Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Tarotové karty - (komentáře)

BrintyJoan
No...
25. 06. 2017 0:03

Podle mého názoru byste měla vykládat karty jen pokud jste v dobrém rozpoložení a říct si před výkladem 'koho/čeho' se ptáte na tyto otázky a po každém položení všech karet poděkovat. Nesmíte mít v sobě žádnou nervozitu a nejlíp se zeptat případně na nějakou negativní osobu jen jednou otázkou, aby případně myšlenky na tu osobu nepřesunuly k vám negativní energii.

Svou posedlosti za 3 roky k osobě jsem si privedl domu nezvaného návštěvníka a měl jsem noční můry a nemohl jsem spát, protože mne to nenechalo spát. Prostě karty špatné nejsou, ale nejlépe nedělejte žádnou další magii, ani příliš otázek na stejnou osobu, která není příliš dobrá.
Garfi
Milá Sofie,
18. 03. 2017 11:37

myslím, že karty samy o sobě za nic nemohou. To naše vlastní rozpoložení mysli, naše naladění, naše energie, naše frekvence, něco vysílá a podle toho, jaká ta naše "frekvence, naladění", je, podle toho si něco přitáhne. Pokud máš strach, obavy, což jsou negaticní pocity, které něco zachytí, můžeš si přitáhnout právě něco negativního. Něco, co má rádo strach, potřebuje ho ke své existenci. Strach je zbytečný. Opravdu není vůbec žádný důvod se čehokoliv bát. Jsme silné bytosti s tzv.Boží jiskrou, jsme součást všeho a jsme dost silní na to své strachy zvládnout. Před pár lety mi jeden člověk, který velmi silně vnímá energie všeho druhu, řekl, že se mám zbavit strachu a bude to dobré. Nejdřív se mě to dotklo. Já se přece nebojím, byla jsem přesvědčená. A taky jsem mu to řekla, že se ničeho nebojím, jen o svého syna (taky měl start do života nepříznivý). A on se usmál a odpověděl mi, že "právě toho strachu" se mám zbavit. Tenkrát jsem to ještě nepochopila, je přece naprosto přirozené bát se o své dítě. Ale člověk se vyvíjí, učí. Dnes už se tolik nebojím, pochopila jsem, že je to opravdu zbytečné a že se vše stane, jak se stát má. A dost mi odlehlo.:-) Prošla jsem si i další zkouškou v tom svém strachu o dítě a pochopila, že mi do cesty nepřišla jen tak, ale abych se učila ten strach překonat. Co se těch bytostí týče, myslím, že když člověk SRDCEM vnímá, rozpozná sám, zda jde o bytost pozitivní či negativní. Proti těm negativním jsou obrany opravdu různé a všechny mají účinnost. Může to být už zmiňovaná prosba ke svému ochránci, upřímná motlitba, představení si tzv.ochranného vajíčka kolem sebe ze světla, přes něž nic zlého nemůže, až po pevné přesvědčení a pevný postoj, že" já jsem silná bytost, která k sobě nic negativního nepustí" a která přímo zakáže přístup k sobě negativním entitám. Je jedno, co člověk (dle svého založení) zvolí za způsob ochrany. Pokud tak činí upřímně z hloubi svého srdce a přesvědčení, pomůže to. Protože my skutečně jsme silné a tvořivé bytosti, jen si toho často nejsme vědomi. Tzv. vítězství ducha nad hmotou není žádný blábol, leccos sami můžeme našimi myšlenkami ovlivnit a také to -i nevědomky-děláme. A to platí i o strachu. Můžeme si něco přivolat. Proto je důležité myslet pozitivně a nebát se. Hodně štěstí...
missi
Sofia
15. 03. 2017 18:23

Jen napad..:-D ono nekdy se na věci neco navaze. Ale u novych karet je ta sance minimalni.

Ale v souvislosti s kartama a vubec s vestenim me uz dlouho provazi takova zla myslenka. Trochu je to asi zapricinene tim, co jsem prozival po jedne, ne moc zdarile vestbe.
Ono, kdyz nekdo vyklada karty nekomu, nebo jinak vesti budoucnost, tak co se stane, kdyz se v tech kartach, budu se drzet karet, objevi neco spatneho? smrt treba. Profik to nejak zamluvi, nebo proste ukonci sezeni. Tohle se proste nesmi nikomu rict. On ten dotycny by to taky nemusel prezit. Tim, ze by vedel, ze toho a toho dne se stane to a to a ze treba umre, by si to nakonec privolal.
Ale co se stane, kdyz si karty vyklada clovek sam sobe a neco takoveho by tam videl?
V tarotovych kartach je karta smrti. Nemusi ale znamenat v kazdem pripade smrt jako takovou. Nekdy simbolizuje jen treba konec nejake epochy. Ale je tam. A pokud by byla spatne pochopena, nebo se tam objevilo neco jineho, co vesti nejaky prusvih, jak to clovek sam pred sebou obhaji. Zkus se ukecat, ze nekoukas na to na co koukas, ze na stole nelezi to, co tam lezi. :-D
Toho bych se ja bal.
SofiaFDZ
Odpovědi na otázky
15. 03. 2017 16:18

Dano, ano, zmínila. Právě v domě mojí švagrové, svojí dcery, viděla něco hodně negativního. Bylo to celé černé, vypadalo to jako stín ve tvaru postavy. Jak to spatřila, udělalo se jí strašně zle, dostala strach, byla jí zima, a to bylo léto, kdy je tady kolem 40 °C. Viděla to tam ještě několikrát. Pravděpodobně se pak modlila a teď už to tam prý není. Moje švagrová se tou dobou hodně hádala se svým přítelem, že se tenkrát málem rozešli. Nevím, jestli to s tím mělo něco společného..

Missi, ty karty byly nové. Dostala jsem je od sestry k Vánocům:-)

Jitko, však já ho žádám o ochranu. Třeba na mě časem taky začne mluvit:-) Díky za radu.
Kybernaut
Pomocníci.
15. 03. 2017 2:34

SofiaFDZ, za to sa vôbec nemusíš nikomu, ani mne, ospravedlňovať, keď nesúhlasíš s názorom niekoho iného. Vôbec to pre mňa neznie urážlivo, keď niekto nesúhlasí s mojim názorom. Na takúto tolerantnosť som už dávno zvyknutí. Z mojej strany sa až tak moc nejedná o skepticizmus ale skôr o opatrnosť. Bezpečnostné opatrenia sú pre mňa dosť dôležité. Áno, máš pravdu a súhlasím s tebou, že "tady nejde o žádnou vědeckou disciplínu". To ale vôbec neznamená to, že aspoň na amatérskej úrovni, sa o tú "vedeckosť", netreba snažiť a to hlavne práve v tej disciplíne v oblasti bezpečnosti. Vieru v dobré bytosti ti aj odporúčam, lebo zvyčajne to funguje tak, že podľa toho, ako a čomu človek verí, tak aj také bytosti k sebe priťahuje podľa zákona o príťažlivosti. Podľa teórie pravdepodobnosti, prevzatej z kvantovej fyziky (ktorú často používam), to podľa tvojho popisu naozaj vyzerá tak, že sa môže skutočne jednať o pozitívne bytosti a nie negatívne.

