Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Záhadná paní?
Stalo se to před pěti lety, když jsme se s manželem vzali a nastěhovali se do starého domu, který jsme opravili. Byt je postavený tak, že středem je obývací pokoj, ze kterého vedou dveře do pokojů.

Jednou v noci (bohužel nevím hodinu a ani datum) jsem nemohla spát. Otevřenými dveřmi jsem viděla do obývacího pokoje. Najednou z vedlejšího pokoje (kde spal syn) vyšla žena. Nebylo jí vidět do tváře, jen jsem ji viděla jít směrem přes pokoj do kuchyně. Viděla jsem ji jen z boku.
Dokázala bych jí namalovat, popsat, co měla na sobě, ale spíš mě zarazilo, ona měla dlouhou sukni, která se při krocích vůbec nehýbala, jen bylo slyšet, jak vrže podlaha, která je v pokoji dřevěná. Ruce měla sepjaté a hlavu skloněnou. Koukala jsem na ni, ale když jsem mrkla, byla pryč. Stalo se mi to dvakrát. Dvakrát jsem viděla to samé. Jen prošla a pak zmizela.

Začali jsme potom s manželem zkoumat, kdo tu před námi bydlel. Zjistili jsme jen, že tu žila bohatá židovská rodina. Když odcházeli do koncentráku, údajně někde tu v domě schovali rodinné zlato, aby se nedostalo do rukou nacistům. Jestli to má ale spojitost s tou záhadnou paní, to nevím. Ta paní mi ale připadala velmi smutná.

Později jsme přehodili tyto dva pokoje mezi sebou a tu paní jsem víckrát neviděla. Jen občas v noci zavrzá podlaha pod kobercem...

Vydáno:   15. 8. 2007

Přečetlo:  3700 čtenářů
Autor (vložil): rybička

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ?idovská rodina
23. 02. 2008 15:53
Ghost Rider II.
¤ :P
25. 08. 2007 18:33
lusija
¤ ...
24. 08. 2007 12:27
Tereza K.
¤ dopis
18. 08. 2007 10:42
Emizol