Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Duch u postele - (komentáře)

demon hopskulka
Pěkný večer...
5. 04. 2018 23:20

..to nebo ti z 91% nebyl Anděl,jelikoz v Jeho Pritomnosti je teplo,klid a "extaze". Ps: Jsem velice rad, ze "ducha" nevidim..
Bernadetta
Posvěcený růženec
10. 07. 2017 13:22

Ad posvěcený růženec - takový předmět sám o sobě NEMÁ žádnou ochrannou moc. Růženec je modlitební pomůcka, nikoliv amulet/talisman. Je to jen pomůcka na odpočítávání modliteb. A posvěcení? Inu, zkuste se zeptat kněze. Vysvětlí vám to jistě lépe než já. Před temnými silami vás ochrání pouze Bůh, žádné předměty. Ty předměty mohou pouze pomoci obrátit vaši mysl k Bohu, připomenout vám, koho máte prosit o ochranu, ale sama o sobě vás nebude chránit žádná věcička... Až se zase budete bát, vezměte ten růženec do ruky a modlete se, obraťte svou mysl k Bohu a Panně Marii (na to asi ten růženec máte, že?) - to odradí zlé síly.
rastye
Grebena
17. 04. 2017 12:13

Děkuji za názor, ale máš pravdu asi na tom vážně něco bude. Je fakt, že bych se měla naučit i myslet více pozitivně, než že všechno hned vidím skepticky a černě a to se pak projevuje i na mém naladění.
grebena
rastye
17. 04. 2017 11:56

Já si myslím, že ano. Jde o celkové naladění před spánkem. Když budeš usínat v pohodě, tak by podle mě i tvůj spánek měl být OK. Samozřejmě i já jsem zažil ve spánku útoky, které na mě působily tak, že mě někdo tahá z těla. Na to nejlépe zapůsobilo, když jsem během utoku prohlásil (vím kdo jsi a nebojím se tě!!" Ted mě pust nebo se naštvu!) No a ono mě to pustilo a od té doby nevrátilo :) Jako nekecám, vážně! Jedná se prostě lidově o energetické upíry, kteří většinou přichází, když máš strach nebo celkově si ve špatném psychickém stavu, kdy tvá jemnohmotná obranná slupka (tak si to nazývám pro sebe) je oslabena a tvá energie utíká i během spánku. Jako je to jenom má teorie, můžeš si z toho něco vzít, ale nemusíš. Ale myslím, že tak nějak to bude.
rastye
Grebena
17. 04. 2017 11:40

Stalo se to ale při mém spánku. Je možné, že i přesto že spím bych vysílala takovou nějakou energii?
grebena
rastye
17. 04. 2017 11:16

myslím, že to co popisuješ, ten strach jsem měl jako malý. Opravdu jediné co zabírá je se přestat bát. Zkus myslet na něco příjemného. Mě třeba vždy pomohlo, když sem začal přemýšlet o fotbale ... :) Protože další věc je, že když se bojíš, tak Tě to stresuje a ten stres Tě hodně unavuje, jsou to propojené nádoby. Přestan se bát, protože se není čeho bát. Ten strach je přitahuje, nicméně nechtěji Ti ublížit, oni jen cítí tu energii tvého strachu, tak se jdou napapat :) Jak se přestaneš bát, tak to unava i mlžný opar nad Tebou zmizí.
rastye
!
16. 04. 2017 17:13

Musím říct, že si moc cením toho, že někdo věnuje čas, aby si přečetl to co píšu a dokonce na to odpověděl. Moc si cením vašich rad a názorů, které jsou velice cenné.
=Jitka=
Rastye
15. 04. 2017 19:02