Áno, Dana P. vyzerá to skutočne tak, že zlé duchovné bytosti sa dosť dobre dokážu maskovať, ako dobré, ako "vlk v koži baránkovej", ako sa ľudovo hovorí. Je skutočne dosť náročné ich správne identifikovať, nie ale nemožné. To si v sebe treba doslova tvrdou drinou vytrénovať a vycvičiť tú schopnosť rozlišovania.
Dotyčná osoba by nemala fajčiť nikotínové a ani elektronické cigarety, nemala by byť na ničom závislá, mala by byť psychicky zdravá, doslova bezzávadná, takmer dokonalá s čo najmenším počtom negatívnych vlastností a s čo najväčším, počtom vlastností dobrých a okrem iného by mala byť aj psychicky silná, odolná, trpezlivá, verná a aj mnohé iné osobnostné kvality by mala taká osoba mať.

A čo sa týka tej stálej prítomnosti duchov v blízkosti nového prišelca do záhrobia (nemusí to byť stále spájané iba so smrťou, môžu to byť aj astrálne výstupy a iné), ktorý ich ani nijako nemusí vnímať, tak ako ďalší dôkaz uvádzam veľmi cenné informácie od jedného pána z Portugalska, ktorého dôveryhodnosť som preveroval a považujem ho za dôveryhodného. Tak sa volá ten pán, že Francisco de Paula Cândido, no ale známejší je pod menom ako Chico Xavier. V roku 2002 už žiaľ, aj on odišiel do "večných lovíšť" ako to aj indiáni nazývajú. On okrem iných cenných dát tvrdí aj to, že tam na druhej strane v záhrobí, existujú také špeciálne pomocné a školiace centrá, vyzerajú ako mestá (majú takú podobnú štruktúru aj architektúru ako futuristicky vyzerajúce mesto budúcnosti), ktoré oni prezývajú ako svoj dočasný "domov" a ktoré sa nachádzajú vo vesmíre v blízkosti našej planéty (asi tam, kde lietajú družice) ale v inom, paralelnom vesmíre. V tých pomocno výučbových centrách sa nachádzajú duchovný pomocníci, už predtým zomretí ľudia, na tú činnosť tam v tom školiacom centre dobre vyškolení pomocníci, ktorý pomáhajú novým dušiam, aby sa tam v tom inom, záhrobnom svete vedeli čo najlepšie prebudiť alebo narodiť (niektorý ani nemusia vedieť o tom, že ich telá sú už mŕtve) a zorientovať sa tam. Učia ich napríklad aj správne používať nový, duchovný zrak, lebo fyzické oči im už samozrejme nefungujú. Učia ich a pomáhajú im aj v tom, ako sa s pomocou myšlienok treba pohybovať v tom inom paralelnom svete, lebo tam sa už ináč premiestňuje ako tu. Aj tam sa treba naučiť správne vidieť alebo aj "chodiť", ale nejedná sa o chôdzu ale skôr o premiesťnovanie a tak podobne. Takže ono je to tam aj úplne organizované, že keď príde niekto nový alebo niekto na chvíľkovú návštevu, tak hneď sú okolo neho všelijaký pomocníci. A pomáhajú tak podobne, ako "duchovné pôrodné báby" alebo neviem, že ako ich nazvať, lebo to je niečo podobné ako narodenie sa (pôrod), len do iného, posmrtného sveta v inej dimenzii. Tieto informácie od pána Francisco de Paula boli v roku 2010 aj celkom pekne sfilmované Brazílskymi filmármi. Nech sa páči, tu sú odkazy na ten film, ktorý každému duchovne hľadajúcemu odporúčam pozrieť, lebo som aj ja pevne presvedčený o tom, že to všetko je skutočne objektívna pravda a nie iba nejaké vymyslené hlúposti od kadejakých samozvaných šarlatánov: https://www.youtube.com/watch?v=NRkWjHsrCh0 (https://ulozto.sk/hledej?q=N%C3%A1%C5%A1+domov+2010&type=videos).
missi
Sofia
14. 03. 2017 16:53

Nedalo mi to. A precetl jsem si to znuvu. A pak znovu. :-D
Ty karty. Dostalas je od koho? Byly nove?
=Jitka=
lidicky
14. 03. 2017 14:42

ja si myslim,ze Kybernaut ma pravdu v tom,ze Zbynek je nemusel videt,kdyz byl ze zdravotniho duvodu mimo telo.Vse je mozne,nejsme vsichni stejne citlivy.
Podle vseho ty zle entity se zdrzuji okolo nas,protoze tam dal kde neexistuje lidska podlost(jak mi jednou zdelil tatinek)uz asi nemuzou.Jsou to asi ti co neodesli kdyz nastal jejich cas.Mel by jim nekdo pomoci a nebo jim taky neni mozno pomoci.A nebo nechteji....
Myslim,ze na svoji ochranu je lejlepsi zadat sveho ochrance.On na to jen ceka,ja o nem vim ze ho mam,slysela jsem ho mluvit,ale nevidela jsem ho.Sofia,ty ho mas jako kazdy jiny,tak ho pozadej a neboj...
Dana P.
Milá Sofia
14. 03. 2017 11:35

zas ta moje zvědavost - zmínila někdy tchyně, že by ji obtěžovaly i zlé bytosti? Jestli ano, jak se s nimi vypořádala?

Dana P.
Kybernaut
14. 03. 2017 11:31

takže říkáš, že zlé bytosti nám dokážou vnutit, že jsou dobré? No, tak tu je asi vysvětlení po kom to my, lidi, máme.... :(
SofiaFDZ
kybernaute
14. 03. 2017 11:27

Promiň, že nesdílím tvůj skepticismus a chápu, že k němu máš nejspíš pádný důvod. Samozřejmě souhlasím, že je třeba mít se na pozoru, nebrat tato zjevení na lehkou váhu a samozřejmě všechno se dá zpochybnit. Jenžě tady nejde o žádnou vědeckou disciplínu, takže si opravdu nemůžeme být jistí ničím ani tím, že tu moje tchyně opravdu něco viděla:-) Nezbývá než věřit a já opravdu věřím, že ty bytosti, pokud tu nějaké jsou, jsou hodné, dokud se neukáže, že by to mohlo být naopak, pak by bylo asi na místě provést očistu, jak tvrdíš.
Jinak tchyně vidí duchy skoro všude nejenom u nás, u sebe doma, u mé švagrové, i na ulici a nikdy se nic zlého nestalo, spíš naopak, jako by ji chtěli před něčím varovat. Chápu to tak, že oni vycítí, že je může vidět a proto za ní chodí, ona se pak modlí a oni jí pak dají na nějaký čas pokoj. Co má asi tak jiného dělat?
Kybernaut
Oni sú tam stále.
14. 03. 2017 3:01

SofiaFDZ, "... krásný hřejivý pocit na duši. Dokáží tohle také zlé bytosti?" (5. 03. 2017 10:50) Na túto otázku som už v predchádzajúcom komentárnom príspevku z 5. 03. 2017 1:00 odpovedal a odpovedám aj teraz ešte raz na túto otázku nasledovným spôsobom: Áno, presne tak, hravo to dokážu "ľavou zadnou" a nie je to pre nich vôbec ťažké a ani náročné. Všetko sa dá sfalšovať, aj tie kadejaké pocity, na ktoré neodporúčam sa spoliehať, lebo môžu byť aj veľmi zradné. Áno, dá sa spraviť očista a odporúčam sa v tej očiste sústreďovať aj na pozitívne veci, ktoré sa totiž len zjavne tak môžu javiť a ich podstata veľmi ľahko môže byť aj presne opačná, tak pre istotu aj to dobré odporúčam očisťiť.

