Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Náramok - (komentáře)

=Jitka=
....
11. 07. 2021 22:29

Omlouvam se za překlepy.
=Jitka=
Ještě n?co
11. 07. 2021 22:28

Já jednou astrálně nabila pozitivní ebergii jedné známé ktera to moc pozřebovala... kaminky z Macochy ktere jsem videla že je má doma a ji pomohlo toto nabití se postavit na nohy protoze jí někdo zavraždil dceru..A ona je nodila pri sobě na krku...ale to je tak 7 rokú a ona sama uz nezije.A v tom mi pomohla hlavně moje mamka ktera v te době uz byla na jinem svete...
To ti chci říct že abys vedela jakou sílu má nabitý kámen!Je důležitý čím ho kdo nabije.
=Jitka=
Ahoj
11. 07. 2021 22:17

Dado,nikdy nevíš co k tobě sestra cítí..obzvlašť když jde o majetek.Lide jsou závistivý až by mysleli na to nejhorší.Já vím jak citlivé jsou kameny a jak přejímají rychle do sebe energii.Prostě a dobře..vyhoď to a neměj ten náramek ani doma!Obzvlašť kdyz ti bylo zle když jsi ho měla na sobě.
Další věc je tve zdraví...nenech se nikym jen tak rozčílit a změň svoji životosprávu...něco je v ní špatně kdyz ti to narušilo srdeční činnost.
Netrap se a žij poklidněji.
Adanom
Dada
5. 07. 2021 9:10

Vraj se lěcit nedá. No jasně tohle ti tvrdí lékaři ,ale já Ti tvrdím něco jiného.
Jsme na esoterickém webu ne v nemocnici. Takzle Ti tady na tomto webu vzkazuji ,že existují mentální a teda duchovní uzdravení a to i arytmie.
Vlastní myšlení , jeho způsob, nám způsobují všechny potíže. A stejnou cestou lze z toho jít i ven. To je můj vzkaz. Ty se nad tím co píšu prosím pěkně buď zamysli nebo to nech plavat a nevšimej si toho.
Přeju Ti vše dobré
Pa
42dada
Ahoj
4. 07. 2021 14:23

Náramok som'dostala od mojej sestry,s ktorou mám dobrý vzťah, len po dedičskom konaní to je trošku nahnuté. Čo sa týka zdravia,artmia sa vraj vyliečiť nedá, čaká ma malý zákrok,ale nemusí zabrať.Asi si ho ani nedám robiť.
Adanom
Dada
3. 07. 2021 11:27

Podle mne zalezi nekdy dost na tom kdo je clovek ktery Ti naramek daroval a jaky k sobe mate vztah.
Druha vec je ze souvislosti s naramkem a opakovanymi potizemi kdyz jsi ho nosila dost mozna ovlivnuses Ty sama svou psychikou. Na to bych si davala na Tvem miste velky pozor. To mas vecsvych rukou.
Preju Ti uzdraveni.I to lze velmi ovlivnovat za pomoci psychickeho nastaveni.