....jeste bych ti chtela jict,ze aji me odesl otec nahle a rok po nem i mamka.Byla jsem taky z toho cela spatna a vyklepana jak ten ratlik....me dost pomohli lide zde na esoteriku,ale ti uz tu nejsou,spoustu lidi se tu vymenilo a dost jich odeslo a to je skoda.Tento web je pro takove "pripady" velika opora.
=Jitka=
Rastye
15. 04. 2017 18:58

jeste bych ti chtela rict ze bys mela nekdy si vsimnout ze je tma taky prijemna.Ja rada koukam do tmy treba z meho pokoje,kdyz uz treba vsichni spi a ja koukam do tmy ven.Hlavne v lete jak krasne dokaze ta tma uklidnovat,obvzast kdyz slysim k tomu svrkot svrcku a dotoho kdyz sviti mesic...no nadherna je nekdy tma.Tak se neboj,tma dokaze byt i na tve strane... :-)a kdyz se i porat budes bat,tak v te tme bud s nekym koho mas rada...
missi
Jeste
14. 04. 2017 14:20

K te tme..
Muze Ti byt utechou, ze kdyz je tma, tak je vetsina veci stejna jako ve dne. Jen ty veci nejsou videt.
Muzes zkusit nekdy, az budes mit naladu si pres den projit nejakou cestu. Treba v lese, nebo nejakou ulicku ve meste a pak si to same projit s nekym, kdo to tam nezna. Pritel by byl k tomu vhodny. Lepsi je asi ten les, je to bezpečnější. Ale zalezi odkud jsi. Nekde jsou i mesta v noci v pohode.
Tohle ma totiz dva aspekty. Prvni vec je, ze budes ve tme. Budes vedet, kudy jdes a i kdyz neuvidis, budes vedet. Klidne si vem baterku, lucernu svit si mobilem, at se nekde neprerazis a neublizis si.
Ta druha vec je ta, ze kdyz Ty budes ta, ktera je,, vedouci vypravy,, tak to by Ti melo zvednout sebevedomi a pocit dulezitosti a odpovednosti ( tu bus mit za toho, kdo s Tebou pujde) zatlaci strach do pozadi.
Docela to funguje, mam to odzkoušené na detech. :-D
Preji si pro Tebe hodne sil...
missi
Rastye
14. 04. 2017 14:07

:-)
To, co Ti vadi na tme jsi definovala krasne a vystizne. Jo je v ni prd videt a to ji dělá tak tajemnou. Ona tajemna a strasidelna bude porad, jen Tvuj pohled na ni se muze zmenit. A ja tak nejak citim, ze se zmeni, ze to zvladnes.
rastye
Snaha
14. 04. 2017 13:07

Moc děkuji za rozsáhlý text! Na stránku se podívám ve volné chvíli.
Od mých třinácti let jsem nucena "být silná" především psychicky. V tom samém věku mi zemřel tragicky otec. Za ta léta neustálého snažení jsem někdy dost vyčerpaná a ty emoce prostě přetečou. Brekem se mi částečně uleví, je to však neustálý boj.
Chci tento strach změnit, obrátit v něco jiného. Je neskutečně ubíjející klepat se jako ratlík (se zapojením mé fantazie) doslova hororová scéna. Ale až nyní si uvědomuji, jak mě tento strach "zbytečný strach" ubíjí. Jsou to každodenní rutiny s kterými se setkávám. Strachů a těch faktorů je více. Především tma jakožto přirozený faktor, nejvíce mě děsí to, že v ní vlastně nevidím ani na píď.
Díky vašich pobídek, jsem rozhodnuta se vydat dlouhou cestou a začít s tím konečně něco dělat, bojovat. Doufám, že to zvládnu a proměním to v něco, co mi přinejmenším vadit nebude.
Kybernaut
Áno, "musíš chcieť".
14. 04. 2017 2:47