Zbyněk P., na túto tvoju otázku "Kde bereš onu jistotu a troufalost tvrdit, že když je někdo v ohrožení života, čiže blízko smrti,, tak že ONI přicházejí?" odpovedám takto: Paranormálny jav s názvom ZPS (po anglicky NDE) má okrem iných, aj taký spoločný prvok, že stále, keď niekto zomiera alebo je na pokraji medzi životom a smrťou, že keď napríklad niekto prežíva klinickú smrť, tak tam nie je sám ale stále je tam aj niekto iný ako napríklad anjeli, démoni, majster, sprievodca, anjel smrti, anjel premeny, duchovia predtým zomrelých, dobrý aj zlý duchovia a tak podobne a to pravdepodobne aj v takých prípadoch, keď ich dotyčný nevidí a ani nijako ináč nikoho iného nevníma, že ich proste z akéhokoľvek dôvodu, nespomína. Je to aj proste úplne logické a samozrejmé, že keď niekto je na hranici s iným svetom (so záhrobím), tak tam za ním prichádzajú aj obyvatelia toho iného sveta, už iba len tak, zo zvedavosti, že "kto nový to sem k nám prichádza?". To je podobné ako pri narodení, že stále je tam aj niekto iný aj počas pôrodu. Prepáč, ale tejto tvojej vete som nerozumel: "Vždyť je to stejná úroveň tohoto Tvého tvrzení, jako to, co o něco níže zamítáš a zesměšňuješ!". Je mi ľúto, Zbyněk P., že počas tvojich paranormálnych zážitkov si tam nikoho nevidel a že si tam nikoho iného nijako nevnímal. Ako som sa v tomto mojom komentári už raz tuto vyššie vyjadril, tak je pravdepodobné, že aj napriek tomu, že si tam nikoho nevidel, tam mohol predsa len niekto byť a to v takej nejakej nenápadnej forme, že oni teba videli ale ty ich už nie, že sa pred tebou z neviem akých dôvodov buď schovávali alebo ty si ich nebol schopný vidieť. Už len nejaká bezpečnostná služba (alebo nejaké kamery) ťa tam celkom určite sledovala z nejakej skrýše, že si ich ty, žiaľ nevidel a nevnímal. Tak podobne aj pán Břetislav Kafka spomína také prípady, že jeho najlepší subjekt, pán Křeček, vnímal tak zomierajúceho človeka, že ten zomierajúci nikoho nevidel a nikoho nijako nevnímal a myslel si, že tam s ním nikto nie je, že si myslel, že je tam úplne sám. A nebol tam sám, lebo pán Křeček ich videl, okolo neho bolo plno iných duchovných bytostí a ani on nevedel vysvetliť, že prečo ich ten zomierajúci nijako nevníma. Za to, že si tam nikoho nevidel, že sa ti tam vtedy nikto neukázal, v žiadnom prípade nemusí znamenať to, že tam nikto nebol. Pre nich nie je problém, pre niekoho a hlavne pre niekoho nového, byť neviditeľný.

"jedovaté názory druhých". No tak toto okomentujem tak, že nebudem sa vyjadrovať, že koho názory sú jedovatejšie ale nech si SofiaFDZ vyberie sama.
missi
Sofia
11. 03. 2017 21:01

Tim nic nezkazis.. ;-)
SofiaFDZ
Missi
11. 03. 2017 20:56

Nestihala jsem poslední dobou odpovídat a najednou koukam, že se tady řeší hejkalové:-)
Missi, chtěla jsem ti poděkovat, že sis dal tu práci sepisováním všech těch informací pro mě. Díky moc. Je to zajímavé. Vyzkouším.
Z čeho mám strach? Ono je pořád něco, čeho se bát poslední dobou. Nevím, jestli je to jako následek toho, čím jsem si prošla s dcerkou, když na tom byla špatně, anebo je to tím, že mě hrabe z toho, že jsem už přes 3 roky zavřená doma na mateřské a už potřebuju mezi lidi:-) Každopádně bych v tom nic nadpřirozeného nehledala.
K těm kartám, no co se dá dělat, když se ti komentář smazal. Asi to nevydržím uplně je nepoužívat, ale jak mě radila Jitka, vyložím si je, jen když budu opravdu potřebovat, a pak poděkuju. Snad tím nic nezkazím:-)
demon hopskulka
Hejkal
11. 03. 2017 9:07

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hejkal
http://www.nebojsa.estranky.cz/clanky/strasidla/hejkal.html
Energi
démone
10. 03. 2017 20:37

jsou tři úrovně vědomí...první úroveň je "oběť"
Takový lidé(oběti)možná jako ty??...(mohu se domnívat a to právem díky tvým psaným komentářům) něchtějí nic měnit ve svém životě,řekla bych ,že jsi neustále zastrašovanou obětí okolností v této realitě.
Pak je druhá úroveň vědomí a tou je "pán"..zpravidla si takový lidé myslí že mohou všechno,jsou samostatní,sebevědomí a většinou zaměstnávají právě ty "oběti".
No a do třetice úroveň "kouzelníka"...pokud jsi schopen dojít až sem,pak máš vyhráno,neboť!...taková úroveň je o tom,že se stáváš naprosto bohatým díky práci na svém nitru,myšlení..je to vývoj na který dosáhne každý z nás,chce to jen chtít.
AC a LD??...ale jdi ty,jsou to jen pojmy kterým spousta lidí nerozumí ale samotný jev je opět o těchto třech úrovních ....zase je tu řeč pouze a pouze o vědomí člověka.:-)
Dana P.
:D:D:D
10. 03. 2017 15:22

na pokec je tu mini-chat kemo
demon hopskulka
Mně..
10. 03. 2017 15:11

.. prijde,že tu znám pár lidí...Kdo koho bude volit?
demon hopskulka
Energi
10. 03. 2017 15:01

Proč se klubeš z AC A LD?
missi
Jen
10. 03. 2017 13:50

Doplneni..cerna neni barva.
A to jak psal demon o tom zaliti mustnosti, je vicemene, to same jako energeticky stit. Bublina. Jen ja k tomu nepotrebuju nikoho ze svatych. Pac na ne neverim. Ale princip je stejny. Ono je to vsechno dost podobné. Ruzenec, nebo talisman, je to to same. Stejny princip, jiny tvar. Vysveceni ruzence, nebo aktivace talusmanu, je to to same. Jen ze jedno dela knez, a druhe clovek, ktery pracuje s energii. A jak pozname, co pomuze? Pomuze vic cirkevni flaternik, nebo lidovy lecitel, nebo obycejny clovek, ktery umi pracovat s energii, nebo mame pozadat indianskeho samana? A ted babo rad..
S tema samanama je to slozitejsi, oni moc nechcou pomahat cizakum. Jako jo, poradi podeli se o zkusenosti, ale zridka kdy vas budou lecit od zleho. Mozna, ze talisman by se z nich vymandelil, sle to je asi tak vse. Ini totiz maji na starost svoje lidi, svuj kmen a kmen je tak silny, jak je silny jejich saman. Neradi plitvaji energii mimo svuj kmen..
demon hopskulka
Prej..
10. 03. 2017 13:20

.."když máš noční vidění,které je od mimozemských,tak tma není tmou" :-)
Energi
démone
10. 03. 2017 13:02

