Vaše příběhy

Sny a realita

Nocne mory sa menia na halucinaciu - (komentáře)

missi
Ahojky
29. 02. 2016 18:07

Nocni mury nejsou nic prijemneho..vim co mohou s clovekem udelat..
Pokud hledas ochranu..muzes vyzkouset par triků..nejjednodušší je sůl..mas ji po ruce..nasypej ji do misky, na talířek.. Nebo na neco podobneho..muze byt jedna, nebo i vic..treba čtyři.. Muzes je dat kolem postele, nebo do rohu mistnosti..sul do sebe taha negativni energii..
Dalsi moznost je křišťál..staci obycejny lámaný..da se koupit vsude kde maji drahe kameny, nebo na netu najdes nejaky obchudek s esoterikou..vyber si jeden, ktery Te zaujme..muze to byt klidne i broušený, nebo dělají i křišťálové anděly.. K tomuhle jednomu si pak vyber dalsi čtyři..opravdu staci male obyčejné..vybirej ty kaminky. Ktere Te necim zaujmou..vem si je na ruku..hraj si s nima..uvidis, ze nektere z nich Ti sami reknou, ze jsou ty prave..;-)
Az je prineses domu, dej je na chvilku do vody, do ktere si dala trochu soli..nemusi ji byt moc..asi tak jako bys solila vodu na brambory..ta koupel ve slane vode je očistí..pak je oplachni pod tekouci vodou..pokud mas nekde pobliz potucet, nebo studanku, je lepsi je očistit tam a oplachnout je v tekouci ciste vode..rybniky a velke reky nebrat! Horsky potucek, studanka..
Az budes mit ty křišťálky očištěné, vem je do ruky a hraj si s nima, at si na Tebe zvykno..pak ty ctyri dej do rohu postele a ten ktery sis vybrala prvni..ten nejhezci..zaves nad postel..utvoris tak vlastne takovou jakoby ochrannou pyramidu kolem sve postele..ten ktery je zaveseny nahore, muzes to byt klidně i přívěsek na krk, ktery muzes nosit jako talisman..tak ten ovlada tu pomyslnou pyramidu..klidne na nej mluv, popros ho o ochranu..
Křišťál je úžasný v tom, že sám o sobě je ochranný..

Dalsi vec..a mozna ta nejdulezitejsi.. je prijit na to, proc se Ti deje to co se deje..napsalas toho moc malo na to, abych mohl napsat vic..muzes mit uvnitr sebe neco co Te trapi..a ty nocni můry odráží stav Tvoji duse..na neco Te upozornuji..pred necim treba varuji..to nedovedu posoudit..

Drz se a hodne sily..