rastye, pre nikoho nie je jednoduché zbaviť sa strachu. Vyžaduje si to prácu na sebe samom. Aj ja som si so strachom užil svoje, prešiel som aj ja cez to všetko, takže mám s tým osobné empirické skúsenosti a viem, že čo je to strach, aký je a ako ho isté (nie len nepozemské) bytosti zneužívajú. A viem aj to, že ako treba skrotiť strach. A nie len strach. Mám k tomu také niečo ako "kľúč". Pokúsim sa ti niečo poradiť, čo som ja na sebe používal a čo nie len mne osobne pomohlo, ale aj komukoľvek inému to doteraz pomáha a vždy to aj pomáhať každému bude. Poskytnem aj tebe ten kľúč, určený k tomu, ako to dosiahnuť. Princíp je jednoduchý, ľahko sa o tom píše aj rozpráva, ale ťažko sa už uskutočňuje, lebo je to náročná drina a práca na sebe samej. Na prekonávanie nie len strachu, ale aj iných emócii, je potrebné na to mať dostatočne silnú vôľu, aby sa človek dokázal sám seba ovládať. Vysvetlím ti, že čo to je tá vôľa a jej sila. Sila vôle je niečo ako sila myšlienok, alebo sila chcenia. Celkom dobré rady, ako si posilňovať silu vôle, nám poskytuje pán Břetislav Kafka v tejto jeho knihe: http://www.karpatskylovec.sk/fotky36789/fotos/_vyr_787Bretislav-Kafka-Clovek-zitrka-1947.jpg. Ale samozrejme, že aj iné zdroje môžu celkom dobre radiť. Takže nech sa páči, tu máš kľúč k tomu všetkému, nie len k prekonávaniu strachu. Odovzdávam ti ho. Vytrénuj si silnú vôľu, aby si mala silné chcenie a potom už hravo budeš ovládať nie len strach ale aj všetko ostatné. Takže odteraz už vieš, že čo máš robiť, pred chvíľou si o tom tuto vyššie bola informovaná, tak ti to aj odporúčam robiť a držím ti v tom palce. Pracuj na sebe, vyvíjaj sa duchovne aj psychologicky, snaž sa seba zdokonaľovať aj v iných oblastiach, ako je len v prekonávaní svojich emócii prostredníctvom silou vôle. Tak napríklad svoje zlé vlastnosti sa snaž utlmovať a potláčať do stratena ako sa len sa dá na minimum a dobré tvoje vlastnosti sa naopak, snaž ešte viac vyvíjať a dávať ich do popredia na maximum ako sa to len dá. Všetky tvoje slabosti sa snaž zmeniť na silu a už nebuď zaostalo slabá ale buď silná a vyspelá. Nemyslím fyzicky, že "fyzickú silu" ale skôr tak vnútorne, psychologicky, duchovne. Aj žena vie byť aj vnútorne silná a aj odvážna ako nejaká Johanka z Arku. Snaž sa hľadať a dodržiavaj hierarchické duchovno kozmické (prírodné) zákony všetkého a využívaj ich, ži s nimi a tak podobne. Toto ti odporúčam robiť čo najdlhšie, mnoho rokov a neprestávaj s tým ani po odumretí tvojho tela. Držím ti v tom palce.

missi, s tým pojmom "musíš" som mal samozrejme na mysli aj to, že "musíš chcieť". Ja si doteraz vo svojom vnútri zvyknem hovoriť to "musím chcieť" (alebo "musím") a nemám s tým žiadne problémy a pomáha mi to.
rastye
!
13. 04. 2017 19:45

Souhlasím!
=Jitka=
missi
13. 04. 2017 12:32

to je nadhera!To jsi trefil....
missi
Rastye
12. 04. 2017 19:51

Anděl

Hlídá Tě ve dne
když městem jdeš
Střeží Tě v noci
když v posteli jseš
Je stále s Tebou
Všude Tě provází
Vede Tě na cesty kde
méně je nesnází
Nauč se poslouchat
ten jeho hlas
Pak cesta životem
půjde Ti snáz
Nepozná únavu ..
nepozná hlad
Při Tobě bude
na věky stát..
rastye
Missi
12. 04. 2017 19:31

Tak tohle opravdu netuším.
missi
Rasty
12. 04. 2017 19:30

Tohle vim, slo mi o postup. Od kud je ta svecena voda? Kdo s tou vodou prijde do styku?
Ona voda celkem rada prijima informace. A muze v ni byt ulozeno kde co.
rastye
Missi
12. 04. 2017 19:06