škoda že si na tu tvoji mysl tak líný...možná by si pochopil víc a přehodnotil celkově tvoje myšlení.
Jinak co se týká barev...tak nejen bílá a zlatá jsou dobré.
Všechny barvy jsou dobré,všechny barvy původem pochází ze světla.
I ta nejčernější barva má v sobě obrovskou spoustu světla jen to bohužel nejsme schopni vidět....někdo,kdosi to ovšem vidí.
Abys pochopil vliv barev,které jsou stvořeny ze světla je například duha na obloze která je ale naprosto přirozená.
Tedy nic není nepřirozené nýbrž naprosto přirozené,je potřeba to však vnímat a pochopit.
Světlo dokáže divy na které bohužel zatím věda nestačí ale tak snad to v budoucnosti bude už jinak.
Světlo vlivem rychlosti je hmotné,dennodenně si saháš na světlo...například sám na sebe.
demon hopskulka
Les,karty
10. 03. 2017 12:36

Já to docela dost zestručnil.Stalo se toho za tu noc víc. Možná ho někdy napíši komplet. Tedka se tomu smějeme,ale vyhrozovat tomu kudličkou s vykulenyma očima bych se asi neodvážil v tu chvíli...
Karty nee dobry.Kartářky né dobry.Šak to Sofi řekla i tchyně tak ví. Takže s tím přestane.Teď co dělat s nezvanými hosty,které ŽIVĚ vidí dcerka, že? Jak se ochránit? Buď si nech vysvětit přívěsek od kněze a dejte si ho na krk,třeba Růženec.Když to nepomuže zkusit vysvětit byt knězem, ale to je individualni-zalezi komu se ten byt světí a kým.Takže toe pul na pul. Když tohle nepomůže musíme si pomoct sami.První možnost je modlit se k Nejvyšším-Svaté Trojice,aby nás ochránila od zlého.(U mně byli pár dnů démoni,mám je i na fotce) a modlil se Růženec-zmizli. Nebo můžeme požádat o pomoc v konkretnim případě konkrétního Svatého-(u mě byl další bordel,brutálně mě kloval do hlavy-nesnesitelná bolest a já prosil v kuse 10 min Ducha Svatého, aby to zmizlo a abych usl - stalo se) Poslední možnost je trénovat mysl-já sem na to líný :-( Když vím, že zase někdo,něco přišlo a vím, že to na mě čumí a cpe mi do šišky hovadiny a já ho tam nechci v mysli ozářím celou místnost jasně pronikavě bílou barvou se zlatavými prvky jako třeba podlahu,kruh kolem mistnosti (nás) atd. atd. Bílá a zlatá sou barvy dobra.KLidně si k tomu domyslím i Ježíše Krista,že je tam se mnou nebo květiny-jejich vůni,krásu. Je zajímavé,jak se ten démon snaží potlačit to co dělám v mysli-jakoby se pretahoval o provaz kdo vyhraje. Zatím většinou zmiznou.
missi
Demon hopskulka
10. 03. 2017 10:34

No..mazec. :-D
Ja v tom lese byval hodne a to jako ne jen prochazka pri odpolednim slunicku. Byl jsem casto s fajn partickou, nedy sam. Nekdy jen na vikend, jindy se toulal sam ctrnact dni po Sumave. Slysel jsem v lesich kde co a videl toho taky dost. Vetsina toho se dala nejak racionalne vysvetlit. Neco ale ne. Byly chvile, kdy jsem strachy nemohl usnout. A za sebe, jedine opravdove zlo, ktere jsem v lese zazil, tak to pochazelo od lidi.
Nevim, jestli bys nemel napsat svuj pribeh, at to tady Sofii nezasvinime plkama. Ono se to trochu tyka strachu, to jo, ale od tech karet jsme malinko odbocili..
demon hopskulka
Brácha Missi
10. 03. 2017 9:38

Ale pozde v noci brácho, do našeho krásného duboveho lesa a kdybys tam začal brutálně řvát že všecko zabiješ když se to přiblíží a na ukázku tvrdosti tam začal rozkopávat hřiby,myslím,že by to bylo velice nemilé pro tebe.Srdce by ti vybuchlo na kašu v tom nejkrásnějším pripade,pac tam něco nebo nekdo určitě je.Asi hejkal..nebo něco jineho.400m v noci pod lesem na ten odpornej a brutální jekot nikdy nezapomenu.Kolem dokola sou jen pole a louky.Ani ne kilak šejdrem daleko je dědina a všichni psi z té dediny stekali.Ta láska byla ode mě tak 300m.Rikam si v hlavě nahraji si ten hnus na mobil.Ještě než sem ho vytáhnul že zapnu nahrávání ten brutální a k ničemu neprirovnatelny jekot ještě o dost zesílil a moje srdce mělo kmitočet 100 bouchnutí za vterinu.Takze přečetl moji myslenku.Hlavne sem musel zmizet,pac lehnout si tam do trávy a poklabosit se mně nechtelo.Když sem začal zdrhat jak nikdy jindy přes 2km o samotě dom na jinou stranu,furt to ječelo a priblizovalo.Uz sem byl před svojí dedinou úplně v prdeli z toho sprintu a najednou byl u mě a uz nejecel.Ale šahal na mě.Na koule,stehna,na telo.Ale vidět nebyl.Rikam mu sorry brácho u sebe nic nemám a jeste sem běžel dedinou dom.Od té doby,když jdu do lesa nebo k lesu beru si uzeného špeku na pohoštění a promazání volátka neznámému... PS.ja tu přírodu tady znám odjakziva,ale v 2.30 je to jiný.
missi
Sofia
9. 03. 2017 23:38

Ted se mi stalo neco, no rekneme zvlastniho. Psal jse Ti dlouhy elaborat na tema.. Vykladani karet.. Bylo to dlouhe, hodne dlouhe. A kdyz jsem to dal odeslat, tak to zmizelo. A protoze nic neni nahoda, necham to tak, jak to je, protoze to tak ma byt. ;-)
Hodně štěstí a....
neboj se..
missi
Tak
9. 03. 2017 23:12

Tak zaprvé..já chlapče nic NEMUSIM!
A zadruhé..proč bych to dělal?

Jinak se samotou v lese nemám problém. A duby mám rád. Radši mám ale borovice.

SOFIA..pises o strachu. O strachu z ceho? Muzes to nejak rozvest?
demon hopskulka
Musíš missi
9. 03. 2017 22:44

být tvrdej.Běž sám hluboko do lesa do údolí a začni tam brutálně řvát a rozkopávat hřiby.Treba do toho dubového. Pak se ozvi :-D
missi
Noo
9. 03. 2017 22:34

Prave, ze pry..:-D
Ja teda taky parkrat zazil neco, co jsem si nedovedl vysvetlit. Ale vetsina toho se udala moji hlouposti. Jsou proste mista, kde by se prespavat nemelo.
demon hopskulka
Missi
9. 03. 2017 22:16

No a co ta paní s holčičkou ve stanu v lese... přes noc? Na ni prý vyfabl flenderman...ráno.
missi
Nechapu
9. 03. 2017 21:09

Ceho se v lesr bojis? Co je jineho v lese v noci nez ve dne?! Ja travil sve detstvi v lesich a ve skalach. A o vstup do lesa jsem nikdy nemusel zadat. Les me pokazde pratelsky prijal. Ja tam nebyl host. Byl jsem tam doma.
Herne, chraň nás. ;-)
demon hopskulka
Les
9. 03. 2017 20:07

Já moc les v noci nemám rád.U nás roste 13km Dubový.Prostě než do lesa "uklouznu",poprosím toho “týpka" co tam tomu lesu šéfuje o vstup a položím mu uzený špek nebo buček na kraj lesa,stačí kousek (my tam jsme hosté :-D).Abych ho nena.ral...PS.tady jedna paní psala o stanování v lese.
Energi
země plná flamenca
9. 03. 2017 13:04

nádherných koní,corridy,světových malířů jako byl Goya,Piccaso...španělských dek a ptáčků....atd. :-)
Energi
Sofíí
9. 03. 2017 13:00

Španělsko...nádherná země plná slunce,přesně stvořená pro mě....moře,slunce....hotový rááj.:-)
Jak můžeš míti strach v tak krásné mořem a sluncem prošpikované zemi??

