Vaše příběhy

- Sny a realita -

Sny o hadech
Dobrý den, poslední dobou se mi zdávají velmi zvláštní sny a chtěl bych se s Vámi podělit o jeden z nich.
Párkrát před spaním jsem si přál, aby se mi zdály sny, které by mohly vyřešit mé problémy a neúspěchy v životě. Nezapomněl jsem ani na prosbu, abych si sny zapamatoval a dovedl rozpoznat jejich význam. Každou noc se mi zdá nějaký velmi zvláštní sen. Jeden z nich chci zde uveřejnit.

Zdálo se mi, že ke mě přišla velmi krásná čarodějka a řekla mi, že jsem očarovaný. Prý to trvá už dlouhou dobu a mohu se z toho dostat jen já sám. Dala mi návod, jak se toho prokletí zbavit.
...Seděl jsem s nohama zkříženýma, oděn v květované, dlouhé košili sám v nějaké místnosti, uprostřed vyznačeného kruhu. Cítil jsem vůni kadidla, atmosféra kolem byla velmi tajemná a má mysl se ubírala směrem k odstanění toho uřknutí. Meditoval jsem a pak se to stalo. Uviděl jsem se na několika místech najednou. Kolem (každého) mě byl obtočený had v kruhu různé šířky i délky, tedy přesně asi metr ode mě. Udržoval jsem meditační pozici, ruce spojil do sebe (přesně vím jak) a odříkával nějaké tři slova stále dokola. Ty slova si bohužel nepamatuji, vím jen, že se v každém slově objevovalo písmeno G a že ta slova byla klíčová. Ve snu se mi podařilo odvrátit uřknutí.

Bohužel, nepamatuji si je a ani nevím, jestli ten sen něco znamenal, nebo to byl jen další z nic neříkajících. Událo se to poslední týden v prosinci 2005 (minulý týden).
Následující den jsem se koukal na televizi a uviděl tam v nějakém pořadu hada, který zaujal stejnou pozici, jako u mne ve snu, tedy kruhovou. Po přepnutí na jiný program v následujících 15. minutách ukázali úplně v jiném pořadu jiného hada, který se choval naprosto stejně. (Nic divného, zaujímají takovou pozici, když jsou vystrašení, ale připomnělo mi to ten sen).

Velmi často se mi zdají sny o hadech a také o psech, kteří mě koušou. O zvířatech vůbec hodně.
Zná někdo, alespoň rámcově výklad toho snu, nebo nějakou radu? Připomínám, že jsem nezkoušel meditaci podle toho snu, protože si nepamatuji ty tři slova...

Vydáno:   2. 1. 2006

Přečetlo:  2475 čtenářů
Autor (vložil): M. M.

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ slova
30. 01. 2006 15:03
Kyle
¤ Co znamenají?
6. 01. 2006 18:17
Fraser
¤ jj
6. 01. 2006 15:42
Michal519
¤ ne
3. 01. 2006 15:05
lol-man
¤ awdawd
3. 01. 2006 14:58
Jeiden
¤ sny o hadech a psech
2. 01. 2006 21:12
lol-man