Světí se domy, věci cokoliv. Sama si už nepamatuji, co přesně se u toho říká. Ale toto provádí kněz "svěcenou vodou". Více se asi dozvíš na internetu.
missi
Rastye
12. 04. 2017 18:33

Chtel bych se zeptat, jak probiha ten,, proces,,posvěcení?
rastye
...
12. 04. 2017 13:47

Sama mám doma jeden růženec v pokoji a pak jeden malý (sice slepený, zlomila jsem si ho) a ten nosím neustále u sebe.
Příteli jsem taky jeden darovala. Nechal si ho v posteli a omylem jsme ho zlomili, takže teď asi tak funkční není...
Každopádně přemýšlím, že koupím další a nechám jej posvětit.
=Jitka=
....
12. 04. 2017 11:40

ja osobne sveho ochrance velice pocituju a vim o nem.Me hodne pomaha,protoze vi,ze o nem vim a ze tedy verim ze existuje.Vira jen tak nema ucinek.
Ale tim nechci rict ze by mela vyusit ve fanatismus!To uz ne!To je spatne!Pozor na to.
=Jitka=
ahoj
12. 04. 2017 11:38

no,abych pravdu rekla,ja mam ruzencu povesenych doma hodne a dokonce primo z Izraele(jak zdejsi stari pratele vedi ze tam ziji)noa mam celekem doma v Brne klid i kdyz v tom dome oba moje rodice zemreli.
Rastye,tak to taky skus.Aji tyruzne kaminky jsou nabite energii.Dcera si koupila na pouti tu sitku s tema perickama co je na chytani spatnych snu a pry ji to pomaha.Taky toto mam doma :o)
Podle meho nazoru ale staci pozadat sveho ochrance a to by melo byt vic nez vse ostatni....Dulezite ale je,abys tomu sama verila,jinak je to na nic.
missi
Rastye
12. 04. 2017 10:06

Pokud jsi schopna aspona spat, at uz kdekoli, vic jak sest hodin, je to dobre. Osm hodin je luxus. :-D
Ta unava po probuzeni, to je horsi. :-( muze to byt od psychiky az po nejakou formu spankove poruchy. Ale jestli je to ctrnact dni, tak bych to svedl na jarni unavu a snazil se to resit postaru. :-D kafem.
Kdyby to ale trvalo dele a uz si jela nadoraz, zajdi si k doktorovi a nech se prohnat spankovou laboratori.

K te ochrane pred zlem.
Je vic zpusobu. A jo i ruzenec. Tady je spis vec Tvoji viry. Jestli jsi verici, tak samozrejme je ruzenec u postele ta spravna volba. Pokud,,jen,, veris v neco, co je nad nama, tak si muzes vybrat svuj talisman, ktery Te bude chranit. Muze to byt cokoli. Je jedno, jak to bude vypadat, jestli zvolis cinskeho ochranneho draka, nebo si povesis na krk Thorovo kladivo. I ten zminovany ruzenec, i kdyz nejsi verici splni ucel. Princip je vzdy stejny. To co mas je takove Tvoje svetylko ve tme, ke kterému se upnes. A ono Te ochrani. Je to teda zjednodusene receno. A nejspis se do me za to nekdo pusti. :-D
Jestli si budes vybirat neco sama, tak bych doporucil křišťál. Ten ma dve vyhody. Jednak je to jeho velka ochranna sila. Takovy bodyguard mezi mineraly a za druhe, delaji se z nich hezke sperky a nevypada to na krku spatne. Az bych rekl, ze to muze, treba v kombinaci se stribrnym retizkem vypadat slusive.
rastye
Děkuji
12. 04. 2017 8:43

missi:
Únava po probuzení, kdy si připadám jako přejetá parním válcem a ještě více unavená než před spánkem trvá tak dva týdny? Zhruba.
Nevím jak kvalitně spím, ale jsem schopná naspat minimálně osm hodin a pokud mám možnost, tak i více. Pokud ovšem nejsem přes noc s přítelem, budím se nervozní asi z toho, že ho u sebe nemám.
A k buzení, to je irelevantní. Když spím sama, vím že se budím klidně i 5x za noc. Převalím se a usnu. Když spím u přítele, tam je to trošku jiné, tam se probouzím do velké bdělosti a často mám problém znovu usnout klidně půl hodinu čučím do zdi.
A poslední otázka, proč se budím... to sama netuším, jestli to je tím že nespím doma (přičemž u přítele spím i 4x do týdne)