SofiaFDZ
Energi
9. 03. 2017 11:47

Děkuji za krásné, pozitivní komentáře. Přesně tak si myslím by měl člověk uvažovat. Ale jak se zbavit toho strachu? Českou přírodu bych zrovna teď potřebovala:-)Tady ve Španělsku je samý sucho a krajina nic moc. Opravdu není nad procházku lesem:-)
Energi
démone
9. 03. 2017 11:24

já tě miluju! :-)
demon hopskulka
Energi
9. 03. 2017 8:40

A jak moc chyběla :-p.Ten poslední odstavec s přírodou a radostí si napsala moc a moc pěkně.Jen coe pravda :-*.
Energi
dnes je krásný den
9. 03. 2017 8:18

lidi běžte například do přírody nebo zaujměte pozici kreativního člověka.
Vytvořte si do svého domova a nebo lidem který máte rádi něco,co Vám i jim bude dělat radost.:-)
Energi
démone
9. 03. 2017 8:14

vnímám že tvé ego roste a to je dobře!konečně se realizuješ....chyběla jsem ti?
Tak spoustě lidem se mé Já vtiskne do paměti :-)
Co se týká příběhu jako takového...je to pitomost aby vlivem tarotového výkladu se přivolala nějaká entita.
Říká se,že..."vrána k vráně sedá",každý si přivolá,přilne,vyhovuje mu jen to, co si sám ve svém vědomí nastaví.
Když budu stále myslet na negativitu,mít strach..tak mě ten strach bude provázet do tý doby, než zjistím...že se není vlastně čeho bát.
Pokud budu myslet pozitivně,přitáhnu si do mysli jen to pěkné.
Sofia není se čeho bát,nepodlehni...přesně jak píše Zbyněk,souhlasí s ním :-)
demon hopskulka
Čest
8. 03. 2017 19:08

Ještě tady chybí láska Energi a její láskyplné AC...já nevím co tarot je,ale tvoje tchýně ti řekne,že ti co u vás občas sou, sou hodní asi aby tě nestrašila,páč když tě něco nebo někdo s prominutim sere v tvé přítomnosti, obydlí a ty o tu společnost nestojíš ani dcerka která ty bytosti vidí živě, nejspíš to s dobrem nemá nic společného že? Tarot nevím coe,ale vím že když ty karty vykládáš musíš si něco myslet že??!! A ty myšlenky prokoukne jak hromada démonů tak je zná i Nejvyšší-toe Svatá Trojice- ""Jejich Podřízení"" a nejenom oni i např. duchovně vyspělé mimozemské civilizace. Nejhorší je, že dcerka je vidí LIVE! i když se jí nejspíš neukážou v celé kráse.Kdy s tím přestaneš? Tvoje tchýně vypadá, že nemá tvrdé srdce, je chytrá a už ti řekla ať s tím přestaneš. Kybernaut má zase nejlepčí komentář a teď si jdu pročíst ty komentáře dole.
missi
A
7. 03. 2017 22:51

A na psychiatra bych to nevidel. Jsi proste " citlivy" a vnimavy ráček. Tvuj zivel je voda. A voda vam vodnim znamenim umi hodne pomoct. Od stresu, od napeti , od smutku. Ona takova vana s horkou vodou ve ktere plave par okvetnich listku ruze, nebo co ja vim, levandule, nebo s par kapkami vonneho oleje, udela divy. Ta voda to z vas same sejme. A i sprcha, kdyz si uvedomujes, jak kazda kapicka vody z Tebe odplavuje to spatne, je fajn.
missi
Sofia
7. 03. 2017 22:39

Ráček..:-D to je vodni znameni a ráčci jsou... No presne si to popsala,strach, nejistota. A jeste k tomu tendence pomahat na ukor sebe sama. Ráčci jsou fajn. :-D
S tim ochrancem, jak rika Jitka funguje taky. Ono je vlastne jedno, koho, nebo co, zadame o ochranu. Jestli je to, ochrance, andel, kouzelny talisman, kaminek. Dulezite je, tomu verit.
Ochranu pred zlem, dobre z kamenu funguje Křišťál. Ten muzes nosit na krku treba.
Dalsi ochranu si muze clovek udelat sam. Vytvorit si kolem sebe energetickou bublinu, ktera k nemu nepusti zlo. To je malinko složitější, ale neni to nic, co by se nedalo naucit. Je to vlastne prace s intenzivni predstavou (energií) ve stavu nekde mezi bdelym stavem a spankem (alfa stav).
Takovou rychlou ochranu pred, treba nekym, kdo na Tebe nepusobi dobre, treba v metru, v obchodu, restauraci, proste pred zivim clovekem, je, ze si predstavis mezi jim a sebou zrcadlo. Ty jsi za nim a on na te strane do ktere se normalne kouka. A vse, co k Tobe posila, se odrazi a k Tobe se to nedostane. Funguje to i na "energeticke upirky" i kdyz na ne staci jen prekrizit ruce na prsou. Takoce to zalozeni rukou do leketnich jamek.
Suprove funguji ochranne karty a talismany ktere dostanes. Talusmanem muze byt cokoli. ;-) a kdyz ho dostanes od nekoho, kdo trochu umi pracovat s energii, tak z toho talismanu i někdy citis, treba vibrace, chveni, chlad, teplo, vune..je to ruzne. Ty ochranné karty, nebo cinske ochranne penizky se prodavaji v ezoobchodech a prodavaji se po trech. Jeden si nechavas Ty, dva darujes dalsim. A to je dobry, to se tam nekde nahore ceni.
Pokud Te neco z toho zaujalo, tak to muzu pripadne rozvest.Doplnit.
Hodně štěstí.. ;-)
SofiaFDZ
Jitko
7. 03. 2017 22:05

Budu si to s tím ochráncem pamatovat a zkusím to. Díky za radu. Nemám v umyslu tyto bytosti nějak odhánět, to vůbec ne, jen by mě zajímalo, jak jinak ještě se člověk může ještě ochránit.
SofiaFDZ
Missi
7. 03. 2017 21:55

Jsem rak, živel pravděpodobně voda, nevím. Jo, kamenům věřím. Ostatní nevím, Nikdy jsem se ničím takovým nezabývala. Možná jsem jen případ pro psychiatra, spíš než od zlých bytostí, bych potřebovala pomoct se zbavit negativních emocí jako strachu, nejistot, to už je horší.
=Jitka=
Sofia
7. 03. 2017 11:02

ja bych vzdy zadala o ochranu sveho ochrance,co ma kazdy pri sobe.Tim nic neskazis a casem si vsimnes,ze ti opravdu pomaha.On jen ceka,az ho sami o to zadame.
Podle meho nazoru tito co mate okole sebe ti jen pomahaji a zlo by se uz davno projevilo.
missi
:-D
7. 03. 2017 11:01

