Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Často se mě někdo dotkne, ale nikdo tu není - (komentáře)

=Jitka=
....
9. 06. 2019 10:12

otazka je....stava se to aji chlapum?
AnchKa
Buď
7. 06. 2019 21:16

v pohodě,taky si na mě sahají :-)Nevadí mi to,zvykla jsem si.
=Jitka=
ahoj
23. 05. 2019 20:27

sice je to tu dele ale nemela jsem cas si to tu precist.
Me kdysi davno,kdyz jsem byla mlada se nekdo dotkl zadku ze zadu jak jsem stala u linky v kuchyni a varila...bylo to do slova,jakoby me po zadku poplacal a z obou stran!BYla jsem z toho uplne v soku.Je to uz more let,ale porat si to pamatuju.Muze to byt taky tim,ze se nekdo dostane casove do te doby a muze to byt kdokoli,aji muj manzel,ktery o tom nevi.Ale muze to byt i ten,kdo nas zna a my si ho ted v tomto zivote nepamatujem.A muze to byt i muj deda!Ale urcite je v tom telepatie,teleimportace a veci co nase smysle nepoberou.Ale neboj se,je to vzdy nekdo kdo nam ublizit nechce a to ja vim...
missi
Popravde
8. 05. 2019 11:09

Racionalni vysvetleni nemam. Racionalne by to slo vysvetlit, rekneme anomalii v prenosu nervovych vzruchu. Teda, jako ze mozek vyhodnoti treba zavan vetru na noze jako dotek. Tim nechci v zadnem pripade naznacit, ze jsi ,,divna,,.
Z toho iracionalniho to muze byt vicemene cokoli. A jak pises, ze vnimas neci pritomnost a vidis duchy, by spis nasvedcovalo tomu, ze v Tve blizkosti se pohybuje neco, nekdo, kdo uplne tak nejak nepatri do nasi reality.
Vysvetlit to neumim. Ale nejsi sama. Dceri se deje to same.
Treba casem prijdes na nejake vysvetleni.