Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Snění, či realita?
O astrálním cestování něco málo vím, proto píšu sem. Nikdy jsem se o AC nepokoušel, zvědavost sice je, ale jinak mě to moc neláká.

Co se mi stalo už víckrát ( třikrát ), většinou před spánkem, nebo když jsem odpoledne ležel a odpočíval, tak mi začalo vibrovat celé tělo, zavírat víčka a najednou mi všechno připadalo hrozně daleko. Ale pokaždé jsem se lekl, tak jsem to nějak zastavil.
Tuto noc to bylo několikanásobné, opět se mi začalo celé tělo třepat, ale už jsem to nechal doběhnout do konce. Cítil jsem takové uvolňování, nejdřívě od hlavy až po nohy a pak to nebyly zrovna příjemné chvíle. Tak dvě hodiny mě bolela hlava, chvílemi jsem měl pocit, že nemůžu mluvit, chvílemi že nemůžu dýchat a hlavně jsem nemohl za žádných okolností usnout a děly se samé nelogické věci. Píšu jen to, co si pamatuju.
Měl jsem pocit, že jsem rožnul lampu, ale ta už nešla zhasnout, pak si pamatuju na puštěný počítač, schovával jsem se před něčím pod peřinu, hledal polohu jak usnout, ale nic. Pouhá bolest hlavy. Pak jsem něco slyšel, nevím, jestli se mi honily pouze hlavou nějaké věci, nebo jsem fakt něco slyšel, měl jsem pocit, že je normálně rodina v obýváku, což v noci fakt nebyla a tak podobně... Trvalo to dlouho..
Pak z ničeho nic, ani nevím proč jsem to řekl, prostě jsem řekl: „chci zpátky“. A pak bylo od všeho pokoj a asi o půl třetí, po snad věčnosti jsem usnul. Ráno jsem zaspal a probudil se naprosto nevyspalý. Jo, a na ruce jsem měl řetízek, nevím, jestli je to podstatná informace.

Proto vás prosím o názor. Mám navštívit neurologa či psychiatra? Nebo co to mohlo být? Nebo je možné, že se mi to všechno zdálo?
Mohl to být naprosto živý sen. Mně se někdy zdávají naprosté blbosti... Do takovýchto stavů, že se před spánkem celý roztřepu se občas dostávám ( 3x - 4x za posledního půl roku ), ale sám se o nic nepokouším... díky..

Vydáno:   3. 12. 2007

Přečetlo:  2266 čtenářů
Autor (vložil): klmpl

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
16. 12. 2007 15:36
AwenX
¤ stav transu
3. 12. 2007 19:32
Hunter
¤ ...
3. 12. 2007 18:03
CrimsonMoon