Zkusim to za Tebe..
Na talismany veris, kamenum taky..a znameni bych tipnul nejake vzdusne..nejspis blizenci, ale rada mas vodu.
:-D a jestli jsem se trefil, tak zmenim profesi..:-D
missi
Sofia
7. 03. 2017 10:48

Zacnu par otazkama..
Krom vykladani karet se zabyvas jeste necim? Léčení, prace s energii nebo tak neco..
Jaky je Tvuj postoj k talismanum?
A jak jsi na tom s kamenama, jako, jestli veris na jejich,, lecive,,schopnosti.
A posledni..jake jsi znameni? Pripadne, jaky je Tvuj oblibeny zivel. Ono to ne vzdy souhlasi s tim znamenim..
To prozatim staci :-D
SofiaFDZ
Pro Missi,
7. 03. 2017 9:42

Díky za komentář. Zajímalo by mě, jak provést tu ochranu před zlem nebo očistu. Mohl byste mi o tom napsat více? Díky.
Nemám strach, že by to bylo něco zlého ani si to nemyslím. Jak jsem řekla, dcerka z nich strach nemá. Jen se asi trochu lekla, když s tím něčím zůstala v místnosti sama, podobně by reagovala před cizím člověkem.
missi
Jo
7. 03. 2017 9:40

Jo deti..oni fakt vidi veci, co my ne. Uz jako miminka, presto, ze jejich ocka vidi tak na pul metru, se divaji po celem pokoji a sleduji cosi, co se pohybuje. Pak kdyz poporostou, tak si i s tim cosi hraji a mluvi na to. Kdo by neznal nejake dite, ktere ma, melo, imaginarniho kamarada. Pak se tahle vlastnost zacne vytracet, ale nekdy nekomu zustane.
Ti ze je vnima i tchyne, jen potvrzuje to, ze u vas neco je. To neco jde spis vnimat nez videt. A kdyz to jde vnimat,tak pri tom vnimani se prebese i to, jestli je,, hodny, zlý, ,
SofiaFDZ
Jitko,
7. 03. 2017 9:24

Přesně tak. Tchyně mi chodi občas pománat s dcerkou večer, hraje si s ní, zatímco já připravuju večeři. Právě v tu dobu tak mezi 19:00 - 22:00 (žijeme ve španělsku, proto ta pozdní večeře:-) tu vidí ty postavy, někdy jsou to jen světla. Když je nějaká poblíž, všímá si, jak bude malá reagovat. Dcerka se za nimi otáčí, aniž by se bála, někdy komentuje slovy, 'tamten pán' a hraje si dál.
V příběhu jsem psala, že jsem jednu noc měla pocit, jako by někoho viděla. Nechci to znovu popisovat, jen chci dodat, že nespala, tudíž živý sen to být nemohl (jak navrhoval Missi), ale hrála si na posteli sama již delší dobu a zničehonic za mnou přiběhla jako divá do koupelny, schovala se za mě a vykukovala zpátky do ložnice, když jsme se vrátily do ložnice, komentovala to slovy: 'nikdo tu není' jakoby tam někdo předtím byl a už šel. Druhý den jsem se ptala tchyně zda u nás ten večer něco viděla a řekla, že viděla mužskou postavou a malá prý taky.
missi
Ochrana pred zlem
6. 03. 2017 22:58

Ochranit pred zlem? Jo, to jde. Muzes si to,, zaridit,,i sama. Je vic moznosti, jak na to. Par tipu bych mel.
To, jak pises, ze dcerka nekoho videla, tak za me, jo..mohla neco videt, ale mohl to byt treba jen zivy sen. To, ze se bala neni uplne dobre a spis bych se priklonil k tomu snu. Ale mohla opravdu neco, nekoho videt. Ne, ze ted zacnes panikarit, ze mate doma zlou entitu.;-)
Deti, kor ty malinke vidi vic nez dospelaci. Vetsinou jsou ale v pohode a berou to jako normalni. Nekdy s nimi i normalne mluvi a berou je jako kamarady. Netusim, co, nebo kdo jsou.
S tema kartama, sam nevykladam, ale popremyslim a poptam se a dam vedet..
Zatim popreji hodne stesti a dcerce, at se ji dari a je v poradku..
=Jitka=
....
6. 03. 2017 20:45

deti pry ty moznosti maji lepsi,asi do tech 5-ti let
=Jitka=
Sofia
6. 03. 2017 20:44

jeste jeden detail...dcerka i tchyne oni je vidi ve dne?
Ja tedy ne,musela jsem vzdy lezet a byt v klidu,vetsinou pri usinani a nebo k ranu,JE videlo spis moje astralni telo,ja je ve dne nevidela.
Zbyněk P.
Pro Jitku
6. 03. 2017 13:39

Jituš, nezlob se, ale to, jak píšeš, že tomu nevěřím a proto že se mi nikdo neukázal, tak to je zcela hloupý nesmysl! Neboť v situaci, kdy kráčím tunelem sám, bez jakéhokoliv vítání či přivítání někým (a je jedno, jestli by to měl býti rodinný člen, či nějaká ta entita) je v daném okamžiku zcela bez vlivu na tom, jestli něčemu věřím či nikoliv. Vždyť v daném okamžiku ani člověk nemá šanci o něčem takovém primitívním (jestli tomu věří či nikoliv) vůbec přemýšlet. O absenci vítacího "ceremoniálu" entit jsem právě popsal. Ale co se pocitů a psychických projevů týče, v rámci této záležitosti, toho zážitku, tak bylo natolik bohaté, že se mi vůbec nechtělo jíti zpět na tuto zemi. Takže to je jen malinko okrajové popsání reakce, či reakcí, na Tvá tvrzení, která nejsou (dle mne) vůbec postavena tak, jak je předkládáš. Ale tím nechci Ti bráti Tvůj vlastní osobní názor či přesvědčení.
SofiaFDZ
Jitko
6. 03. 2017 9:55

Už jsem to přečetla. Krásný příběh. Podobně to asi muselo být i u nás. Přišli, protože jsme volali o pomoc nebo prostě vycítily, že je potřebujeme. To už je jedno. Musím dodat, že dcerka tyto bytosti pravděpodobně vidí taky, viz můj příběh, ale podle tchyně se za nimi otáčí, když projdou kolem. Nemá z nich strach.
Vidíte, moje tchyně taky mluví se svými rodiči a často je žádá o pomoc, někdy se jí také zjevují. Já myslím, že na tom není nic špatného, když s nimi mluvíme. Já někdy takhle v duchu mluvím ke své babičce, ale odpověď jsem zatím nedostala:-)
=Jitka=
....
6. 03. 2017 9:23

