Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Kontakt s mrtvým pejskem - (komentáře)

MrLuke189
K autorce
20. 09. 2017 7:52

Citový vztah, to jako vážně? Ikdyby pes sebevíc trpěl, tak bych nikdy nebyl ten, kdo by ho usmrtil. Na nějaký injekce kašlu. Každý má zemřít přirozenou normální smrtí. Tohle neberu a jsem proti tomu. Ano, má sice bolesti třeba.. ale ptal se někdo toho psa, jestli chce umřít? Kdyby si toho psa nenechávala uspat, měla by si ho tu ještě do teď. Toho nemůžeš mít tak ráda..
=Jitka=
....
6. 08. 2017 14:59

jo jeste bych dodala..
Tyto kontakty mam jen pri absolutnim zklidneni tela,tedy va spanku,jinak se mi to nikdy ve dne nepodarilo.
To kocici otirani o moje nohy byla vyjimka...
Ale rozdil mezi snem je celkem dostacujici.Ja to poznam.
=Jitka=
ahoj
6. 08. 2017 14:53

ja mela tento zazitek...
Me odesla fena nemeckeho ovcaka a ja ji mela 9let a pul.
U techto cistokrevnych psu je to asi maximum.Mela ale rakovinu mocove trubice,takze u ni to slo celkem rychle.Operace byla k nicemu,ale podstoupila ji a zemrela hned po ni.
No,ale chtela jsem ti rict,ze ja ji oplakavala jakoby mi odesel blizky clen rodiny.Ona me hlidala a hodne pomahala.Privezla jsem si ji z CR do Izraele.Proste jsem ji potrebovala...nikdo nevkrocil na nase uzemi.Kazdyho "vyprovodila" a to v teto zemi pro me bylo vic nez dulezite.
Vim,ze zviratum odchazi duse z tela jako lidem a proto,jsem zadala dedu,aby mi ji ohlidal,nez se tam dostanu ja.
K memu prekvapeni,ze mi ozval deda(od tatky) a ja zadala dedu od mamky,protoze ten mel vztah ke zviratum a psum dost velky.A to mam v sobe prave od nej.Prekvapilo me to a tim jsem i pochopila,ze toto vse je mimo muj mozek i fantazii a ze je to realni.Pak jsem se dozvedela,ze deda od tatky mel vzdy vetsi psy a tak si moji Vali hned oblibil a ujistil me ,ze ji ma a ze ceka na me.
Bylo to pro me uklidnujici a zaroven ziskana dalsi skusenost z druheho brehu.
Setkani s Vali a dedem probehlo asi celkem 3x a pak uz nic.Vali je pryc asi 7let.Bylo mi aji receno,ze se mi ten pes nemuze stratit a ze si nemam delat starosti.Kdyz tam prijdu pak ja,okamzite ji najdu,tam vladnou jine zakony.Hlavne telepatie takze staci jen se zamyslet...
Ja ji v techto setkanich hladila a mazlila se s ni.Byl to mazel i kdyz mela 38kg.
Takze jestli se ti nekdy podarilo setkani s nkym z druheho brehu,tak by se ti mohlo podarit setkani aji s tvym pejskem.A jestli ne,tak zkousej kontaktovat tveho ochrance aby ti pomohl.
Mela jsem aji dokonce kontakt s nasi kockou,ktera mi taky odesla,dokonce jsem citila normalne ve dne jak se mi otira o nohy.Tyto kontakty ale byvaji kratce po jejich odchodu,nez odejdou dal.Aspon me to tak pripadne.
Jinak ti preji,aby jsi presla toto tezke pro tebe obdobi v pohode a drzim ti palce,aby se ti ji podarilo kontaktovat.Mej se pekne...