Máte pravdu s tím strachem. Budu na to více myslet a snažit se být klidná, nepanikařit. Vím, že tohle bude pro mě hodně velké sousto...
Často mám při usínání pocit, že mě něco pozoruje, ale bude to jen pocit, strach, který mě ovládá při tmě.

Co určitě vyzkouším je požádání svého ochránce. Za tuto radu moc děkuji.

Přesto bych se zeptala. Je něco co by tyto (kdyby to byly bytosti) zastavilo? Něco jako mít u sebe růženec, nebo něco takového?

=Jitka=
decka
11. 04. 2017 21:57

ja se pred spanim chranim tim,ze zadam sveho ochrance aby me ochranoval ode vseho zleho a klidanko usnu jak nemluvne.Tim zazenu jakekoliv obavy ze me nekdo sleduje.Takze si taky s vasim ochrancem promluvte a budete klidneji usinat....
Nezapomente rict ze chcete ochranu pred zlyma lidima i astralnima bytostima a bude klid.Staci jen rict....
missi
Noo
11. 04. 2017 21:17

Nevim, to nedokazu posoudit. Muzu pomoci s tim spankem. I s tou inventurou, bych mohl. Jen na tu inventuru, takhle na dalku tezko radit. A to lidske nitro je tak krehke a nerad bych vic ublizil, nez pomohl.
Energi
o tu kompletní
11. 04. 2017 21:14

inventuru tady jde a zřejmě i u autorky.
missi
:-D
11. 04. 2017 21:11

Ja to mam obracene. A v nitru to mam uz celkem srovnany. Vic to neporovnam, to bych potreboval udelat kompletni inventuru a tim bych otevrel veci, ktere maji byt zustat zavrene a ja je nechci prozivat znova. Uz ne.
To urovnani nitra nekdy trva roky a je k tomu potreba hodne sily, ne jen dusevni. A bez spanku neni sila a bez sily.....
Energi
missí
11. 04. 2017 21:00

to je přesně to, kde například ty děláš chybu...ty chceš najít bezpečné místo pro fyzické tělo ke spánku ale promiň mi tu troufalost ...nemáš bezpečí v nitru,v duši.
Tohle nikdy nemůže fungovat...základ je nejdříve to bezoečné a stabilní nitro a pak příjde přirozeně klidný fyzický spánek.:-)
missi
Energi
11. 04. 2017 20:56

Je to jo i ne. Jasne, ze ten,, skleneny zamek,, mame v sobe. Ale to misto s klidem fakt potrebujem. Mame tady tohle nase telo a to potrebuje odpocivat. A odpocivat v klidu. A udelat bezpecne misto pro fyzicke telo je jednodussi, nez si srovnat svoje nitro. To chce cas. A spoustu sily. A bez spanku nebude sila. Vim o cem mluvim. Sama vis, jak na tom jsem.
Energi
jo a s tím
11. 04. 2017 20:47

mocnějším CHCI naprosto souhlasím :-)...protože jak píšeš....strach je přirozený a nelze se ho zbavit úplně a proto pokud někdo bude muset se něčeho zbavit, nikdy se s tím neztotožní a nevyrovná ale když si sama řekne že CHCE s tím něco dělat ...tak to povede k úspěchu a pak bude klidně "spát" jak v tom svém nitru,tak i klidně usínat v postely.
Energi
missí to bezpečné místo
11. 04. 2017 20:38

máme přeci každý v sobě.
Nemusí ho přeci hledat jinde a ani ho nenajde nikde jinde než mimo sebe.To všechno okolo je jen zdánlivé bezpečí.Nikdy neůže zvítezit nad strachem uplně ale může ho bezpečně právě z toho svého nitra korigovat.Nitro je to nejbezpečnější místo.Pokud má klid v duši tak bude spát jako miminko.
missi
Rastye
11. 04. 2017 19:32

