se takové(často nedobré)entity zbavit, pak jsou na řadě odborníci. Ani to vysvěcení není jisté, často nestačí.