Vaše příběhy

- Něčí přítomnost -

Stanování na pozemku
Je to již několik let nazpět, co jsme šli na můj pozemek stanovat. Byli jsme tři kamarádi ze základní školy a bylo nám patnáct. Jako každý mladý člověk jsme popíjeli, bavili se a dělali různé pitomosti. Okolo třetí hodiny ranní jsme se, již silně podnapilí, rozhodli jít spát.

Když už jsme usínali tak jsme slyšeli, jak cosi chodí okolo stanu. Kluci se báli vylézt ven, tak to zbylo na mě. Vzal jsem sekyrku a jelikož jsme neměli baterku, tak jsem si vzal fotoaparát s bleskem. Vylezl jsem ven, ale nic jsem neviděl, jen jsem slyšel kroky. To už ale byli i kluci se mnou venku a kroky utichly. Chvíli jsme jen tak stáli a naslouchali.
V tom jsme zase uslyšeli kroky, tak jsem tím směrem namířil fotoaparát a stiskl spoušt. Blesk osvítil pár stromů a zahlédli jsme velikou siluetu ve tvaru mohutného člověka. Měřil cca 2,5 metru. Když jsem stiskl po druhé, nic jsme neviděli.

Dodnes nevíme, jestli to bylo skutečné, a nebo jsme byli tolik opilí. Fotografie se nepovedly, takže nemáme žádný důkaz. Dnes, již se smíchem, říkáme, že jsme viděli vlkodlaka, ale bůh ví, co to bylo...

Vydáno:   21. 2. 2007

Přečetlo:  2239 čtenářů
Autor (vložil): Rickey

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
13. 03. 2007 19:46
Liban
¤ To
3. 03. 2007 14:14
World champ...
¤ si si jistej
26. 02. 2007 8:29
madla