Vaše příběhy

- Setkání s UFO -

Opakované únosy
Na jaře roku 1996 jsem zažil něco, o čem dodnes přemýšlím a co mne dodnes někdy strašívá...

Byl jsem tehdy doma se svou tehdejší přítelkyní a nedělali jsme vlastně celý den nic neobvyklého. Odpočívali, šli na procházku a večer se dívali na televizi. Asi okolo jedenácté hodiny večerní jsme si šli oba lehnout do ložnice.
Přesně v 01.16 ( podíval jsem se na hodiny-digitální ) mne probudilo nádherné červené světlo. Takový barevný odstín jsem nikdy předtím, ale ani nikdy potom neviděl...
Další vzpomínky jsou velice útržkovité. Vedli mne dlouhou chodbou ( několik malých, šedivých, za námi kráčela bytost vysoká asi 2 až 2.5 metru vysoká-bytost, byla černá a nedal se rozeznat žádný obličej ).
Dále si pamatuji velikou šedivou místnost, kde seděli muži a ženy, obě pohlaví odděleně... pak následuje výpadek.
Jako další si pamatuji místnost, ve které jsem ležel, asi na nějakém vyšetřovacím stole, nade mnou byl nějaký přístroj, ze kterého vedly různé hadice a připojení k přístroji, který měla na pravé horní končetině připevněna ta veliká, černá bytost.
Dále si pamatuji, že na tom přístroji zářila různá světla, ne odděleně, ale vcelku, ty barvy přecházely plynule jedna do druhé...
Ta bytost mi přejížděla tím přístrojem nad celým tělem a zajímavé je, že nad místy, kde mne občas něco pobolívá, se barva změnila na červenou... výpadek.
Potom mi ten veliký černý ( předpokládám, že to byl on, jestli se něco takového dá říci ) přiložil ten přístroj k pravému stehnu. Z přístroje vyjely tři dlouhé jehly, sestavené do trojúhelníku a zajely mi pod kůži.
V tu chvíli jsem se probral podruhé. Na hodinách bylo 6:18, ležel jsem na přikrývce, nikoli pod ní, a hlavou dolů... Protože jsem pocitoval lehkou bolest v noze, a protože jsem se potřeboval vzpamatovat ze zážitku, který jsem pokládal za noční můru, šel jsem do koupelny, rozsvítil, a hádejte co? Na mém pravém stehnu byly tři vpichy s čerstvě zaschlou krví... Chtěl bych jen říci, že nejsem ani alkoholik, neberu drogy a ve spánku se zásadně a nikdy nevyhrabávám z pod peřiny a nelehám si hlavou dolů. Od té doby jsem se s tím svěřil jenom několika svým nejbližším.
Také občas mívám v noci nevysvětlitelné stavy úzkosti a pocit přítomnosti něčeho dalšího. Noha mne občas pobolívá bez důvodu.
Po rozchodu se svou přítelkyní jsem se odstěhoval na Lanzarote a pomalu zkusil zapomenout na to, co se mi přihodilo. Bohužel však ne na dlouho...
Pokud jste někdo byli na Kanárech, víte, že vzduch je neuvěřitelně čistý ( tedy pokud není Kalima ) a je vidět na míle daleko.
Jednou večer jsem se vracel domů a po cestě se zastavil, vystoupil z auta a obdivoval nádhernou noční oblohu. Najednou mne zaujal pohyb několika zářicích bodů, nízko nad obzorem, směr severo-západní. Zářicí body opisovaly různé křivky, až se najednou spojily do dokonalého kruhu, který se roztočil a spojil v jediný, zářicí bod, který zmizel nad oceánem. ( Pro skeptiky podotýkám, že v té době nebyla na Lanzarote diskotéka, která by používala laserové zařízení na promítání obrazců nad oblohu, což jsem si později i ověřil na Cabildo de Lanzarote ( radnice, nebo chcete li guvernat ).. Od té doby se mne v nepravidelných intervalech zmocňovala úzkost a špatná nálada, která vyvrcholila druhým zážitkem v roce 2004.

Bydlel jsem tehdy na poměrně osamoceném místě ve středu ostrova, kde se občas pobertové zkoušeli dostat do domu. Z toho důvodu jsem měl doma golfovou hůl (drive one).
Jedné noci, stejně jako minule, jen světlo bylo nažloutlé, jsem se probudil s pocitem děsu a cizí přítomnosti. Popadl jsem golfovou hůl ( myslel jsem, že se někdo dobývá dovnitř ) a šel se podívat přes francouzské okno na zahradu... Dále si pamatuji, že se mi ta golfová hůl bez zjevné příčiny začala ohřívat v ruce, až byla ocelová část rozpálená do červena ( to vše trvalo několik sekund ), takže jsem byl nucen ji upustit.
Pak si pamatuji, že ti malí, šediví, ke mne vztahovali ruce a uklidňovali mne (jejich hlasy se nedají slyšet, mluví k vám telepatii).. Říkali, abych se nebál, že se mi nic nestane.. Dále si nepamatuji nic, jen žlutou záři a probuzení ve stejně nepravděpodobné poloze, jako při prvním zážitku...

Zůstávají mi stále úzkostné stavy a ještě jsem nenašel příležitost k regresivní hypnóze, protože nevím, na koho bych se měl obrátit...

To je zhruba všechno, najde-li se někdo, kdo by mi mohl poradit, či pomoci, můžete psát na:
aglitta@yahoo.com
nebo volat na 00447737367623.

Díky za čas, který jste věnovali přečtení mého příběhu a chtěl bych Vás, všechny čtenáře ujistit, že jsem si, jakkoli to zní nepravděpodobně, nevymyslil ani čárku z celého příběhu.

Vydáno:   20. 10. 2006

Přečetlo:  4120 čtenářů
Autor (vložil): Andrei Glitta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Špatná túžba.
18. 12. 2013 2:26
Kybernaut
¤ tý jo!!
25. 04. 2009 13:20
Jaguárka
¤ regrese
3. 11. 2006 17:11
Lenka
¤ ufo
22. 10. 2006 21:58
active120
¤ predne
21. 10. 2006 15:17
eores
¤ jo
21. 10. 2006 12:41
adamossoss
¤ Noha
21. 10. 2006 11:31
Tilion