Vaše příběhy

Výklady snů

Ošklivé sny - (komentáře)

Pomněnka
výklad snů je nejistý
7. 08. 2018 17:19

Mně napadá toto: Ten dům, to můžete být vy sama, vaše tělo i duše. Trpíte dlouhodobými depresemi, kterých se chcete zbavit - to by mohlo symbolizovat vaše neustálé uklízení domu ve snu. Chcete dům dát dopořádku. Ale neustále se vám to nedaří. Možná vám Bůh chce sdělit, že ať uklízíte, jak uklízíte, sama to nikdy nedokážete. Potřebujete někoho, s kým to dokážete. Třeba pak nebude uklizeno naprosto dokonale, přece jen to ale i tak může být útulný dům. Možná je na čase pozvat do svého života Ježíše. Pokud nevěříte, aspoň bych to na vašem místě zkusila, se k němu začít modlit. On je opravu zdroj nevyčerpatelné a nepřemožitelné síly i lásky. S tou hádkou bych to neviděla tak jak se tu psalo. Hádky mohou být nepříjemné, ale mohou být také k dobru. A někdy jsou dokonce nutné. Stejně tak jako hněv. Může být dobrý i špatný. Hádka s vaší dcerou může být jen důsledek toho, jak se po nepříjemném snu cítíte. Podívala bych se na tu hádku potom v klidu s odstupem a zamyslela se nad tím, jestli nedělám něco špatně, ve vztahu s dcerou. Nebo ona vůči mně. Uvědomit si tyto věci bývá také hodně přínosné. Ono vyložit sen není vůbec jednoduché. Všichni se mohou mýlit. Co vím jistě z vlastní zkušenosti je to, že modlitba je nesmírně silná. Radostný den!
Jeanny
Děkuji moc
8. 11. 2016 15:04

Dobrý den, na oblíbený web jsem se dostala až nyní po delší době a chtěla bych moc poděkovat všem za komentáře... obzvláště zajímavý je ten pana Zbyňka, paní Daně bych chtěla říci že jsem přemýšlela nad manželovými slovy ale jsem chtěla znát i jiné názory....a paní Růženo vím co prožíváte, u mne to trvá už od mého 2.porodu, což je 20 let a vůbec se nejedná o extrémní štíhlost... Pro Energii - o minulé životy se velmi zajímám už mnoho let, ale zatím se mi nepodařilo se do nich vrátit ..... možná bych našla řešení. Krásný den všem!
Růžena
porucha příjmu potravy
30. 10. 2016 21:26

jistě má ve svém principu nepřijetí vlastního těla, já jsem si ppp(poruchou příjmu potravy) prošla,u mě šlo o odmítání potravy, i když ne o klasickou anorexii, ale sny jsem měla obyčejné.PPP je ale celoživotní boj, vím, čím jsem si prošla a jak to funguje. U mě nejde o dosažení extrémní štíhlosti, já mám odpor k jídlu, takže jím jen velmi málo a velmi omezený druh potravy a z některých jídel mám už předem hrůzu a ošklivost. V Tvém případě bych viděla důvod těch snů v té depresi. A úplně obecně jsou zlé sny ukazatelem budoucí nemoci, píše o tom Vladimir Lewy, psycholog.
Kybernaut
Výklad snov.
28. 10. 2016 23:24

Musím tu na tomto mieste pochváliť komentátora "Zbyněk P.", lebo vidieť, že sa celkom dobre vyzná vo výkladoch snov.
Energi
souhlas
28. 10. 2016 20:56

Zbyněk to vysvětlil naprosto dokonale...jen bych přidala to, že Vaše celoživotní traumata se dotýkají možná i minulých životů,protože pokud tvrdíte,že se Vám to zdá už nejméně deset let...podle mě je to velice hluboké.
Máte šanci v tomto životě vše napravit...možná je to právě ten správný,pravý čas.... kdy už je to vyloženě potřeba neboli nutnost.
Zbyněk P.
Pro Jeanny
28. 10. 2016 13:32

Vážená paní Jeanny
Pokusím se Vám trochu poodhalit ona snová tajemství, tedy to, jak to vnímám já sám. Ale prosím, berte to s nadhledem, neboť se třeba mohu mýlit. Takže:
Jak je známo, tak všechny domy, kostely, zříceniny, barabizny, chatrče, aj., tak to všechno ve snech jsme MY SAMI! V tomto případě jste to vlastně Vy SAMA! Je vidět, že jste poněkud „sběratelka“ nevyřízených a nedořešených věcí. Proto ten veškerý nepořádek, kterého přibývá, a kterého se nemůžete vůbec zbavit. Ve skutečnosti, tedy v reálu, budete až příliš úklidu-milná a čistoty-milná. Ale v oblasti duchovna jste až doposud úklid, či resp. pořádek ve svém vnitřním uvažování a myšlení neprováděla. Proto ten kopec všeho nepořádku a pavučin! Býti Vámi, tak bych se spíše velice radoval nad tím, že už vím, kde jest „zakopaný pes“, a že konečně mohu něco pro sama sebe, a pro své zdraví, něco udělat.
A v tom druhém odstavci, tak to bylo překrásné varování toho, co Vás následný den čeká! Tedy, že budete uklízet onen „vlašák“ a jiné tekutiny ze země. Ptáte se, co má „vlašák“ společného s Vámi a s Vaší dcerou?! Odpověď jest zcela jednoduchá! Člověk při hádce se nedrží jen jednoho tématu, ale přidává do té své hádky témata z jiných oblastí, a to v takové podobě a návaznosti na to původní téma tak, jak si to zrovna v ten daný moment připraví k vypuštění ze své pusy do prostoru, a následně na zem. Takže všechny takové myšlenkové zkraty a úvahy se smísí a vytvoří ten „vlašák“. Obecně řečeno, každá hádka, jest vlastně nechutná a je v podobě „vlašáku“ A člověk si musí uvědomit, že tu směsku „vlašáku“ tvoří obě hádající se strany.
A jak se zbavit toho všeho? Začít v sobě uklízet! Tedy třídit v sobě své myšlenky či názory, a také je hlavně generálkovat dle svých nových poznatků a prožitků…………. Pěkný den. Zbyněk P.
Dana P.
Jeanny
27. 10. 2016 22:37

zdravím. Radu nemám, názor ano a sice, že manžel může mít v tom, co říká, velikou pravdu! Z textu mi docela vyplynulo, že ses nad jeho slovy asi moc nezamyslela, když se ptáš na radu cizích lidí?
Nebo si jeho slova jenom potřebuješ potvrdit?