Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Ani za milión
Umřel mi otec, který pobýval s matkou na chatě. Má matka spává nahoře ve svém pokojíčku, otec dole.

Po smrti mého otce jsem jela na houby s mým druhem. Večer jsme šli spát, lehla jsem si do matčina pokoje, jelikož se mi tam dobře spí a najednou jsem slyšela, jak vrže podlaha a jde to ke mě. Nemohla jsem se vůbec pohnout, ani křičet strachy. Zírala jsem do tmy, co se děje a viděla jsem, jak se nade mnou sklání bílá postava v kápi. Byla to taková jako zhmotnělá mlhovina. Absolutně jsem byla paralyzována. Ta postava se mi dívala do obličeje, najednou jsem mohla vykřiknout a postava se ztratila.
Řekla jsem to matce, ale ta mi odpověděla, že se mi to jen zdálo, že ty kroky byly asi noční ptáci na střeše. Nevěřila mi... Ještě jsem se jí ptala, kdo tam bydlel, než tu chatu tam začali stavět. Prý nikdo. Byl to volný pozemek.
Za nějakou dobu, to už nevím, jela jsem opět na chatu a šla zase spát nahoru. Řekla jsem si, že se mi to možná opravdu zdálo, ale opět, jak jsem začala usínat, slyšela jsem praskání podlahy a opět jsem se nemohla hýbat. Následovalo to samé.
Jakmile to přešlo, vzala jsem peřinu a utíkala dolů za mým přítelem. Myslím si, že to byl můj tatínek, který se snad chodí dívat na matku, ale byla jsem to já. Do obličeje nebylo vidět - jen zhmotnělá mlhovina. Bílí duchové prý neublíží...

Od té doby jsem tam už nespala a ani nebudu, byla to hrůza.

Stalo se to také někomu? Napište mi.

Vydáno:   25. 10. 2006

Přečetlo:  2644 čtenářů
Autor (vložil): Květa

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ jaaj
27. 01. 2007 19:40
lulu
¤ něco podobného...
11. 11. 2006 21:36
Erien