S tim strachem, no, mela by si s tim zkusit neco delat. Mozna to, co radi Energi. Zkusil bych ten zacatek. Zkusit ten strach prekonat. Strach je naprosto prirozeny! Neboj se ho! Diky tomu, ze se bojime, jsme preci jako druch prezili. ;-) Jen blazen se neboji.
A i jinak souhlasim s tim, co pise Energi.
To s tou unavou po probuzeni, jak dlouho to trva? Jak kvalitne spis? Jak casto se v noci budis?
Vis, proc se budis?
Je to hodne otazek ja vim..
Je potreba, abys mela nejake svoje bezpecne misto. Misto nekde, kde se budes citit v bezpeci a kde budes klidne spat. Spanek je moc dulezity! Hodne lidi to podcenuje.
To svoje misto si muzes, rekneme,pojistit, zabezpecit, aby Ti tam nic nelezlo. S tim bych mohl poradit.
missi
Kybernaut
11. 04. 2017 18:54

,,Musíš,, je uz z principu spatne! Pokud budes Ty, nebo kdokoli jiny v hlave ze,, musí,, tak to nic nezmeni.
Daleko mocnejsi je,,CHCI,,
Energi
ano
11. 04. 2017 18:10

sebeovládání přesně tak...to je totiž strašně jednoduché se bát(neovládáš se)a ještě jednodušší se nebát(ovládáš se).
Chce to tréning,když se bojíš tmy...zkus se třeba zavřít na chvilku do tmy a postupně ty chvíle prodlužuj.
Měj poblíž svého přítele aby si měla jistotu,že kdykoliv tě může psychicky podpořit.
Možná by byla vhodná pozdější terapie ve tmě.
Existuje desetidenní léčba tmou a tahle několikadenní meditace tě naopak naprosto vědomě změní.
Co se stává u přítele má možná vysvětlení...nejspíš má přítel určité schopnosti o kterých možná ani neví.

rastye
Strach
11. 04. 2017 15:31

Dnes se mi přítel svěřil, že ještě k tomu občas slýchával kroky na půdě, klepání dveří či že občas měl pocit že něco zahlédl.
To bude pro mě velice obtížné. Jsem veliký po*era. Bojím se tmy a všeho. Neustále u mě převládá strach, natož ve tmě a při tomto vědomí, že se toto stalo u přítele...
Kybernaut
Strach.
11. 04. 2017 15:28

Vyzerá to tak, ako keby sa na teba niečo nalepilo. Presne tak, ako ti dobre poradila Energi, nesmieš sa ničoho báť, lebo už len ten samotný strach to iba priťahuje a dáva tomu silu (ono sa to tam hromadí, na princípe "rovnaké priťahuje rovnaké") a potom by sa to iba zbytočne stupňovalo a stále by to bolo horšie a horšie a stále ťažšie zastaviteľnejšie. No a čo missi, že je to ťažké nebáť sa, nikto netvrdí, že je to ľahké, "musíš a hotovo", aspoň sa naučí sebaovládať si v sebe aj ostatné emócie. Prísna sebadisciplína musí byť.
missi
Noo
11. 04. 2017 13:25

Ono se to hezky rekne, nevud vystrasena, ale hur se to udela, kdyz jen pri pomysleni, ze tam neco bylo, ji beha mraz po zadech.
Energi
tak nebuď vystrašená
11. 04. 2017 13:18

neboť to je právě to.... co bys neměla.
Změň tu negativní energii v pozitivní,nic není tak horké jak to vypadá.
Nic a nikdo tě nemůže ohrozit, pokud tomu sama nedáš šanci.
Strach je "požíračem" veškeré pozitivní energie.