Vaše příběhy

- Symboly a znamení -

Záhadný kalendář
Jednoho dne v sobotu jeli mamka s tatkou a mojí ségrou na chatu a já zůstala sama doma. Dívala jsme se na televizi, hrála počítač atd.
Když už se začalo stmívat, šla jsem si do kuchyně pro něco dobrého. Když v tu chvíli uslyším vrzání dveří od balkónu. Strašně jsem se lekla, v obyváku byla zapnutá jenom televize. Pomalu jsem vstoupila do obýváku a nakoukla jsem, jestli tam něco, nebo někdo není. Nic tam nebylo, rychle jsem rozsvítila světlo a šla jsem zavřít balkón. Po hodině, když se nic nedělo jsem se si řekla, že to byl asi vítr (přitom venku se nepohnul ani lístek). Rozhodla jsem se, že se půjdu vykoupat, ačkoliv se nerada koupu, když nikdo není doma. Napustila jsem si vanu a ponořila se do vody. Když v tu chvíli uslyším malou ránu, jako by něco spadlo. Nevšímala jsem si toho a když jsem vylezla z vany, šla si pro župan do pokojíku a uviděla jsem obrácený kalendář na únor, přitom byl říjen. Strašně jsem se lekla... Všude jsem zavřela dveře a běžela do obýváku, rozsvítila světla, sedla si do křesla a dívala se na telku, protože jsem se strašně bála.
Po asi půl hodině přijela Mamka s Tatkou. Ségře jsem to vyprávěla a pak jsme začali pátrat.

Dodnes nevím, kdo to udělal, možná to byla jen náhoda, možná mi chtěl někdo naznačit, že ten týden v tom kalendáři se něco stane, kdo ví...

Vydáno:   18. 12. 2005

Přečetlo:  2084 čtenářů
Autor (vložil): Denča

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ dfzhg
9. 03. 2006 21:26
weru?
¤ velke varovani
15. 01. 2006 13:51
JANA
¤ rztuii
23. 12. 2005 16:54
Hana
¤ Varování
21. 12. 2005 18:28
Jeiden