Vaše příběhy

Opuštění těla

Učení - (komentáře)

Zbyněk P.
Pro Kybernauta
20. 03. 2017 20:00

Kolegáčku, kolegáčku...... netušil jsem ani, že jsi takovým optimistickým človíčkem.... Neboť jim vůbec nejde ani tak o ovládání lidí, jako spíše o to, že chtějí stávající počet lidstva silně zredukovat na zlatou 1,6 mld. A jakou formu té redukce si zvolí, je jen v jejich hlavách. Nejjednodušší formou jest 3. světovka-atomovka! Vždyť už mají na to připravené podzemní, velmi hluboké bunkry i s potravinami na "ix" let! Takže se vůbec netěš, resp. nedělej si žádné iluze na to, že zrovna Ty, či já, nebo někdo z našich blízkých okolo nás, bude míti to štěstí, a že přežijeme....!! :-))
Kybernaut
Život.
20. 03. 2017 14:01

Život je dar od Boha, Stvoriteľa. A každý jeho dar, si treba vážiť, lebo každý dar od neho, je veľmi vzácny. A život duplovane. A nie len ten iný život iných si treba vážiť ale aj ten svoj vlastný. A ni len takým spôsobom si treba vážiť aj svoj život, že "nezabiješ" ale aj tak, že "nezotročíš" (sem patria aj závislosti), čo sa definuje ešte horšie ako zabitie.

Len taká malá "kultúrna" vsuvka (doplnok):

A práve o to ide tým hajzlom, ktorí riadia tento svet cez to ich "NWO" (New World Order = Nový svetový poriadok). Oni nás všetkých chcú totálne zotročiť! To je horšie ako zabiť! Takého zotročenia sa bojme viac ako straty hmotného života zabitím!
Garfi
pro Tiamat
18. 03. 2017 11:00

Stejně jako Kybernaut mám obavy, aby jsi neskončil podobně jako zmíněný pan Dušan S. Astrál je jen jedno z odbočení na cestě za poznáním, ne důležitější, než ta další. Určitě jde o zajímavou zkušenost. Zprvu člověku něco dává, ale časem člověk zjistí, že je třeba jít dál. A většinou se pak i více soustředí na tady a teď, čili na přítomnost. Protože tu nejsme pro létání kdesi, ale pro žití života tady a teď.
Energi
já jsem
17. 03. 2017 17:25

erotika sama do poslední částečky a energie a naprosto vnímám,že mám v těle hadí sílu která vyživuje...já to vím ale ostatní (těžko říct??)si to bohužel neuvědomují ve svém duchu a těle vůbec a to je škoda veliká.
Tohle je totiž pozadí celého "duchovního světa"(ovšem zde musím říct jedno...duchovní svět je přirozenost sama,takže nic paranormálního)
Tohle je pozadí,které ovlivňuje náš mozek,vědomí....vlastně energii ze které jsme stvořeni.
:-))
Dana P.
Energi
17. 03. 2017 16:52

fíha, nebezpečně eroticky mluvíš, někteří budou muset, nemaje s kým, i ona.no.vat, aby tohle naplnili :D :D :D
Energi
tak
17. 03. 2017 13:04

Danuš neboť pudy jsou nedílnost součástí toho Univerza.
Nelze vykořenit pudy kvůli duchovnímu myšlení...obojí se slučuje.
To máš jako například s atomem....aby se do něho uložila informace,musí být proveden nejdříve vědomý akt.
Nebo aby se světlo a hmota sjednotily,musí být proveden akt,to nikdy neutuchající sexuální tření....to vyvrcholení je zápis :-))
Dana P.
Energi
17. 03. 2017 12:36

chtěla jsi říct koitus :D vždyť je to jeden ze základních pudů všech bytostí
Energi
tož
16. 03. 2017 18:17

to je to nejdůležitější Zbyněčku...celý Univerzum se točí kolem množení,vše je jeden velký nikdy neutuchající orgasmus.
Zbyněk P.
Pro Energií
16. 03. 2017 17:46

Došel jsem k názoru tomu, že člověk zde na Zemi nemá žádný úkol či poslání, ale že se tady jen tak poflakuje. A jediné, co musí vykonávat jest množit se jako kobylky, aby zachoval rod "Sapiens sapiens". A to je pro mne velice málo! Bohužel....
Energi
chápu
16. 03. 2017 17:29

to od počátku tvého komentáře...jen jsem tím chtěla říct,že každý drobný dokončený úkol ve své podstatě tvoří celek v tom životním poslání.
To znamená,že každičký drobný úkol je přeci taky ten nejdůležitější aby mohl správně zapadnout do toho uzubenýho kola,do toho celku a měl ten nejsprávnější chod v tom životním poslání a životě vůbec.
Malé drobnosti jsou velmi podstatné.
Jedna jediná drobnost může změnit kompletně celý chod,celý život a celý směr..cestu.
Zbyněk P.
Pro Energií
16. 03. 2017 10:42