Jo tak jsem to nasla...
Bylo to vydany 23.2.2010 a jmenovalo se to "Deda a babicka",tak se na to mrkni.
Zatim ahoj.
=Jitka=
Sofia
6. 03. 2017 9:19

ano je to tak,asi jste je privolali vy vsichni.A mozna vis kdo by to mohl byt...
Jinak moje pribehy tu mam pod nick Jelitko,ja jsem totiz se jednu dobu odhlasila a pak jsem se prihlasila pod mojim jmenem.A pribeh se jmenoval "babicka a deda".Ja se taky po tom skusim podivat,jestli se to da najit.Pak uz staci kliknout na to Jelitko a naskoci vsechny moje pribehy.
Mej se pekne a nezapomen,...na ochranu staci pred spanim zadat sveho ochrance...ja to tak delam.
SofiaFDZ
Jitko
5. 03. 2017 20:29

Dík, konečně mě někdo objasnil, jak to vlastně s těma kartama funguje. Neptám se na každou blbost, nebo že bych nad tím seděla denně. Opravdu jen když mám nějaký problém a chci vědět, co dělat, jak to dopadne. S tím poděkováním máte pravdu, budu si to napříště pamatovat.
Mohu se zeptat, jak se jmenuje váš příběh? Abych si ho přečetla. Když byla moje dcerka v nemocnici, všichni jsme se denně modlili, dokonce i můj nevěřící manžel. Takže jsme možná proto ty bytosti přivolali všichni. To už těžko nějak vysvětlíme. Důležitý že tu jsou a že nám pomáhají, jak jste řekla, to prostě se cítí, že jsou hodní.
=Jitka=
Zbynku
5. 03. 2017 16:48

a ze ty zrovna jsi nikoho nevidel a nepocitoval,kdyz jsi uz byl skoro za hranici zivota a smrti,zalezi na tobe.Proste tomu nechces verit.Neprijimas to.Ale neboj,az tam opravdu vejdes a uz se nebudes vracet,tak to teprve budes koukat!
Ono precejen tech lidi co neco zazili a citili je malo.Asi se to vaze na silu citlivosti,kterou mame kazdy nastavenou jinak...
=Jitka=
ahoj Sofi
5. 03. 2017 16:41

podle meho nazoru k tve holcicce kdyz na tom byla nejhur ty ochrance "pozvala" tvoje tchyne,tim ze je volala.A nebo dalsi moznost je,ze k ni prisel nekdo z vasi rodiny,kdo nad vama bdi(z druheho brehu) a ten se sel na mi podivat a zavolal k tomu ochrance,kteri s tim muzou neco udelat,protoze kazdy kdo je na druhym svete tuto moznost nema.
Ja mam s tim sve zkusenosti,kdyz jsem byla taky jednou nohou na druhem svete a prisel mi na pomoc deda s babickou.(mam to tady v pribehach).Ja jsem tekrat pochopila,ze s dedem byl u me nekdo,kdo vyzaroval svetlo a jen on me mohl pomoci a me tu nechat.Deda me jen naznacil,ze se mam vratit do tela.Takze tomu ver,ze tve dcerce urcite pomohli a nebudou to v zadnem pripade "ti spatni".To proste clovek citi v sobe a nepotrebuje to mit "cerne na bilem"...proste vis ,ze ti chteji jen pomoci.
Tak se zeptej tchyne,jestli nekoho volala a jestli ne,tak je mozna ta druha moznost co ti pisi.
A s tema kartama je to asi tak,ze se vlastne ptas v duchu na urcite veci a tvoje ruka je ve spojeni s tvym ochrancem,takze ti timto dava odpoved.
Nezapomen mu vzdy podekovat...zadej ho ale jen v nejdulezitejsich pro tebe momentech.
SofiaFDZ
Pro Zbyňka
5. 03. 2017 14:12

V tom máte Zbyňku naprostou pravdu. Díky.
Zbyněk P.
Pro SofiaFDZ
5. 03. 2017 14:07

Musíte si věřit! A nepřipouštět si ke svému tělu a do svého myšlení právě ty jedovaté názory druhých! Nebo-li chcete mě (a sebe rovněž) snad začít přesvědčovat o tom, že všichni ti, kteří mají schopnost věštit budoucnost z různorodých předmětů či medií, tak že oni sami se pouští do spolupráce s různorodými entitami, které jsou vůči nim nepřátelské, tedy mají cíl je nějak (ty lidi) využít pro svůj entitní život? Jak píši hned na začátku: Měla byste si věřit a důvěřovat si! O ničem jiném to vlastně ani není! Budu-li nejistým, a zaslechnu-li někde nějakou negativní informaci, tak potom je jisté, že jí sama podlehnete, a že se to opravdu tak stane, jak ta informace podává! Ale budete-li pevná, a věřit si, tak potom, Vám nic neublíží! I kdyby těch negativních informací kolem Vás létalo celé hejno! Uvedu takový malý příklad: "Budete na horách lyžovat. Zničehožnic se na samém vrcholku začnete obávat, že to nesjedete. A neustále si to takto budete říkat. A když se nakonec rozhodnete to sjet, tak sebou lisknete! Néé proto, že byste na to neměla! Ale proto, že jste si přestala věřit a důvěřovat, a nainfikovala si, že je to nad Vaše síly......... A takto je tady v tomto světě se vším! I s těmi kartami, a s údajnými budoucímu problémy v návaznosti s nimi!!!! A proto do třetice volám: Věřte si! Důvěřujte si! Nenechte se ničím nainfikovat! To je to pravé zlo!
SofiaFDZ
Zbyňku
5. 03. 2017 13:45

Pěkně jste to popsal tím, že ty karty vlastně taháme sami ze sebe. Pro mě je to náhled do sebe sama, to samo o sobě není nic špatného. Jenže mi taky po nich chceme znát naši budoucnout a odpovědi na otázky, které zatím nikdo ještě znát nemůže a tam už prostě nemám tu jistotu, jestli je to tak neškodné. Kdo nám to vlastně našeptává odpovědi? Opomenu-li názory církve, které já sama neberu v potaz. Slyšela jsem ohledně karet názory různé. Takže jsem na pochybách.
SofiaFDZ
Dano
5. 03. 2017 13:15

Kdepak, tchyně nemá s vykládáním karet zkušenost žádnou. Je jenom věřící a má také jednu silně věřící kamarádku a ta jí právě řekla, že církev před těmito činnostmi varuje. Samozřejmě názory církve beru s rezervou, není to pro mě žádná autorita. Mám k Bohu jíný vztah, než takový jaký nám vnucuje církev. Ptám se na to tady, protože vím, že sem chodí lidi, co se zajímají o ezoteriku a tak o těchto věcech vědí víc.
Dana P.
Sofia ještě mne napadla
5. 03. 2017 12:20

jedna zvědavá otázka - tvoje tchyně má zkušenost s vykládáním tarotových karet osobní nebo zprostředkovanou ? Když tě totiž varuje, tak na jakém podkladu, je to jenom, že to slyšela? Já o tom nikdy neslyšela, tak mne to zajímá čistě ze zvědavosti
Zbyněk P.
Pro SofiaFDZ
5. 03. 2017 11:29

