Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Duchové existují
Po přečtení několika příběhů jsem se rozhodla, že se s vámi taky o nějakou zkušenost podělím. Ne mou zkušenost, ale mé tety a ta by nelhala.

Moje teta jezdila hodně do zahraničí. Měla skupinu a navštívili tedy hodně míst.

Tento příběh se odehrával v německém hotelu. Když přijeli, ubytovali je v takovém hrůzostrašném pokoji, vůbec tam byly takové negativní vibrace. Zaměstnanci hotelu jim vykládali, že je v tom pokoji duch...
Teta tomu nevěřila a jak večer popíjeli, tak si na něj ještě připila: „TAK NA TEBE, DUCHU!“ Všichni se tomu smáli, no prostě se pilo a bylo veselo. Jenže tady tímto upoutala pozornost na sebe a duch se tedy soustředil na ni. Musím dodat, že teta je ve znamení vodnáře, tedy vzdušného znamení a ty jak jsou známo velice citlivá znamení na tyhle věci.
V noci, když šli všichni spát, tak tetu probudilo tahání za palec u nohy, bylo to prý velice nepříjemné a aby toho nebylo málo, začaly se ve vzduchu hýbat skleničky.
Ráno se se svým zážitkem podělila ostatním a zašla do místního kostela, aby se poradila, co má dělat. Ten jí poradil, at se za něj pomodlí a vysloví něco jako amen, ale v němčině.
Teta udělala, co jí řekl a umístila nad dveře pokoje kříž, pomodlila se a od té doby je tam klid.

Co vy na to? Stalo se někomu něco podobného?

Pak mám ještě jeden příběh, taky tetin.
Teta bydlela nějakou dobu ve Švýcarsku, protože se tam vdala. Její manžel odcházel každé ráno v pět do práce.
Jednou takhle odešel a nad její postelí se snášel tmavý stín, jako by měl křídla. Myslela si, že se jí to jen zdálo, jenže jaké bylo překvapení, když se probudila. Její peřina byla naskládána ve tvaru harmoniky, což by se jí ve spánku nepodařilo udělat, byla to naprosto dokonalá harmonika. Od té doby spala teta jen při rozsvíceném světle. Koupila kříž a pověsila ho nad dveře.
Pak se začala ptát po lidech v domě, jestli se tam nestalo něco špatného a dostalo se jí záporné odpovědi.
Moje teta nakupuje starodávný nábytek v bazarech, no a tam jí řekli, že člověk, který umře, může hodně lpět na nějaké věci, např. skříni, tak si ducha můžete k sobě nastěhovat společně se skříní.

Zajímavé, že ?

Vydáno:   24. 11. 2006

Přečetlo:  3354 čtenářů
Autor (vložil): Hanulinka

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ nadprirozene sily
27. 11. 2006 1:24
hanulinka
¤ nechápu
26. 11. 2006 15:55
divný
¤ věřím
25. 11. 2006 13:23
daffne