Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

My Darling - (komentáře)

Kybernaut
Zvuk z minulosti.
21. 02. 2018 6:26

V tomto prípade sa mohlo jednať o audio prejav z minulosti.
missi
Free
22. 12. 2017 15:44

Tobe taky preji klidne svatky ..:-)
Free
missi
22. 12. 2017 11:26

Díky za odpověď, Tvůj příběh si určitě vyhledám a přečtu, protože mě to fakt zajímá. Tenhle hlas určitě v hlavě nebyl, tím jsem si stoprocentně jistá. Měla jsem pocit, že to dělají ty repráky, ale kdo ví, co to vlastně bylo, to už se asi nikdy nedozvím...
Přeji krásné svátky!
missi
Free
19. 12. 2017 20:54

Setkal jsem se taky s necim podobnym. I kdyz ,,podobnym,, neni ten spravny vyraz. Byly to proste hlasy. Vetsinou jsou tyhle hlasy slyset jakoby v hlave. Ale to co jsem slysel bylo z konkretniho mista. Mam tady o tom pribeh. ,,Asi jsme slysely vzpominky,, si teda myslim, ze jsem to tak nazval.
A jeste parkrat jsem se setkal s hlasy, ale nikdy na me nemluvil zadny predmet. Krom lednicky, ale to se nepocita. :-D
Jak uz jsem psal, dulezite je, jak si to vnimala Ty. ;-)
Free
pro missi
18. 12. 2017 10:12

Moc děkuji za Tvůj komentář. Příběh se skutečně stal tak jak jsem ho popsala, a proto mi přijde naprosto nevysvětlitelný. Směr, odkud se hlas nesl jsem identifikovala jasně, protože v recepci bylo v tu chvíli naprosté ticho. Jednalo se o mužský hlas, který mi připomínal jak píšu magnetofonové nahrávky, které se používaly když jsme se ve škole učili němčinu a angličtinu a museli jsme znova a znova opakovat daná slova pro vylepšení výslovnosti.... I když teď mě napadá, že s tím vzkazem od někoho komu na mě záleží můžeš mít pravdu!


missi
Free
15. 12. 2017 15:23

Moc hezky napsane.
Ted v kratkosti k Tvemu zazitku.
Mas pravdu v tom, ze reproduktory sami o sobe nehraji. :-)
Takze z reproduktoru to byt nemohlo.
Jenze odkud to slo?
Trochu me zarazi, ze vis smer, odkud se to ,,mluvilo,,. A dalsi, co me zarazi je to opakovani. S necim takovym jsem se nesetkal. Tim v zadnem pripade nechci rict, ani naznacit, ze Ti neverim. Jen je to zvlastni.
Muze to soviset , jak pises, s ,,emocionalnim napetim,, ktere se v tu dobu prozivala. Mohl to byt vzkaz od nekoho, komu na Tobe zalezi. Tezko posoudit. Nejdulezitejsi a rekl bych jediny spravny pohled na to, co si prozila, je Tvuj pohled. To jak si to vyhodnotis Ty sama.
Jeste jedna vec.. Ten hlas, byl muzsky, nebo zensky?