Milá kolegyňko, býti Tebou, tak bych vůbec nebrala na zřetel nějaké ty povídačky o údajné škodlivosti při používání tarotových karet. Než to dál začnu popisovat, tak jest zapotřebí si uvědomit jednu velmi důležitou věc. A to, že MY SAMI JSME TĚMI BOHY! To znamená, že když se pohroužím do situace a nálady, kdy si svou jakoby budoucnost budu chtíti ozřejmiti či osvětliti, tak potom v takovémto případě jednotlivé karty budeš vytahovat sama za sebe, ale s přispěním Tvého duchovního životního průvodce! Tím chci naznačit, že činnost tato jest zcela čistá a bez jakýchkoliv nebezpečí! Kdyby tomu tak vskutku nebylo, tak již dříve bys to na sobě poznala! Jen se nenechej infikovat takovými bludnými a zcestnými názory! A také, jen si vzpomeň, co všechno církev zamítá v rozporu selskému rozumu! Proti čemu všemu má tento svůj nagativistický a zpátečnický názor a postoj!! A to jen proto, aby se jí tzv. "hloupé ovečky" nerozutekly po zjištění pravdy, o tom jejím zpátečnickém postoji! Vždyť ber to také tak, že ty "hloupé ovečky" jsou pro ně zdrojem obrovského zisku a jmění! Bez těchto oveček, by církev nebyla tak bohatá! Bylo by ničím! To jen ty ovečky z ní toto udělaly! Takže, klidně pokračuj ve svém čistém počínání, a nenech se nikým a ničím zastrašit! Buď jen a jen svá a silná!!!
Zbyněk P.
Pro Kybernauta
5. 03. 2017 10:54

Kolego, s dovolením se Tě pozeptám jednoduchou otázkou. "Kde bereš onu jistotu a troufalost tvrdit, že když je někdo v ohrožení života, čiže blízko smrti,, tak že ONI přicházejí?" Vždyť je to stejná úroveň tohoto Tvého tvrzení, jako to, co o něco níže zamítáš a zesměšňuješ! A kde pro změnu beru JÁ jistotu a troufalost Ti takto oponovat? Ze svého života, ze svých osobních zkušeností! A i když jsem již byl několikráte převážen přes onu hraniční řeku (obrazně řečeno), tak se mi nezjevila ani noha, natož nějaký ten duch, či nějaká bytost o kterých se zmiňuješ......zkrátka NIKDE NIKDO!!!
SofiaFDZ
Kybernaute
5. 03. 2017 10:50

Asi jsem se špatně vyjádřila. Tchyně to bere podle pocitu, který v ní ta bytost vyvolá, ne podle toho, jak se chová, tváří, vypadá, často jim do tváře ani nevidí. Když u nás viděla tu první bytost - ženu, zavalil ji v tu chvíli krásný hřejivý pocit na duši. Dokáží tohle také zlé bytosti? Ty ostatní bytosti v ní už takový pocit přímo nevyvolali, ale i tak usoudila, že asi zlé nebudou. To těžko posoudit...Naopak v domě mé švagrové kdysi viděla něco, co v ní vyvolalo strach,úzkost, až se jí udělalo zle. To, co vidí u nás doma, v ní tyhle negativní pocity nevyvolává. Díky za názor na ty karty, budu je muset snad někam schovat. Někdy si na ně třeba celé měsíce nevzpomenu a pak se objeví nějaký problém, nedá mě to a zase je vytáhnu. Tak mě nepadlo, nedala by se po domě provést nějaká očista, aby se odstranila ta případná negativita, pokud tu nějaká je, odstranila? Díky
Kybernaut
Blízko k smrti.
5. 03. 2017 1:00

Ja to vnímam tak, že dievčatko bolo kvôli vážnej chorobe v ohrození života a bola blízko k smrti. A vtedy, keď je niekto blízko k smrti, tak prichádzajú oni, duchovia, aby odprevadili dušu vychádzajúcu z nefunkčného tela, prípadne aby pomohli zabrániť úmrtiu tela. A čo sa týka toho, že či tie bytosti boli dobré alebo zlé, tak môžem vedieť, že podľa akých kritérii sa to hodnitilo? To sa preto pýtam, lebo naivne hodnotiť dobrosť (pozitívnosť) alebo zlosť (negatívnosť) duchovných bytostí iba na základe toho, že sa usmievajú ako mesiačik na hnoj ako tie najsvätejšie bytosti vo vesmíre a že vyžarujú kadejaké dobré, pozitívne "božie" svetlá "lásky" a "klidy" a "míri", sa mi zdá ako úplne naivná a nespoľahlivá metóda. Usmievať sa ako mesiačik na hnoj a vyžarovať kadejaké ukľudňujúce a krásne "božie" a "láskyplné" "klidy" a "míri" totiž hravo dokážu aj tí zlý a mnohých už s takým divadelným predstavením oklamali a ide im to veľmi dobre. Oni, tí zlý, totiž nie sú taký sprostý, že by sa prezentovali vo svojej pravej zlej podstate, aby ich ľahko ktokoľvek správne identifikoval ako zlých a veľmi šikovne sa vedia maskovať ako falošné dobré bytosti. ... A čo sa týka tých kariet s názvom "tarot", tak môj názor je taký, že si bola správne informovaná, že "z více zdrojů jsem slyšela, že vykládáním karet můžeme takové věci přivolat různé entity". Preto odporúčam tie karty pre istotu radšej nepoužívať.
SofiaFDZ
Milá Dano
4. 03. 2017 20:48

Asi těžko zjistíme, co je to za bytosti. Myslím, že o to ani nejde, já je nevnímám a z toho, co mi řekla tchyně, mě přijde, že za námi chodí s dobrými úmysly. A vůbec bych to neřešila, kdyby mě pořád dokola neomílala to s těma kartama. Tak snad se ozve někdo, kdo má s taroty větší zkušenosti. Díky
Dana P.
Milá Sofia
4. 03. 2017 17:14

děkuji za doplnění. Prožili jste moc těžkou dobu a já vám moc přeju, aby byla dcerka zdravá. A věřím, že ty bytosti vám pomáhaly a pomáhají. Kdo to ale může být? Andělé? Duše příbuzných, které jste neměli možnost poznat? Nevím, doufám, že k tomu někdo napíše.
A k tomu přivolávání entit skrze karty - sama ani karty nemám, takže fakt nevím.
SofiaFDZ
Mila Dano,
4. 03. 2017 13:42

Ráda doplním. Mojí dcerce v 6 měsících diagnostikovali dost ošklivou nemoc, byly jsme s ní 3 týdny v nemocnici, doma jsme to pak s ní taky neměly jednoduchý, všichni si z toho odbobí neseme nějaké trauma, no a můj manžel nese z nás všech asi nejhůř. Dcerka je teď v pořádku, vše je pod kontrolou, jsme z jejího vývoje nadšený. Ony bytosti u nás začala tchyni vídávat právě po návratu z nemocnice, kdy jsme na tom byli nejhůř. Nejprve to byla žena, vysoká, s kudrnatými vlasy a vyzařoval z ní klid a mír. Pak se objevily jiné, pokaždé byly dobré. Jakoby za námi chodily, aby nám pomohly. Mě taky přijde, že karty s tím nemají nic společného, ale chtěla jsem se ujistit, že si snad s ničím nezahrávám. Už z více zdrojů jsem slyšela, že vykládáním karet můžeme takové věci přivolat různé entity, ale nechtělo se mi tomu moc věřit.
Dana P.
Milá Sofia
4. 03. 2017 13:09

slyším poprve, že by se kartami daly přivolat bytosti odjinud, ale to neznamená, že to nemůže být?
Hodně dětí i menší procento dospělých je dokáže vidět, to je známé.
Chceš slyšet názory, ale já si docela myslím, že sis odpověděla v posledním odstavci, kde zmiňuješ "jistou" událost, která nám je utajena...proto však nemůžeme posoudit, zda jev s ní nějak souvisí.