Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Je to astrální cestování?
Ahoj lidičky, chci se s Vámi podělit o můj zážitek.

V nedávné době se mi stalo, že když jsem si kolem poledne lehla a usnula, zdál se mi sen? Začalo to zhruba takhle:

Než tedy pořádně zaberu, slyším bouchnutí dveří, přichází ke mě moje dcera, povídám si s ní (přitom jsem doma sama), pak mi začne jakoby hučet a bzučet v hlavě. Vzápětí se s někým miluji a ten dotyčný mě strašlivě rychle vytáhne za nohy někam, v tu chvíli jsem v naší jídelně a vím, že ten můj jakoby milenec je tam po mém boku, bohužel ho nevidím.
Mluvím zase se svojí dcerou, najednou se ocitnu v kuchyni, pak zase na chodbě a vidím, jak po schodech přicházejí moji rodiče. V tu chvíli se snažím vzbudit, ale vůbec to nejde, pomůže mi, když zvednu ruku. Je to ovšem dřina, než se mi jí povede zvednou.
V tu chvíli jsem opravdově probuzená, chci se tam zase vrátit, po minutce usínám znovu, ocitám se na tom samém místě (to znamená na chodbě) a říkám našim, ať počkají, že zavřu našeho psa, kterého mimochodem taky vidím. Dál už není nic, probouzím se.
Proto se ptám, je to astrální cestování?

Divné na tom je, že absolutně nechodím, ale nevím, jak se tedy pohybuji, protože jsem se za tu dobu nepodívala na zem. Taky nevím, jak se ocitám bez chůze v mžiku tam a zase jinde. Můžu ale říci, že je to něco tak zvláštně krásného a tak skutečného, že to chci znovu a znovu.

Mimochodem, když jsem se po probuzení podívala do zrcadla, byla jsem bílá jako stěna. Budu se snažit, abych se v tomto stavu dostala dál a dál. Je to opravdu super!!!

Vydáno:   23. 1. 2008

Přečetlo:  2550 čtenářů
Autor (vložil): iveta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Tranz
24. 01. 2008 21:25
Anup
¤ Spí? lucidní snění
24. 01. 2008 18:43
Liban