Zdravím Tě! Mnou položená řečnická otázka byla směřována na ty lidi, kteří si namlouvají, že došli k poznání o tom, co jest jejich největší životní poslání (tedy největší životní úkol) na této naší krásné Zemi. V žádném případě nebyla ta otázka směřována "na miliardy" dokončených drobných úkolů, či úkonů během toho našeho života, neboť nikdo z nás nezná všechny proměnné, natož aby věděl, který z té miliardy vytvořených a uzavřených drobných úkolů jest ten nejdůležitější pro další vývoj našeho života...... Tomuto jsem směřoval onen posměšný tón. Pěkný den.
Energi
no vidíš Zbyněčku
15. 03. 2017 19:41

taky si "dokončil svůj úkol" už jen tím,že si došel k jednoznačnému cíli...Tedy zjistil jsem, že nic takového vlastně není!
No vidíš a tak se ptám...je to pro tebe naivní lidské přání dospět k tomuto závěru?
Dovolím si odpovědět za tebe...není,protože tvůj názor neboli "úkol" je definitivní,jsi prostě přesvědčen.
Zbyněk P.
Pro Tiamata a pro všechny
15. 03. 2017 19:28

Dokončit svůj úkol……….dokončit svůj úkol………! Toto vysloviti, či napsati, tak si mnoho čtenářů bude domnívati, že vskutku již máš vypreparován ten svůj nejdůležitější životní úkol, který máš za tento Tvůj všední život vykonat a dokončit! Jak bombasticky to zní! Jakou duchovní hloubku to vyzařuje! I já měl obrovské přání, abych znal svůj nejdůležitější životní úkol a mohl jej co nejdříve uskutečnit. Ano, přemýšlel jsem intenzivně na toto téma! Po delší době jsem však došel svými úvahami k jednoznačnému cíli. Tedy zjistil jsem, že nic takového vlastně není! Že nic takového vlastně neexistuje! Ano, můžeme dokončit, naše chvilkové a lokální cíle a úkoly, to jo! Třeba: dokončit školu, jít se napít, vyčistit si zuby, pomilovat se s někým, jít si zaplavat, atd ……! Ale z hlediska našeho vlastního života, nic takového neexistuje, protože náš život se skládá z miliard takovýchto drobných dokončení našich úkolů, v průběhu každého běžného dne. Takže který z těchto vykonaných drobných dokončení jest tím nejdůležitějším, aby se mohlo říci, že právě kvůli tomuto drobnému úkonu, tedy splněnému úkolu, jsem vlastně žil oněch 80 let svého života? Ať se na mne nikdo nehněvá, ale takto složené věty o nějakém tom nejdůležitějším dokončení svého úkolu za svého života, tak mi připomínají pouze naivní lidská přání někoho, kdo by si sám sobě chtěl něčeho docílit…….. Pěkný den.
Energi
tak
15. 03. 2017 7:32

zase je tu problém s předsudkama...někteří už prostě jiní nebudou.
Co se týká příběhu nebo spíš sdělení autora...tak přeji Tobě autore aby si při této životní zkoušce a cestě...kterou sis vybral,obstál a dokončil ji.
Máš na tuto vnitřní výzvu která se ti děje ještě dost času aby sis utvořil nějaký celistvý názor a náhled.
Jen tak dál....neuvěřitelným způsobem tě to obohatí neboť nic není důležitější než "smyslem bytí je používat všechny smysly.
Kybernaut
Pekne si teda lieta.
15. 03. 2017 1:06

tiamat sa zjavne potreboval iba pochváliť, podeliť sa s nami o tom, že čo už dokázal a kam smeruje. A vyzerá to tak, že sa s nami už aj pomaly bude lúčiť a odíde do iných svetov. To sa podobá na prípad jedného cvoknutého exopolitika, pána Dušana Szaba, ktorý spáchal samovraždu. Aj on sa s nami predtým takto podobne lúčil, že nám tvrdil, že odíde. ... No a odišiel. Nesrandoval. Aj jeho syn mi to potvrdil, videl som aj úmrtný list. Len dúfam, že aj tento tiamat takto neodíde.
Bigbiz
Kybernaut
15. 03. 2017 0:26

Jenom vítr.
=Jitka=
tiamat
14. 03. 2017 14:49

jestli jsi opravdu opustil telo a samozrejme ONI vedeli ze se vratis sem,tak te nemohli nicemu ucit,protoze jsi nemohl jeste dojit tak moc daleko.
A na druhe strane az ti proste odejde hmotne telo,se nicemu ucit nemusis,protoze pak vse nahle budes vedet okamzite ani nevis z ktere strany to prislo.
Kdyz je nekdo astralne venku z tela vi toho hodne,ale jakmile prijde zpet vi tak akorat 00.
Nezlob se ,ze ti to rikam,ale nase hmotne telo ty vedomosti z druheho brehu proste nepobere,nemame na to.
Kybernaut
Niečo mi tu chýba.
14. 03. 2017 3:09

"A co pak bylo dál, babičko?". :)