Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Stín
Věřím, že něco mezi nebem a zemí existuje, protože je tolik nevysvětlitelných věcí, které nás obklopují, proto bych vám chtěla říct svůj příběh.

Odmalička mě přitahuje tajemno, hlavně skutečné příběhy lidí, kteří se setkali s duchy. Když jsem byla menší, tak ze zvědavosti mě vlastní jsem pokoušela duchy dokonce i vyvolávat, ale po určité době jsem toho radši nechala, protože jsem si uvědomila to nebezpečí, které mi může hrozit.
Můj příběh začal tím, když jsem jednou seděla ve škole. Byla zrovna hodina a najednou do ticha se ozvala obrovská rána. Otočila jsem se a uviděla jsem na zemi tu nejtlustší knížku, kterou jsme měli ve třídě vystavenou. Bylo to zvláštní, ale nechala jsem to být. Po návratu domů mi babička přišla se slzami v očích říct, že mi umřel děda, který v té době byl v nemocnici, protože měl mrtvičku.
Tohle by se dalo ještě vysvětlit tím, že se se mnou přišel rozloučit, ale tomu dalšímu už nerozumím.
Stalo se to až za delší dobu. Šla jsem si lehnout a pokouším se usnout. Podívala jsem se na strop a najednou vidím něco jako stín, který míří od okna a jde po celém stropě. To mě ještě moc strach nenahnalo, ale když to začalo jít dolů k mé hlavě a jako kdyby se to na mě dívalo, tak jsem strachy utekla za rodiči. Ti mi samozřejmě nevěřili. Já si teda namluvila, že to byl oční klam a od té doby to přestalo.
Pak jsme se přestěhovali a já viděla něco podobnýho, akorát ty přízraky byly dva, ale byly v takovém výklenku... Rozespalá jsem jim řekla, at mě neotravují a oni toho nechali...

Pořád si myslím, že se mi to asi zdálo, ale nakonec jsem si řekla, že to sem napíšu. Chci jen říct, že jsem si to nevymyslela, možná to byl opravdu oční klam, ale pořád ve mně něco hlodá, že třeba ne...

Děkuju předem za komentáře, každý názor oceňuji :)

Vydáno:   26. 12. 2006

Přečetlo:  2555 čtenářů
Autor (vložil): Zlatuska

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Realita
21. 02. 2007 13:18
Julie